Simptome de gravi
Buna la toate fetele!!!!
Am si eu o problema..........imi doresc de 3 ani ( si incercam de 3 ani) sa am un
si nu reusim. De curand am facut HSG si doctorita mi-a spus ca am sanse foarte mari sa raman acum (rez.trompe permeabile).
Acum astept CM abia pe 22 dar parca am inceput deja sa am simptome.
Am inteles ca simptomele se pot confunda foarte usor cu cele de gravi.
Am avut o secretie ieri ca la ovulatie dar parca un pic mai groasa, dureri de spate.Azi a inceput sa ma doara un pic burtica.
Cer si eu ajutor garvidutzelor!!!!!!!!!!!!!1
ce simptome ati avut????
Raspunsuri
jasmine30 spune:
La mine primul simptom a fost temperatura mai ridicata decat in mod normal. Pur si simplu imi frigeau obrajii si simteam si o greutate in burtica.
Burtica te doare cam ca la cm si sanii la fel, dar mameloanele se pot inchide putin la culoare. Acelasi lucru e valabil si pentru organele genitale :)
Fa un test ca poate iese cu doua linii.
klaudiaG spune:
quote:
citat din mesajul lui jasmine30
La mine primul simptom a fost temperatura mai ridicata decat in mod normal. Pur si simplu imi frigeau obrajii si simteam si o greutate in burtica.
Burtica te doare cam ca la cm si sanii la fel, dar mameloanele se pot inchide putin la culoare. Acelasi lucru e valabil si pentru organele genitale :)
Fa un test ca poate iese cu doua linii.
Jasmi

si eu am avut ieri temperatura foarte ridicata. Mi s-a parut foarte ciudat tinand cont de temperatura de afara. Eu am crezut ca am racit si dimineatza mai simtit bine asa ca nu am dat importanta prea mare...................dar acum ca spui tu...................incepe sa devina logic.Cat despre test as prefera sa mai astept un pic. Am fost dezamagita de prea multe ori pana acum si................
Oricum iti multumesc mult de tot pt informatii

jasmine30 spune:
Draga Klaudia, nu te entuziasma tare ca sa nu suferi daca Doamne fereste nu e...
Oricum eu te mai pun putin pe jar spunandu-ti ca o prietena care se chinuia de vreo 5 ani, cu laparoscopie, etc, a ramas insarcinata iar cel mai pregnant simptom inainte ca testul sa iasa cu II a fost temperatura ridicata.
Eu te sfatuiesc sa iti iei temperatura maine dimineata, inainte sa te dai jos din pat. Daca e peste 37 de grade sansele sa fii gravi cresc simtitor !
Succes !!!
jasmine30 spune:
Fetele gravidute va rugam sa ne scrieti si voi care au fost primele voastre simptome de gravideala .
Multumim !
klaudiaG spune:
Asta incerc si yo Jasmi sa fac (sa nu ma entuziasmez prea tare)..............doare asa de rau cand vezi ca nu vrea deloc sa apara a doua liniuta. Insa vreau totusi si sa fiu cat pot de informata.
PS> Maine o sa-mi iau temperatura si o sa iti spun rezultatul 
BraveGirl spune:
Primul semn la mine a fost urinatul peste noapte. Eu nu mergeam niciodata noaptea la toaleta. Apoi aveam un miros mai sensibil si cam la o saptamana de la ovulatie (facusem test de ovulatie si prestasem) am avut o pata rozalie pe chilot. Dupa inca vreo 2 zile am inceput sa vomit seara. Ma durea si burtica, mult mai putin decat la ciclu, dar destul de deranjant.Primul test facut mi-a iesit negativ. Dupa 2 zile am mai facut unul si a iesit a doua liniuta fff pala. Eram cam prin ziua 24 a CM.
==========
Corina
20+ 
My baby
Albumul meu
georgiana78 spune:
simptomele sunt variate de la persoana la persoane.
eu n-am avut nici un simptom, dar am simtit ceva, desi medicul imi spusese ca nu pot sa fac copii (o perioada). la un anumit moment din viata (mai devreme sau mai tarziu - si asta tine de fiecare persoane) incepi sa ai simturile mai dezvoltate si simti anumite lucruri pe care altadata nu le simteai si nu le dadeai nici o importanta.
nu trebuie sa-ti faci iluzii prea mari ca sa nu ai dupa aceea deceptii. apare cand te astepti mai putin
cel mai bun sfat e sa-ti faci un test de sarcina
daca nu s-a intamplat, fa niste teste de ovulatie, citeste pe net despre cum sa ramai insarcinata, sfatuieste-te cu medicul tau, fa-ti niste analize, etc.
iti doresc succes
Nati spune:
Eu una nu mai puteam sa fumez, imi venea sa vars cand incercam sa fumez.
Mirosul super dezvoltat
, simteam miros de ceapa de la distanta, iar la dush, ma enerva mirosul de sampon, chiar il intrebam pe sot....mey da cat sampon ti-ai pus, juma de sticla de pute in halul asta?![]()
Iar cu urinatul, a venit cam la 2 saptamani de la testul pozitiv mersul la toaleta mai des.
Sanii erau umflati ca in fiecare luna inainte de ciclu, dar la atingere erau diferiti, o senzatie mai aparte, parca nu imi placea nimic pe mine, tricou,sutien.
Temperatura era mai ridicata, dar nu asa de mult ca sa ma faca sa sper, daca nu-mi luam temperatura habat nu aveam ca e mai mare decat de obicei.
Asta e, la mine tigara si mirosul foarte dezvoltat au fost primele banuieli, simti mai puternic mirosurile decat de obicei.
Noi ne-am chinuit 5 ani pana am reusit sa ramanem gravizi.
Succes si sa fie asa cum iti doresti!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
ancadragoman spune:
la mine primul lucru a fost ca nu am mai putut sa beau cafea,imi facea greata![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria