Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Buna dimineata dragele mele...

Iata ca a sosit si la mine ziua "Z"...Ma pregatesc sa plec la spital pt ca azi am programata cezariana...

Am mari emotii dar trec eu si peste ele...Sa-mi tineti pumnii si sa va ganditi si la mine desi nu am fost o membra prea activa a grupului...

O sa-i trimit Cristinei un SMS cand o sa fiu lucida......

Va pup pe toate...

Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand37+ Patrick Ioan
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'mneatza

Intru repede sa va spun ca plec la spital- am o sangerare si dureri de burtik. Ce fetita cuminte am- la fix 40 de saptamani

Bujo, Bubule- bafta si nasteri usoare sa aveti (nu de alta dar nu cred ca voi putea scoate agitatele pt. voi maine sau poimaine)

Incep sa am emotii....

Pupicei tuturor

Ralu
39+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ralu: wow, ne-ai luat-o inainte asa ca scot eu agitatele pt tine, sa ai o nastere usoara si Mirunica sanatoasa!!

HAI RALU

Magda: Natere usoara azi si bebe sanatos!

fetelor, asa mult imi doresc sa scap de inducerea travaliului si sa vina bebe natural, ma rog tot timpul sa ma apuce contractiile dar nimic si au mai ramas doar 2 zile pana la inducere
am aplicat toate metodele naturale pe care le stiu dar nimic, lui bebe chiar ii place in burtik

bubuleana
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata burticute si mamici,
Eu nu mai am rabdare ,astept cu nerabdare marea intalnire.Plus ca ma omoara caldura ,ieri si azi parca a mai fost de trait cu norii pe cer.
Am terminat curatenia in casa,am montat patutul si asteptam puturoasa de bebelina sa vina.La voi cum s-au miscat bebeii in ultimele sapt?Noi suntem comode rau ,se misca stimultata si mai nou noaptea.
Anka ms de sfat ,am notat nr de tel si cu siguranta te voi deranja ,referitor la epidurala se poate cumpara din farmacie?Mi-ai dat de gandit cu asta si mai-mai ca as face.
Va las si fug sa fac mancare pana nu vine caldura mare.
O zi buna!
Ps.am si niste poze noi pe picassa cu burticu`.
37+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Aseara am ajuns rupta de oboseala acasa , apoi au venit si niste amici in vizita, asa ca nu am mai avut timp sa intru pe forum!!!

Deci,

Map, LA MULTI ANI!!! SA fii sanatoasa , fericita si sa ai parte de multe bucurii alaturi de familie!!!

MAGDA, NASTERE USOARA!!!

Ralu, si tu???? Atunci bagam repede niste agitate, ca Mirunica sa vina mai repede...

Anna, bine ai revenit!!! AM vazut si eu pozele cu Ioana!!! Scumpica foc!!! Si mai e si asa cumintica..

Sun, multumesc de pont!!! Nu stiam de existenta acelui site!!!Felicitari pentru Thea...

Turtu, si eu m-am gandit la faza cu ruptul membranelor!!!

Bai, imi merge tare prost forumul!!!

Bujo, Filip al tau nu da niciun semn??? PArca azi este DPN-ul, NU???

La mine azi e zi de spalat, apoi dupa-amiaza sarbatorim....

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 32 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

BUNA DIMINEATA!
sunt franta de oboseala......avem colici....e clar.....cu tot sab simplex-ul........si baby drink si scutecel incalzit si pus pe burtica........de-abia de 10 minute s-a linistit.......cand vine noaptea iar........imi vine s-o iau la fuga......

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Magda nastere usoara si bebe sanatos tun! Tinem pumnii!

Ralu iuuuui, m-a ascultat Mirunica aseara! Tin pumnii sa vina usooor!

Map la multi ani! Sa-ti traiasca baietii si sa fiti sanatosi si fericiti o viata!

Danutza io n-as lua gynipral, sincer. Nu la 37+. Lasa corpul sa se pregateasca singurel pt nastere. Si de n-o fi dritza ta...poate ca se intampla totul cu un scop...nu stiu, ma gandesc...

Cris sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti alaturi de bebe Mihaitza!

Narcis pai da...ma gandeam eu, dar nu vroiam sa accept. Ana stie cel mai bine, pt ca vorbeam cu ea pe mess si ii tot spuneam ca nu e lichid:)).

Nati suuuper vesti! Pupam luptatorul mic si sanatos tun!

Fetelor, sa nu faceti ca mine. Adica, poate bebeii vostri nu-s asa smecheri ca a mea...da' imi vine sa-mi dau palme. V-am zis ca eu nu-i dau biberon prea des, dar in general seara vrea Dragos s-o hraneasca si ....ii place biberonul, mai nou. De la 5 dimineata am stat cu ea la san si mi-am facut sfarcurile varza..nu nene, trage putin, apoi trageeee de ele de zici ca-s gume:), le scuipa si urla. Noh...asa ca aviz amatorilor.

Ma'c sa ma imbrac si iesim la plimbare, ca e maraita tare azi...mini-colici cred ca avem...

Pup fetele si tin pumnii sa vina pepenashii usor! Si sa fie sanatosi!
Ma'c

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Neatza!!

Sun ma bucur ca a fost totul in regula la control cu micuta Thea!!Deci a inceput sa faca figuri la mancat!!!

Anka ce mancacioasa e fetita ta!!Ma bucur ca s-a rezolvat cu buricutul ei!!Ai scapat de o grija!Eu stiu ca trebuie alcool de 70gr!!!Dar nu stiu sa iti spun cat are cel alb de care zici tu. Cat despre colici... mi+e o mila de ei saracutzii.. ca nici nu pot spunece ii doare!!!Te simti asa neputincios!

Ralupai facem galerie atunci...

Pargurschimag bafta multa si tie azi!!!

Nati ma bucur si pt voi ca este totul ok cu cel mic!!!

Bujo Filip al tau e un mic puturos!!Tu cat de des il simti acum??Te intreb pt ca si a mea e maricica doar ca eu am mai putine saptamani ca tine.

Annaxena sa stapanesti sanatoasa uscatorul!!Noi avem incorprat in masina de spalat de la Indesit.... dar sincera sa fiu nu prea imi place cum le usuca!!Mi se pare ca le sifoneaza rau de tot! Plus ca mi se pare ca dureaza mult!!Dar fiecare cu piticii lui!Am vazut si pozele cu Maria... e tare!!Mai ales cand e in playground+ul ei!! Mi se pare vanjoasa... eu zic ca e ok cu greutatea...dar, tu stii mai bine!

Mada am vazut pozele... e o scumpa cea mica!!In bouncerul ei cel roz!!

De Capri si de Camy ce stiti? Cand vin acasa?

Noi suntem bine... doar ca ma doare tare rau mijlocul noaptea si spre dimineata!!!Oboseala cat cuprinde! Si simt o presiune in zona pelvisului de zici ce-i aia!!Acum cred ca ii iau eu locul nnaxenei , mai ales ca eu nu am experimentat niciun fel de dureri pe toata sarcina...recuperez acum la final!!!
Ne-a sosit si noua finally bouncer-ul!!!Ce roz si frumusel e!!Doar ca nu l-am montat, ca noi, dupa ce nasc ne mutam cu purcel si catel o perioada la mama acasa ca sa avem ajutoare!!Eu sunt din categoria celor care se inteleg super bine cu mama!!Sa speram ca se va aplica si in continuare! Sun si Mada vroiam sa va intreb.. noi avem priza de State la el.Voi i-ati pus vreun transformator si vreo priza de-asta de romania... ca barbata-miu asa zice!!!
Maine ne ducem sa ne luam si caruciorul!!!

Sunt ca o albinutza acum pe ultima suta de metri!

Va pup pe toate!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello
Noi suntem gata de iesit in parc.

Pe fuga...
RALU si MAGDA
Sa vina repede BB pe lume si voi sa va refaceti repede!

MINA - trusa de epidurala > medicul mi-a spus ca iau BRAUN. Cica sunt foarte bune. Nu ma intreba ce inseamna asta la un ditamai acul si un furtun, ca n-am habar. Exista in farmacii - Sensiblue, Helpnet... e cam un milion si face toti banii!
Zau ca ala de a inventat epidurala ar trebui sa aiba o statuie pe undeva!

ESTRELLA - pentru priza trebuie un transformator, da, de la 110 la 220. Plus ca are alte "cornite" de bagat in priza. Nu gasesti insa la noi. Adica eu nu am gasit cand am cautat, cu ceva vreme in urma. Ma tem ca eu tocmai am aruncat unul, ca mi s-a stricat CD-ul portabil... Daca totusi nu rezolvi si nu rezolvi, iti pot imprumuta unul cat se leagana fata... cateva lunite

Gata, fug in parc cat mai doarme mica in carut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Nastere fara probleme si refacere rapida Magda!

Map, La multi ani cu sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi!

Ralu79 sa ai o nastere asa cum ti-o doresti daca astazi se va produce evenimentul!

Adina pentru ca am o bebelusa exemplara, ma ocup mai mult de cei 2 copilasi mai maricei...Acum au inceput sa se joace si impreuna in felul lor, dar sunt mereu cu ochii in 4 pe ei.Treburile casnice (calcat, spalat, aspirat)le fac mai mult seara tirziu...

Narcisa, daca se pune pe un singur umar, ceea ce ai tu nu este wrap este sling.

Vicky daa, este o "mica" problema cu pozele de pasaport la bebelusi fiindca acum de cind cu pasapoartele astea de tip nou exista o multime de cerinte suplimentare cum sa fie facuta poza.La politie aici era un regulament despre ce fel de poze sunt acceptate si ce nu, cu exemplificari.

Mada ai fost la moasa sa vezi ce si cum este cu acele contractii?

Sun poate cumva gasesti o tetina cu mai multe gaurele foarte mici?

Da' chiar, unde-i Biri? Sper ca totul este okay?

Mergi la inceput