Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
cristi07 spune:
felicitari pentru progresele facute de piticei - ridicat in picoare pe mami
, strigat mama
.
Lala...stii parerea mea despre pletosul tau!![]()
Sorina, noi plecam saptamana viitoare in maramures, pot sa imi recomanzi un pediatru ceva din baia mare (pe noi ne-ar avantaja Stau mare)..ma gadesc sa am ceva o varianta in cazul in care doamne fereste avem nevoie! (eu oricum o pot suna pe pediatra)
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui mariussimiucquote:
citat din mesajul lui Lala_D
Poze cu bronzuliciul balacila gasiti aici :
http://community.webshots.com/album/563920569iByLBA?start=24
Pupici la bronzacila.
I-am luat si eu Amirei scutece de alea de plaja.Is bune? Barbata-miu a zis ca la cati bani am dat pe ele n-ar trebui sa gaseasca un fir de nisip la gogosica fetei.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Intra nisip in ele

La apa ai senzatia ca sunt ude fleasca dar in interior e ok .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ank83 spune:
helooo.... Super pletosul bronzalici.Si noi avem scutece de alea... Scumpe nene ...scumpe
.... parca mi le-au dat cu tot cu Nemo si Pooh
.Dar sunt bune... si la fel de bune sunt si cele de la DM ...dar alea sunt albe simple ...si la jumatate de pret
.
Am sa pun si eu poze ,sper azi sa ne vedeti la munte, la BABA in curte
.
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Noi cu mancarea ne-am descurcat bine aproape 2 sapt... dar noi papam si ciorba ce papa mami si tati ..atata timp cat nu e acrita
.Si am luat dupa mine doar razatoarea de sticla si lingurita...asa voi face si cand plecam in runda a doua din concediu...![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Vasari spune:
Lala, am vazut si eu pozele. Tare dragut micul bronzat!
Petro, bb oare ce fac? Petro o fi ajuns in Ro?
Jucaria preferata a Mariei: o haltera de 1 kg. :)) Sper sa se fi plictisit de ea... m-a speriat ca a ridicat-o cu o singura mana. Puteam sa impresionam toti baietii. ![]()
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Ank83 spune:
quote:
citat din mesajul lui Vasari
Jucaria preferata a Mariei: o haltera de 1 kg. :)) Sper sa se fi plictisit de ea... m-a speriat ca a ridicat-o cu o singura mana. Puteam sa impresionam toti baietii.
se pregateste fata ca viata e grea ... 
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui Roxxy80
Eu nici macar nu am incercat sa-i dau borcanele lui Matei pt ca sunt eu cam sceptica in privinta lor. A mancat doar borcanele cu piersica si para in perioada cand acestea nu se gaseau la piata.
Apropo de suspiciune...Am luat vreo 4 borcanele cu mancare,diferite feluri,poate nimeresc ceva sa-i placa.
Pai cum vine asta?Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui Roxxy80
O reteta mica de-as avea,
Lui barbatul meu i-as da....
Deci, o putem avea reteta? Ca tare l-as pune pe tati sa ne faca si noua tiramisu ice-cake.
Reteta o gasiti aici E fff usor de facut.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui Ank83
Noi cu mancarea ne-am descurcat bine aproape 2 sapt... dar noi papam si ciorba ce papa mami si tati ..atata timp cat nu e acrita
Mai papa si cate-un ciolanel?
Pupici la mancacios.
cand oi vedea-o si eu pe fii-mea ca vrea sa manance orice?