Miros lotiune Clinique

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

multumesc, am sa caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

YASMIN, cum sa ma supar?!
Citesc cu sufletul la gura si invat, chiar ma bucur ca ai intrat si ai scris despre apa de trandafiri. Sigur voi cauta si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Din cate stiu eu lotiunea 4 este pentru tenuri f. grase, de asta are mai mult alcool si miroase mai puternic. Oricum, pe langa alcool are si acid acetilsalicilic ( ca aspirina)care face o exfoliere usoara a celulelor moarte de la suprafata pielii, deci e mai mult decat o lotiune tonica obisnuita. Totusi, daca nu ai tenul foarte gras ar trebui sa folosesti o lotiune mai usoara, nr. 3 sau chiar nr. 2, depinde de tipul de ten.
Aaah, apropo, nu freca prea tare fata cand te dai culotiunea, ca se exfoliaza prea mult si se usuca pielea, simti ca te "strange", mai ales in zonele mai uscate sau deshidratate. Si neaparat ceva hidratant dupa, o crema sau lotiune, ceva...

Produsele Clinique sunt chiar bune, si eu am folosit si inca mai folosesc, mai ales in perioadele cu probleme(cosuri, bubite ) folosesc tot sistemul, adica sapunul , apoi lotiunea si crema hidratanta, insa nici eu nu suport lotiunea nr.3 care era recomandata pt. tenul meu mixt, ma impac mai bine cu cea nr.2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

eu am nr. 1, are o culoare albastruie dar nu ca acoolul si miros usor de alcool, e cumparata din Franta, cred totusi ca e originala

Mergi la inceput