carte grad II franceza

carte grad II franceza | Autor: gati

Link direct la acest mesaj

Va rog ffff frumos ... pt examen de gradul II la lb franceza imi trebuie una din cele 2 carti : T. Cristea - Elements de grammaire contrastive sau Agrigoroaiei - Categories grammaticales et contrastivite (ar fi ideal). Cine poate sa ma ajute cu cartea, xerox sau orice alta modalitate va rog sa-mi scrie pe id mateigabipopescu. Platesc si taxe postale, xerox si tot ce este necesar. EXAMENUL ESTE LA SFARSITUL LUI AUGUST SI INCA N-AM GASIT CARTILE ASTEA NICAIERI ! MULTUMESC MULT .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Amandoua cartile de care ai nevoie se gasesc in Biblioteca Universitara din Iasi.
Da-mi mesaj pe mess: kasivitan@yahoo.com si vb mai mult! Si eu am terminat Ro - Fr si intr-un fel anume te pot ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lovechopard spune:

quote:
citat din mesajul lui gati

Va rog ffff frumos ... pt examen de gradul II la lb franceza imi trebuie una din cele 2 carti : T. Cristea - Elements de grammaire contrastive sau Agrigoroaiei - Categories grammaticales et contrastivite (ar fi ideal). Cine poate sa ma ajute cu cartea, xerox sau orice alta modalitate va rog sa-mi scrie pe id mateigabipopescu. Platesc si taxe postale, xerox si tot ce este necesar. EXAMENUL ESTE LA SFARSITUL LUI AUGUST SI INCA N-AM GASIT CARTILE ASTEA NICAIERI ! MULTUMESC MULT .

Te rog frrumos , daca afli cum se trateaza contrastivitatea subiectelor de grad , sa-mi trimiti si mie un ex , ca ma lasa nervii cu subiectele astea ! eu dau gradul la bucuresti si sunt f strsata .am vazut niste bareme si se scade f mult daca nu atingi exact perspectiva asta cu contastivite , care nu inteleg la ce se refera !

Mergi la inceput