Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
citat din mesajul lui rodicamarza

helau remember me? sunt mama cea noua p'aci.suntem plecate de acasa si aici in oras merge wirelesu cava mai citesc cand pot si eu dar de raspuns mai rar.acum avem o problema si cer ajutor.este vreuna dintre zuzici cadru medical? am facut analizele lui paula si hemograma a iesit tare nasol.limfocitele si celulele albe sunt peste valorile admise iar neutrofilele sunt sub limita.doc.numai luni le poate citi si pana atunci simt ca o iau razna.sunt tare necajita fetelor

paula mica(26.12.2007)
poze noi

nu sunt cadru medical , dar asa din ce cunostinte am eu ,potae fi debutul unei simple raceli care creste valorile limfociteor si leucocitelor si la scade pe celelalte.nu te speria singura si degeaba pana nu vorbesti cu medicul.
edit: eu am avut leucocitele 25 ,limita era 9 sau 10 ,si nu am nink, nici infectie, nici raceala ,a iesit totul ok

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare zuzici si clopotei.

Nu mai apuc deloc sa va citesc.AJ-ul meu nu stiu ce are.Ori sufera de ceva,ori a devenit un rasfatat.
Acum rade, vorbeste....acum buseste intr-un plans cu tipaturi (ceea ce n-am mai vazut la el,pana acum) si cu niste lacrimi de ti se rupe inima.
Asa ca trebuie sa stau numai in fundul lui.

Iar cand prind un moment liber (adicatelea cand doarme) nu stiu pe ce naiba sa pun mana mai repede.Vad ca domnu' sot a revenit la obiceiurile lui "bune" de-a-l durea in partea dorsala referitor la ajutor in treburile gospodaresti.Aseara imi venea sa-i trag una-n cap.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

quote:
citat din mesajul lui honey79

Salutare zuzici si clopotei.

Nu mai apuc deloc sa va citesc.AJ-ul meu nu stiu ce are.Ori sufera de ceva,ori a devenit un rasfatat.
Acum rade, vorbeste....acum buseste intr-un plans cu tipaturi (ceea ce n-am mai vazut la el,pana acum) si cu niste lacrimi de ti se rupe inima.
Asa ca trebuie sa stau numai in fundul lui.

Iar cand prind un moment liber (adicatelea cand doarme) nu stiu pe ce naiba sa pun mana mai repede.Vad ca domnu' sot a revenit la obiceiurile lui "bune" de-a-l durea in partea dorsala referitor la ajutor in treburile gospodaresti.Aseara imi venea sa-i trag una-n cap.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

parca ai vorbi despre mine.si la noi idem.adica si paula parca e alta si sotul la fel

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ereena

Anunt
schimb copil foarte miorlait cu unul mai putin miorlait(absolut deloc miorlait nu gasesc) . cineva?

Si al meu e la fel, asa ca nu faci nici o afacere,luandu-l pe AJ.Sa speram ca-si revin curand.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ereena

quote:
citat din mesajul lui rodicamarza

helau remember me? sunt mama cea noua p'aci.suntem plecate de acasa si aici in oras merge wirelesu cava mai citesc cand pot si eu dar de raspuns mai rar.acum avem o problema si cer ajutor.este vreuna dintre zuzici cadru medical? am facut analizele lui paula si hemograma a iesit tare nasol.limfocitele si celulele albe sunt peste valorile admise iar neutrofilele sunt sub limita.doc.numai luni le poate citi si pana atunci simt ca o iau razna.sunt tare necajita fetelor

nu sunt cadru medical , dar asa din ce cunostinte am eu ,potae fi debutul unei simple raceli care creste valorile limfociteor si leucocitelor si la scade pe celelalte.nu te speria singura si degeaba pana nu vorbesti cu medicul.
edit: eu am avut leucocitele 25 ,limita era 9 sau 10 ,si nu am nink, nici infectie, nici raceala ,a iesit totul ok

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

mi-e fff teama sa nu fie vreo anemie.dar alte semne nu are.(paloare,cearcane,etc)in afara de faptul ca are in preajma copii cu giardia(pa strada noastra si mai pun manutele pe ea cand o plimb)nu are indicii ca ar fi ceva dar totusi nu ma asteptam la asa diferente de valori.multumesc pt.raspunsul prompt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

rodica , sper sa nu spun vreo tampenie, giardia nu cred ca e , ca din cate stiu eu nu e o infectie virala .vlorile astea apar la infectii virale , tocmai de aceea am presupus o raceala ceva......sper ca nu am spus tampenii

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Wow,fetelor, vad ca voi vorbiti de brazici si carnita si iaurt...iar noi abia ne chinuim sa invatam treaba cu morcovelul.
De vineri o sa ii dau cartof dulce (nap) si de saptamana viitoare dovlecel.

Eu ii dau masa asta de legume dimineata intre 10-11:30 (depinde cand se trezeste).
Iar seara, cam pe la 8-9 ii fac o sticla cu cereale...caci cu lingurita din castronel nu le vrea si pace.

Oare fac gresit ceva???Ar trebui sa ii dau mai multe mese de legume pe zi???

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Grati, ce legatura are anemia cu...pielea deschisa la culoare? Intreb ca... si AJ e alb ca laptele.

Anandrei...intreb si eu, raspunzi daca vrei...de unde iei "quote-urile" respective?

Irlandeza Happy Anniversary!!!!!
Sa va iubiti pana la adanci batraneti,sa fiti fericiti si mica printesa sa va umple inimile si vietile de bucurii.

Cynthia, offf...ce nu-mi plac mie astia de la RDS.Si-au umplut burtile cu clienti , incaseaza banii... ce-i mai doare??? Asa nervi imi faceau si mie cat am stat in Bucuresti.

LauraD aici sunt. Deocamdata. Abia a adormit AJ-pasha,iar eu in loc sa ma duc sa-mi vad de treburi, incerc sa citesc,sa fiu la zi macar cu capitolul acesta.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

MATEI e un scump si are la par de te invidiez.paula mea sta prost cu peruca dar nu mai rau ca altii aproape fara.in poza asta e absolut delicios.mi-a placut de mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

honey, tu poti sa nu-i dai deloc legume daca vrei, ca voi inca nu aveti 6 luni si stati f. bine si numai pe tzitzi. noi cica suntem mai mari, da' la mofturi vad ca suntem tot pe acolo. oare plange de la vreun dintisor, ceva???

Ven, eu cred ca bb mic e suparat pe tine. lasa-i timp sa ii treaca, si va reluati obiceiurile voastre. si arati taaaaaaare bine. facem afaceri, iti dau din sanii mei daca mai iei si un pic de burtica??

mai fetelor, ieri imi spuse doc. sa-i scot o masa de lapte si pe mine nu ma lasa inima... el mai cere dupa masa, da' daca i-as da ceai cred ca ar fi multumit. parca nu-mi vine sa-i scot lapticul, atata m-am stresat si m-am straduit ca... cred ca o sa mulg masa de pranz ca sa am pentru la toamna cand voi pleca iara cate 2-3 zile la bucuresti. si asa bine si frumos si linistit e cand suge la mami... e buna si de foame, si de sete, si de somn, si de durere, si de suparare. OF! sunt cu capu'...

Stanutza, cum e cu tanti? ma pregatesc psihologic sa vad daca ma simt in stare sa-l las si eu cu cineva mai mult decat cateva ore. da' bine ca imi permit, macar o vreme, sa fie doar jumate de zi, dimineata stau eu cu el, dupa-masa tanti.

Ceska, ma bucur ca iti prinde bine, da' evident ca nu ma pot opri sa nu mai fac o observatie: uite tu ai zis "Nu imi doresc nimic mai mult decat ca baietii mei sa fie cei mai buni prieteni, sa aiba cea mai ok relatie tata-fiu". lasa-i sa aiba relatia tata fiu pe care o pot ei, si o sa iasa bine. stiu ca tu il ai ca model pe tatal tau, model greu de ajuns. lasa baietii sa hotarasca cum sunt baietii, si orice interventie a ta sa fi fiiiiina si discreeeeta, altfel intampini rezistenta

ereena, nu spera si nu ai teama, in curand se va diversifica si Matei cu placere!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput