Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 6
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine. Tare harnicute ati mai fost . Ati zumzait toata ziulica. Si eu am fost albinutza vrednica, am facut de papa (supa de rosii, mazare si salata de vinete) drept pt care am picat franta seara.
kklemi, nu mai stiu cum o cheama pe doctora cu care a nascut fina mea dar am sa o intreb.
NU stiu cine m-a intrebat de chiloteii de unica folosinta. SIncer nici nu am citit pe ei ce scrie dar ma gandeam ca sunt cumva sterili. Si eu spal ORICE cumpar nou pt ca toate stau prin praf in magazine. O sa ma uit sa vad ce zic sa facem cu ei.
Muuh, felicitari pt bebe grasun grasun.
Boo, si tie felicitari. Ma ia fiorii cand ma gandesc ca mai este doar o luna... brr
AdrianaSM, bine ai venit. Mai ai un mesaj si te vedem in timp real.
Ati abordat atatea subiecte ieri ca deja sunt bulversata. NU m-am gandit la leagan si alte treburi de genul.
LEgat de carucior eu mi-am luat 3 in 1 de la Chicco la oferta dfin Cora cu 1000 de RON si sunt foarte incantata. Stiu ca landoul il voi folosi putin timp dar mi se pare practic si oricum il va folosi si bebedoi ca sigur mai fac unul.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 58 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
JulyMorning spune:
Neatza si de la mineeeee!!!
Multumim inca odata pt cuvintele de lauda pt carucior... e inca despachetat, in living, pe masa . A venit al meu ieri si a fost foarte incantat, i-a placut inclusiv culoarea, cica seamana cu ferrari. La un moment dat a zis sa-l impachetam (ca deh, vine renovarea) si cand m-a vazut ce fatza am facut a zis ca mi-l mai lasa pana in weekend
Mai, vreau si eu o lamurire cu privire la bouncer ... eu m-am tot gandit si intors pe toate partile... nu exista posibilitatea ca bebe sa se invete asa, "leganatu'" si apoi sa ai probleme cu el la adormit?? Intreb pentru ca eu am fost o pacoste in sensul asta... bunicul meu m-a invatat sa ma legene pe picioare cat eram mica si cica pana la 4 ani(!!!!!) nu voiam nici moarta sa dorm altfel.
Sa aveti o zi minunata!
_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
tzitziri spune:
Neata la toata lumea,
ne-am luat si noi inima in dinti si am dat comanda la bimbomarket:carut Peg Perego Pliko P3,bouncerul asta: http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=840 (care se foloseste pana mai tarziu) si o perna din aceea de fixat bebe intr-o parte de la chicco. Taxe de transport pentru toate trei :40 euro.Astept cu interes si nerabdare
Acum ma pregatesc sa ma duc la serviciu...unde ma pregatesc iar sa citesc 10 pagini cate o sa mai scrieti intre timp
28+
bebe David
dyanira spune:
Neata si de la mine!!!
Azi ne-am trezit mai dimineata ca avem treaba.Mi se pare mie sau azi e mai slaba activitatea pe forum...deh se apropie weekendul.
Va invit la un capucinno si apoi ne apucam de epilat si aranjat ca zi mergem la nenea dr. la control.
Inainte trebuie sa trec si pe la croitoreasa sa iau rochita pentru botezul de maine al nasei mici!Sper sa fie gata rochita...
Va doresc o zi minunata!!!
Raman prin zona cu ochii pe voi.
Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
alexa si mami spune:
neata si de la mine!
andreutac, multumim de cafelutza!
laura imi pare rau de infectia aia nenorocita. lasa ca scapi de ea, stie dr ce sa-ti dea.
miruna, felicitari pt bb grasunel! plimbaretilor! acum pe unde mai sunteti la munte? vrem si noi sa mergem la "pestera" prin aug, sa vedem cum il conving pe al meu, ca e panicos rau cu burta mea
diana te asteptam cu vesti bune!
alexa simami
monica_dicut spune:
July, cat au fost taxele pt ce ai luat de pe Bimbomarket. Ma tenteaza rau un bouncer, precum si Aquarium-ul lui KId, mi se pare genial. Cred ca ma strange de gat injineru
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 58 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
JulyMorning spune:
tzitzi felicitari pentru comanda!! Carucior ai luat ca al meu? Ce culoare? Si bouncerul e foarte frumos... iti dai seama ca tre sa te prezinti cu poze, da?
dyanira tinem pumnii pt la control!!
NEED HEELP! Maine mergem la o cununie civila + mic party dupa, la un restaurant. Mirii ne-au pus in vedere sa nu ne prezentam cu plicul, deci ce cadou iau!!!! Ca azi tre sa rezolv treaba asta si neuronul gravid nu functioneaza deloc-deloc!
_
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
AdrianaSM spune:
Buna dimineata!
Ce harnicute sunteti voi! Eu sunt deja la munca, dar inca nu m-am trezit in totalitate...de fapt mi-e somn pe parcursul intregii zile...
Sper ca de acum sa fiu in timp real!
O zi frumoasa tututror!
Adriana 28+
AdrianaSM
JulyMorning spune:
Moniq Transportul cu totul a fost 45 de euro... carutul si inca cateva chestii. Cu cat iei mai multe, cu atat iesi in avantaj..
_
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
babytza spune:
Neata burtici
Va invit si eu la o cafelutza cu laptic
Valentina 28 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze