Telefon mobil nokia?
Vreau sa imi cumpar un telefon mobil nokia si ma intereseaza magazinul cu cel mai bun pret, dar si cel mai bun model.
Raspunsuri
Deianira spune:
Ipearina, raspuns la intrebarea ta nu prea este .
Adica, depinde pentru ce scopuri ai nevoie de telefon, business, vrei sa te joci pe el, vrei mai multa muzica, vrei poze de calitate/etc. cauti pe internet sa vezi si tu care sunt ultimele modele aparute, iar apoi poti ncauta reviews ca sa vezi ce zic despre telefonale astea cei care le folosesc. Dupa ce stabilesti un model, cauti si tu prin magazine prin oferte sa vezi unde il gasesti mai ieftin .
E nevoie de un pic de documentare, da' merita .
espiritu spune:
cel mai bun pret e la oferta.in rest totul e cam la fel.
sau incearca pe price.ro
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.
lorellay spune:
Eu pana acum am avut 4 tipuri de Nokia.Primul a fost ala mare cu antena 1100 parca da si de ala am fost multumita.De toate am fost multumita foarte.
Acum am un Samsung, dar inafara de culoare (rosu) si ca e mic...nu ma incanta in mod deosebit.
Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
anya spune:
Daca ai deja abonament la o companie de telefonie mobila, mergi la ei si vezi preturile - la fidelizare sunt cele mai bune. Daca nu ai inca abonament, vezi in ce retea sunt prietenii tai (ca sa ai apeluri mai ieftine dupa ce-ti faci abonamentul), mergi la magazinele firmei respective si fa-ti un abonament cu achizitie de telefon.
In rest, preturile sunt cam la fel. Ma refer la magazine.
Cat despre model, depinde ce vrei sa faci cu el. Daca e doar pentru apelari/sms-uri - ia unul mai ieftin. Daca ai nevoie pt transmisii de date - vezi exact ce solutie iti trebuie (depinde de laptop, ce programe folosesti...). Daca e doar de fite...vezi care e ultimul model pe care-l lauda prietenii tai .
Oricum, cele mai bune sfaturi le vei gasi la shop-ul unei companii de telefonie mobila (nu la magazinele mici).
ipearina spune:
In sfarsit, m-am hotarat asupra modelului de la nokia! In magazine variaza pretul de la 500ron la 600 ron. Pe price.ro il pot gasi si la 370 ron, insa nu stiu daca pot avea incredere. Cum este PcZan, sint seriosi? Dar evoMag.ro? Stiti ceva despre ei?