Alaptatul-Help Line-(9)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andreea, nu stiu daca este cea mai buna solutie dar eu i-am dat suzeta. II drept ca avea deja vreo cinci luni dar nu mai puteam. In plus incepuse sa suga si degetelul asa ca i-am dat suzeta. La inceput nu o tinea dar inn cateva zile am reusit. Altfel nu stiu ce faceam pentru ca si acum fetita mea ar dormi tot cu sanul in gura.

E doar o idee, poate iti mai dau fetele alte sfaturi

Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Puisorul mersi mult de sfat dar de 3 luni in fiecare zi incerc sa-i dau suzeta si nu o accepta deloc...chiar isi face greata...chiar nu stiu ce altceva sa incerc.

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Andreea, o prietena ii punea glicerina boraxata pe suzeta pentru ca era dulce si asa o tinea. E o varianta de incercat.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Dupa Garmastan nu trebuie sa speli sanul. Ceai pentru lactatie eu am baut in prima luna. Si eu am avut lapte dar macar psihologic m-a ajutat ceaiul. Pe principiul ca rau nu poate sa iti faca poti sa bei.Ceaiul pentru stimularea lactatiei stiu ca il ajuta si pe bebe sa aiba mai putine colici.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower_power spune:

Multumesc si eu pt raspunsuri. Revin cu alte intrebari

Acum ii dau un san la o masa,nu m-am mai muls deloc, dar pustiul a inceput sa suga mai putin ( ca timp). E normal? In plus, nici acum nu reuseste sa goleasca tot sanul si mi-au aparut niste umflaturi dureroase care nu se duc la supt. deci, revin la pompa? Masez? Ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

capitolul 10

Mergi la inceput