Bucurii de sept-oct 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
De cand am citit mesajul Sephorei referitor la Sebi si parintii lui, abia imi stapanesc lacrimile. Sper din suflet ca Sebi sa se faca bine. Nici nu pot lucra, imi sta gandul numai la micutul care in aceste clipe e in sala de operatii. Doamne ajuta!
Eunice, m-am speriat rau de tot cand am citit prin ce-ai putut trece si tu cu Petru. Bine ca s-a terminat totul cu bine. Nici eu nu cred ca as mai avea incredere in bona. Am impresia ca unii oameni chiar nu realizeaza ce raspundere uriasa au atunci cand se ocupa de un copil.
gonghy, imi pare tare rau ca Maya inca mai are febra. Multa sanatate va dorim
Ignatica, multa sanatate si lui David. Sper ca dupa ce eliminati nucile si alunele sa-i treaca bubitele.
Maria79, bine ai venit printre noi. Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau. Maria mea nu a avut asa ceva pana acum, Slava Domnului si sper sa nici nu aiba. Multa sanatate si puiului tau!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Acum aproximativ 20 de min. am vb. cu Andreea. Tocmai il adusese pe Sebi din operatie si nu putea vb. fiindca plangea micutul. Am inteles ca nu a fost colesteatom ci lichid. Mai multe inf. nu detin fiindca nu am mai retinut-o la tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ignatica, felicitari pentru nota de la examen!
Fetelor, copiii vostri vorbesc in somn? Maria de cateva zile tot bolboroseste cate ceva, uneori nici nu-mi dau seama daca s-a trezit sau viseaza. Aseara spre exemplu, s-a ridicat in 4 labute si a inceput sa spuna ceva pe limba ei. Eu deja ma pregateam sa o adorm la loc dar s-a culcat singura la loc in secunda urmatoare. Acum cateva nopti in urma am auzit-o strigandu-ma "mami, mami!" si m-am speriat, am crezut ca a patit ceva dar cand m-am uitat la ea, dormea. O fi normal sa vorbeasca deja in somn de pe-acum? Ea are si-asa somnul ff agitat, se foieste in pat uneori si cate 1 ora, alteori geme, tipa sau plange prin somn, oare asa o activitate intensa sa aiba creierul ei noaptea? De obicei, cand tipa, plange sau ma striga pe mine, merg la ea si o mangai pe frunte sa o calmez, nu stiu daca o ajuta dar simt ca asa trebuie sa fac...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor!

in primul rand, Doamne ajuta sa fie totul bine cu Sebi! Andreea, mult curaj si speranta!

am intrat pe forum si sa spun ca Daria este in plina enterocolita, din pacate. Sunt si eu foarte suparata, mai ales ca il avem si pe Victorasul, pe care trebuie sa-l ferim cat mai mult, la 4 saptamani ale lui. saracutza de daria, a facut febra 39, scaune a avut in meie cam 10/ zi, a vomat. ce sa va spun, o nebunie. sambata dimineata am fost la budimex si ne-a dat tratam, dar inca nu s-a refacut. azi nu mai avea febra mare, dar pana la ora asta a facut 3 scaune. asa ca nu ma astept la prea mult. pana acum ma bucur ca victor nu a dat semne de boala, ca nu am reusit s-o tinem departe de el. se baga tot timpul in el sa-l pupe, incerc sa-l feresc, dar mi-e mila si de ea, asa bolnavioara si cu ochii bloguti.

asa ca, Maria 79, stiu prin ce treci. daria a fost internata in 2 randuri cu enterocolita, prima pe la 8 luni. despre nurofen stiu ca se da la febra, in acelasi timp nu este indicat prea mult in enterocolita pt ca este dulce si poate influenta negativ scaunele.

mai aveam de scris dar s-a trezit victor si tr sa manance, asa ca revin.

Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Rox, imi pare rau de pitica, multa sanatate

la entorocolita, la febra stiu ca e mai bun Calpolul decat Nurofenul

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

La 12 si 8 min am primit mesaj de la Andreea "Acum doarme.sa agitat foarte puternic.nu a fost colesteatom,dar au fost multe pungi cu lichid si tesut fibros.va pup.dak ai MMS iti trimit o poza."

Mergi la inceput

buna, fetelor!

in primul rand, Doamne ajuta sa fie totul bine cu Sebi! Andreea, mult curaj si speranta!

am intrat pe forum si sa spun ca Daria este in plina enterocolita, din pacate. Sunt si eu foarte suparata, mai ales ca il avem si pe Victorasul, pe care trebuie sa-l ferim cat mai mult, la 4 saptamani ale lui. saracutza de daria, a facut febra 39, scaune a avut in meie cam 10/ zi, a vomat. ce sa va spun, o nebunie. sambata dimineata am fost la budimex si ne-a dat tratam, dar inca nu s-a refacut. azi nu mai avea febra mare, dar pana la ora asta a facut 3 scaune. asa ca nu ma astept la prea mult. pana acum ma bucur ca victor nu a dat semne de boala, ca nu am reusit s-o tinem departe de el. se baga tot timpul in el sa-l pupe, incerc sa-l feresc, dar mi-e mila si de ea, asa bolnavioara si cu ochii bloguti.

asa ca, Maria 79, stiu prin ce treci. daria a fost internata in 2 randuri cu enterocolita, prima pe la 8 luni. despre nurofen stiu ca se da la febra, in acelasi timp nu este indicat prea mult in enterocolita pt ca este dulce si poate influenta negativ scaunele.

mai aveam de scris dar s-a trezit victor si tr sa manance, asa ca revin.

Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

uite ca am trim din greseala de 2 x mesajul, zapacita cum sunt. scuze. revin cu continuarea.

fetelor, victorasul regurgiteaza fooooarte mult. stiu ca daria regurgita putin, dupa masa. victor o face tot timpul, si intre mese, destul de mult. ati patit vreuna asa cu bucuriile voastre?

ah, vestea buna e ca victor a inceput de vreo 3 nopti sa doarma 5 ore / noapte. din pacate chiar noptile astea au fost cu daria bolnava si cu diaree, asa ca nu s-a pus probl sa ne odihnim.

gonghy, multa sanatate mayei!

princess, of, saracii de voi, si voi trebuie sa va pregatiti de operatie! stii ca si victoras are hidrocel, asa ca, daca te-ai interesat ce presupune operatia asta, da-mi si mie mai multe detalii.

eunice, bine ca nu a fost mai grav! ai luat o decizie in ce priv bona? nu stiu, e atat de greu sa ai incredere in ziua de azi!

va pup, ca am scris ci victoras in brate si incerc sa-l bag la culcare, cu toate ca asta e ora de maraieli si dureri de burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxana01

fetelor, victorasul regurgiteaza fooooarte mult. stiu ca daria regurgita putin, dupa masa. victor o face tot timpul, si intre mese, destul de mult. ati patit vreuna asa cu bucuriile voastre?

Rox, vezi ca si fetita sefei mele a patit la fel si i-a schimbat laptele, ii da Humana AR (antireflux) pt.ca supapa de la stomacel care se inchide dupa ce papa nu e maturata si nu se inchide de la sine, iar Humana asta e mai gros, plus ca o tine sus cel putin 15-20 min.dupa fiecare masa....acuma nu stiu cum poti tu sa faci, ca tu alaptezi.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andreea, curaj si multa sanatate lui Sebicu!
Sephora, Darria, multumim pentru vesti!
Roxana, imi pare rau ca Daria are enterocolita, sper sa-i treaca urgent.
Ignatica, felicitari pentru nota la examen. Poate nu ar fi rau sa iei postul si sa incerci o detasare mai apoi. Nu stiu ce sa zic...

Alexandrina 29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput