Puiuti de randunici 2008 !!(57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am fost afara dupa ploaie, tare placut a fost!

I-am luat si eu cereale Rebeccai azi, eu ii fac portie intreaga cum scrie pe cutie si ii dau cat vrea ea, dupa care laptic in completare cat poate.

Tuchi, sa sti ca am facut asa. La Pitesti am lasat-o sa doarma cu mama mea, a fost exact la fel. Problema e ca se frichine pana se trezeste si plange. Si dimpotriva, uneori daca sar repede si o frec putin pe spinare sau ii schimb pozitia , o ia din nou somnul. Dar nu merge mereu. M-am resemnat..., asa e ea, n-am ce sa-i fac!
Sa porti sanatoasa pantofii Nike, cred ca sunt super.
Si vizavi de uitarea randunoiului de-a veni acasa la 4, mi-am adus si eu aminte de o treaba la fel cand anul trecut, al meu a uitat sa-mi spuna ca pleaca la Sighisoara si am inebunit cand am aflat. Nu pot sa-ti spun cat am tipat la el la telefon si cata cearta i-au auzit urechile...Cred ca n-o sa se mai intample...

Bubu, super fratiorii!!! Si bravo pentru ca mergi la sala, sa vezi ce repede o sa ai rezultate.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mai, iar va facem de ras! David e la al treilea kk...bine al doilea, ca primul a fost o ghinda tare...

Ufff, nu credeam ca o sa vorbesc despre kk cu atata dezinvoltura

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Heeee, cu cati copii n-am asteptat eu la gradi zeci de minute sa vina parintii sa-i ia acasa!! Si cand ii sunam recunoasteau rusinati ca au uitat!!! Oare cum poti sa-ti uiti copilul la gradinita??

EDIT: Tocmai am editat un dezacord naspa... V-am zis ca PC-ul meu a luat-o razna... CRed ca e la cura si mai mananca litere...

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

olga, de la tine am furat ideea. cu aceasta ocazie, spune-mi te rog cat te-a costat transportul, cat ai dat in final?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleo, cat ati scris...nu se deschideau paginile la forum si n-am putut sa citesc...nu stiu ce-a avut...

A venit o prietena la mine s-o vopsesc, fetita ei si Vlad s-au jucat frumos, Stefan doarme, eu le-am pregatit masa piticilor apoi am papat si noi. Si de la atata stat in picioare mi s-a pus un junghi la spate, sus, de nu mai poooot! o fi bun piafenul?? sau ce naiba sa iau?

Multumim frumos pt. aprecieri, am doi pui scumpi si frumosi, ca doar sunt ai mei
Naty, si mie mi se pare ca seamana Stefan cu Vlad cand era el mic. De cand ma minte sotul ca-mi face un colaj de poze, sau cum s-o numi, cu amandoi...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tuchi,m-am intalnit cu Naty,cat ai fost tu la mare!A venit un week-end la Predeal si ne-am intlanit intr-un parc!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

As e, Bubu, ai doua minuni!! Dar vad ca ai nevoie si tu de o tigaie

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Doctoreselor, nu ma uitati cu junghiul, pls!

Steluta, pai voi sunteti chiar slabe, pe langa mine, asa ca nu vreau sa va intrec ci doar sa ma apropii si eu de voi!

Ioana, felicitari pt. supica si pt. kk! Ce m-a amuzat ce-ai povestit de sot! Nici al meu nu stie sa faca nimic, sa mestereasca ceva, dar nici macar nu se baga, ceea ce e mai bine. Cheama un om specialiat sau pe socra-miu, care se pricepe.

Tuchi, am luat aspirina de 500mg si cica are si carbonat de calciu 250 mg. Ce inseamna asta? Ca are si calciu aspirina asta?

Luny, si eu ma minunez ce se schimba asta mic si chiar mi se pare si mie luminos la fata. El inca mai are trasaturi de "chinez"

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

m-au luat emotiile, aproape ca am lacrimat. mi-am incercat uniforma, ca am luat un set cu numere mai mari sa-mi fie buna. imi e buna e drept. dar nu-mi vine sa-mi las puiul si sa merg la detinuti.
puiul meu a povestit tot timpul, m-a urmarit imbracandu-ma si nu i-a tacut gura. numa' el stie, ori ma certa ori ma sustinea

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miha, dar unde lucrezi?...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput