Miros lotiune Clinique

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Eu am avut III si tot a alcool mirosea, nu chiar muta nasul din loc, si tot nesigilat era, si sigur nu e teapa.
dar care o fi diferenta intre III si IV?

yasmin. Imi poti da si mie niste nume de lotiuni, mai ieftine si bune ? Please

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Yasmin, Roxana, chiar m-ati linistit!

Diferenta dintre III si IV e sigur de pret. In rest nu stiu.
Yasmin, ai dreptate cu ingredientele, platim firma din greu.

Annia, cum ti s-a parut III? Eu am vrut sa o iau, dar nu mai aveau pe stoc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

quote:
citat din mesajul lui Annie80

Nu stiu daca exista in Romania apa de trandafiri, eu o cumpar de aici din farmacie si e foarte ieftina. Am constatat ca e cel mai bun tonic incercat vreodata si sterge complet urmele de machiaj si demachiant. Pt fetele cu tenul gras cred ca e bun in special pt ca hidrateaza foarte bine fara sa mai fie nevoie de crema (folosesc totusi crema ca baza pt machiaj dar nu zilnic) si din cate am inteles restabileste PHul natural al pielii.

In orice caz merita sa o incercati pt ca sigur nu dauneaza :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

si eu folosesc 3-ul.intr-adevar are un usor miros de alcool si usuca fata.din cate stiu eu 3-ul este pentru un ten mixt si 4-ul pentru un ten gras.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Yasmin

quote:

Nu stiu daca exista in Romania apa de trandafiri, eu o cumpar de aici din farmacie si e foarte ieftina. Am constatat ca e cel mai bun tonic incercat vreodata si sterge complet urmele de machiaj si demachiant. Pt fetele cu tenul gras cred ca e bun in special pt ca hidrateaza foarte bine fara sa mai fie nevoie de crema (folosesc totusi crema ca baza pt machiaj dar nu zilnic) si din cate am inteles restabileste PHul natural al pielii.

In orice caz merita sa o incercati pt ca sigur nu dauneaza :-)

Eu nu stau in romania si apa de trandafiri am vazut aici in supermarket, t pt gatit presupun ..oare o fi aceiasi chestie?

quote:
citat din mesajul lui tania-z

Yasmin, Roxana, chiar m-ati linistit!

Diferenta dintre III si IV e sigur de pret. In rest nu stiu.
Yasmin, ai dreptate cu ingredientele, platim firma din greu.

Annia, cum ti s-a parut III? Eu am vrut sa o iau, dar nu mai aveau pe stoc.

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

www.pensiuneafortuna.ro" target="_blank">Cazare in Sibiu

Probabil si culoare si mirosul de alcool. De parut mi s-a parut perfcta pt tenul meu, si ma gandesc sa o re-cumpar, momentan folosesc anti- blemish tot de la ei . foarte multumita de amandoua

pe site-ul lor III si IV sunt corespund tenului gras, poate o fi "gras" si "si mai gras"
------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

quote:

Eu nu stau in romania si apa de trandafiri am vazut aici in supermarket, t pt gatit presupun ..oare o fi aceiasi chestie?

Sigur ca da, e axact aceeasi chestie. Se foloseste si la producerea anumitor cosmetice, doar ca noi, fetele deshtepte de aici o folosim direct. E foarte placuta pe piele si jur ca e cel putin la fel de buna ca orice alt tonic.

Mergi la inceput

haha, am gasit si un link cu o donshoara model care se jura ca rosewater e secretul frumusetei ei:

http://tr.sevenload.com/videolar/oD3kY1F-Model-Beauty-Tip-Muriels-Rose-Water

si mai jos, vedeti cum puteti prepara apa de trandafiri acasa, pentru ca se pare ca pe piata se gaseste cam multa apa de strandafiri din ulei sintetic:

http://www.care2.com/greenliving/rose-water-how-to-make-your-own.html

Dar acum realizez ca suntem off-topic rau de tot si sper ca Tania nu s-a suparat pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Yasmin, spune-mi, te rog, unde se gaseste apa de trandafiri; plec peste cateva zile la istanbul.

multumesc

edit ca sa fiu on topic: eu am nr. 2, are un usor miros de alcool dar nu ma deranjeaza.

Mergi la inceput

Mercic, mult Yasmin, presupun ca asta din market e sintetica, dar am sa caut naturala si o sa incerc

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

O gasesti la orice farmacie sau in supermarket, dar la raionul de cosmetice. In turca ii spune Gul Suyu si iti pot spune sigur ca cea facuta de Gulbirlik e sigur naturala; eventual daca incerci la farmacii, ia-o pe aia care are ambalajul cel mai putin interesant, aia sigur e naturala .-)

Mergi la inceput