Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 14
melaniatud spune:
quote:
citat din mesajul lui Marunzikaquote:
citat din mesajul lui carpatinaquote:
citat din mesajul lui Marunzika
In Ro nu se gaseste Aptamil nr 3 asa ca tre' sa ma car si cu laptele dupa mine :(
Stiu cum e.. si eu am facut-o asta iarna,.. si culmea a fost ca nici nu l-a mai vrut.. si am schimbat la Humana.. asa ca a trebuit sa caram si inapoi
Macar acum nu mai car si sterilizatorul sau alte alea.. doar carutul si biberoanele. Plus rochitele
Noi inca sterilizam bibele dupa fiecare folosinta si tetina 1x/zi si tare as vrea sa iau sterilizatorul cu mine, insa e la microunde si la hotel n-am cum sa-l folosesc, asa ca renunt sa-l iau cu mine. Dar incalzitorul de sticle/borcanase tot tre' sa-l car. Si noi mai luam si patul pliant si portita plianta si scoica si carutul si, si.....
Si nu inteleg de ce se aduce in Ro doar Aptamil nr 1 si 2 si 3 nu?! Dpa 2 ce beau bebeii? Tre' sa schimbi laptele dupa??
Iar rochitele sper macar acolo sa le folosesc; aici e o vreme de numarat bani ori mai bine de facut bb2, dar e sotul la munca! Deja la cate am de carat pt Puppi nu mai am loc de nimic pt noi, poate doar de costumul de baie
!
Sabina sanatate lui Gheo! Cum e vremea la munte? Ieri era frig rau, spunea mama. Nici nu vreau sa ma gandesc la vree rea, plec de aici de la ploaie si frig si acolo e nins pe munte!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Nu am ami sterilizat de pe la 5 luni...la sfatul lui Rox...si bine am facut...le spal cu apa fierbinte si
bikmaria spune:
buna seara
Teo multumeste de complimente .
urez LA MULTI ANI micutului nostru morosan ,DARIUS sa cresti mare, frumos si norocos .

P.S. Rodica ,stiu ca esti ocupata sa faci bb 2 ,dar mai vino seara pe la noi ,mamico draga 

bernix spune:
Maruntzica, mie dr. ortoped mi-a zis de incaltaminte cu talpa rigida, inalta sa tina glezna si de preferat cu taloneta.
Io nu i-am luat din astea, ca n-am gasit nr. mic (Degetzica poarta masura 17) sa indeplineasca toate cerintele.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Sabina, ma gandeam io ca sunteti la Busteni de n-ai mai dat tu nici un semn in ultimele zile.
Sanatate multa lui Gheorghe!
Sa se faca repede bine sa putem onora invitatia.
bernix spune:
Semesuit azi cu Rox. Alexandra se reface bine. Maine s-ar putea chiar sa aiba voie in apa.
bernix spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitz78
neatza.
azi plec la brasov, maine merg la o nunta acolo.abia astept sa ma destrabalez nitel fara balauri!
cu masajul merge bine, zic eu...e destul de cooperanta, si sta cu atelele noaptea..nu face scandal.vom vedea peste o luna la control ce progrese avem.
pupici dulci tuturor.
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Distractie placuta fara balauri!
Mai, gabitz, ce fetita cuminte ai tu daca sta cu atelele alea toata noaptea! Bravo ei. Sper ca problema se va rezolva usor si definitiv. Io mai stiam ca e bine sa-i lasi sa mearga desculti pe pamant cat mai mult timp, ca ajuta f mult la corectarea pozitiei vicioase.

bernix spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatina
Bernixo, da' unde stau parintii tai de v-ati hotarat sa-i rupeti turta cu aproape 1 luna mai devreme?
Io' nu stiu de roluri (adica cine aduce turta, sau ce obiecte trebuie musai puse pe tava...) ca io' n-am nici un finut.. (desi tare-mi doresc).. da' va doresc sa petreceti bine!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Parintii mei stau la Alexandria.
Motivul pt care rupem turta cu o luna mai devreme e ca de ziua ei, la sf lui august, noi vom fi la mare, iar sor-mea zboara la Bruxelles pentru un interviu la Comisia Europeana (vrea fata sa emigreze). Parintii mei oricum veneau pe Valea Prahovei in concediu, sor-mea e libera, iar week-end viitor sunt si nasii disponibili. Prin urmare, s-a nimerit asa.
Multam de urari. Nu va fi mare petrecere, doar o masa la iarba verde, in familie.

bernix spune:
Andreea11, miaunici, bine ati revenit!
bernix spune:
Yaia, concediu placut!

!