Puiuti de Randunici 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Alice, eu am inceput cu cereale fara lapte...i-am dat o sap, le-a primit excelent, dar dr a zis ca e cam grasunel...asa ca i-am bagat supa clara acum 2 zile... si azi i-am pasat toate zarzavaturile si a halit-o cu multa pofta... Eu vroiam sa-i dau mai rar, el cum inghitea deschidea gurita... Si, OLgutz, m-am gandit sa fac poze dar n-a lasat nimic sa se prelinga pe langa gurita...asa de mult i-a placut... Suc inca nu-i dau...poate de luna viitoarecand venim de la bulgari...Pana atunci sa ajungem noi la piure de legume...ca sa pot sa iau borcanel pt 3 zile cat stam acolo...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze




Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nuuuuu! Intrebam ca nu stiam , si in plus ziceai si ca la 5 luni incepi diversificarea ca nu mai ai rabdare . Ce faceti? Ramaneti la voi acasica sau va duceti la Buni? Ca cica ne paste iar un val de caldura...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut! Am dormit si eu juma' de ora si m-a trezit ala care aduce factura de curent!
N-am noroc, asta e!
Intre timp s-a trezit si Sebaceul pe care tre' sa-l alimentez!
Olga si eu tre' sa ma antrenez pt concert!
Maine imi pun Lenny pe mp3, sa ascult in metrou!
Pana m-a luat somnul am mai recuperat din urma!
Am uitat sa o pup pe Delphin de dimineata! "mai e putin, mai e un pic..."( cui ii place Iris stie!)
Vio, felicitari pentru filosoful viitor basketbalist! Foarte misto scaunul ala, i-ar prinde bine si lu' Sebaceu, o sa vad daca oi gasi pe net ca in magazine n-am vazut!
Si ce poze minunate am vazut!
Gecko, sanatate multa, las' ca o sa vina vara si la voi! Iar Patrick e demential cu tatele lui si cu capatana aia razacioasa!
Am zarit-o pe Rebe alintata la masa si mi-am amintit ca tre' sa-i iau scaun Sebaceului! Of, of!
Clau, tre' s-o lasi SINGURA, nu cu bunica!Prea te chinui noaptea cu ea si e deja maruta si daca se obisnuieste asa o sa te frece pana la un an!
Ariel, eu zic s-o mai cauti pe Alexuta de vreo boala( ori in gat , ori vreo infectie urinara!) ca nu cred ca e in regula sa faca febra asa de mare!
Cleme, cand nu mi-a mers liftul am coborat 5 etaje cu caruta-n brate! Deci treci la ridicat greutati daca nu vrei sa bolanzesti in casa!
Bubulina, daca tot nu mai manaci dulciuri, baga si spre mine un link cu retete de cozonac pt masina de paine!pliiz!
Roxana, sper ca nu te-ai suparat! sau randunoiul tau!
si de sunat ma poti suna, ca stabilim cumva o intalnire, ca doar nu invat continuu!
Alice si mie mi-e dor de Ilinca de nu mai pot! dar strang din dinti ca pana pe 2 august n-am cum sa ma duc la ea!
week-endul asta sunt prea obosita si de-abia a fost randunoiul la ea, saptamana aviatoare ma duc la concert cu Olguta, si apoi duminica la o nunta ...
Luny, un concert, ceva?
Naty sa trezesti tu copilu mic si obosit! eu pe Sebaceu l-am invatat sa le pape pe toate aproape reci!adik la temperatura camerei!


mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai, dar de unde ideea ca puii alaptati exclusiv ar fi mai slabuti?? Din ce vad eu pe crenguta e fix invers, alaptatii sunt cei mai grasuti!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Naty, Doamne fereste, orice sfat e bun in ceea ce priveste diversificarea, ai vazut ca o intrebam si pe Ioana de asta. Cum ai inceput tu cu Iulia, stiu, de aia n-am mai intrebat, nu ca nu m-ar fi interesat. Si am zis: intreb/culeg/cercetez si decid. Eu i-am mai dat Theei de vreo 3-4 ori cereale, cateva lingurite, asa, de amuzament, si vad ca le-a papat cu placere. Urmeaza acum sa fac si eu un program, cat de cat, nu asa, aiurea.

Olgutza, merci. Zic si eu ora 10, asa, sa ma situez undeva in timp. La ce program are Thea de un timp incoace, clar va fi ora pe care o va vrea ea, nu cea pe care o vreau eu. Acum, spre exemplu, vrea sa stea la mine in brate, desi ii pica ochii in gura de somn. Eu tastez si ea se uita la tastatura...ocupatie serioasa, ce mai! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, hulpav piticul, zici, nu? Abia astept, sa stii, si eu diversificarea! Pe 29.08 venim de la mare ( Nico, cum a ramas? ne vedem au ba? ), si pe 30.08 incepem aventura .

Naty, am o foarte buna prietena chirurg BMF ( cu ortodontia ca mare pasiune..). Am vorbit cu ea recent despre modificarile boltei palatine de la suptul degetului. Si apropos de Suzi, eu folosesc de la Avent, de silicon, care au capacel. Nu o are in gura, ii pun rapid capacul, sa evit asezarea prafului. Pe de alta parte, acelasi praf se aseaza si pe mana si pe deget si pe Suzi, la o adica...Nu fac apologia suzetei, ca vorba lu' Alice, acum ne apropiem de perioada in care ar cam trebui sa renunte la ele...Sa stii insa ca toti isi sug degetele, mainile, asa ca nu vad de ce musai ar avea nevoie Iulia de suzeta...parerea mea .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pai numai am rabdare pt.ca il vad ca-i pofticios!Imi e asa mila de el cand il vad cum se uita in gura noastra si limpaieIeri-mancam supa si el se zgaia la noi(ca de obicei) si i-am intins si lui lingura spre gurita..Sa nu-ti spun ca a deschis gura maare inainte sa ajunga lingura la el!!Imi venea sa-i pun si lui in castronel si sa-i dau..si gata!!..Dar m-am infranat..
Alt val de caldura?!Vaai..Nu..Nu putem sa mai mergem la bunica-mea pt.ca asteptam musafiriNasoala treaba cu caldurile astea..
Pupicioi!!


Ela,mami de sufletel blond!!
Photos
Am pornit pe drumul vietii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, ai dat movul pe verde??

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze




Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ela, las' ca la tine in Insule acolo, e mai racoare !!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Si, ca un magician al tastaurii ce sunt, am hipnotizat-o pe Thea, care a adormit in brate la mine, in cea mai ciudata pozitie de pana acum!!! Pacat ca nu pot face o poza!

Ioana, cum adica cereale fara lapte? Adice cele pt. care se prepara laptele separat, nu? Sau cum? Ca eu am si asa, de la Nestle, si cu lapte inclus, de la Humana. Pe cele cu lapte inclus am decis sa le las pe mai tarziu...Multumesc!

Am editat, "Humana", dublasem "m"-ul, deh, defect profesional.

Mergi la inceput