Puiuti de randunici 2008 !!(57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,ce poze frumoase!Si,gineremeu e asa scump!!Imi vine sa-l mananc!Abia astept sa-l vad!Cum asteapta el papica...
Bubu,Sefanut e asa dulcel..si asa doarme si Teo cateodata,cu picioarele incrucisate!!Dragute pozele cu fratiorii.
Ali,pai daca v-a apucat foamea,a fost tare, bre!!
mihatp,si asa e,si eu ma amuz de nu mai pot ca am ajuns sa ma bucur cand face fiimea kk.
Maria,sper sa ai sansa la titularizare.Tin pumnii.Si hai cu kk, Tudor,ca e bucurie mare pe mama cand vine!!Cred ca o iau razna!!
Naty

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
citat din mesajul lui mstela

Maria,sper sa ai sansa la titularizare.Tin pumnii.Si hai cu kk, Tudor,ca e bucurie mare pe mama cand vine!!Cred ca o iau razna!!

Ba nu, Stela, facutul de kk e treaba fooooaaarte serioasa! Cine rade de noi cred ca e Gecko care si-ar dori ca ratonul sa fie in locul constipatilor nostri!
Maria, a mai fost discutie aici...mie pediatrul mi-a zis ca orice diversific pana la 1 an se completeaza obligatoriu cu lapte, atat cat mai poate copilul. Si Tuchi zice la fel.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut!
Incredibil, dar m-au data afara de la biblioteca la ora 15, ca e program de vara, iar de saptamana viitoare se inchide! Deci eu unde invat?
asa ca m-am dus in Plaza si mi-am luat pantofi sport de la Nike, marimea 41 de la barbati!
Si cascam ochii linistita la vitrine pentru ca sotul meu mi-a promis ca vine el la 4 acasa! Numai ca la 4 juma ma suna bona, ca unde sunt ca ea trebuie sa plece!
il sun pe domnul care-mi zice ca a uitat ca trebuia sa vina acasa!
pe cuvant de onoare ca nu mai stiu ce sa fac!
L-am luat aseara la tricotat si pe fata si pe dos, am zis ca poate aveti si voi dreptate ca omul e traumatizat si sufera, ca e prea multa responsabilitate pe el...n-am aflat nimic suplimentar!
Oricum, azi m-a ucis cu responsabilitatea lui!
Nu mai stiu ce sa fac, ce sa zic, nu va suparati ca ma mai racoresc pe-aici dar simt ca o iau razna!
Citesc din urma si mai revin!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

tuchita, greu cu 2 copii si un adolescent in casa

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

botez
http://good-times.webshots.com/album/563926495kLEHXc

lunita 2
http://community.webshots.com/album/563926510lfnwoE

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ali, sa inteleg ca ati facut-o lata rau asta'noapte?
Adriutza, ce poze frumoase! Am citit ceva de dimineata si m-a ros pe creier, dar nu-s sigura ca am inteles bine: ii dai lui Chris biscuiti?
Ariel, sper ca Alexuta e deja mai bine! sa stii ca tot o sa raceasca la bazin!
Clau, ti-am mai zis si mai demult, incearca sa nu mai dormi in camera cu Rebecca!
sunt convinsa ca tu te ridici la ea la prima frichineala, ea poate ca nici macar nu e treaza si tu o trezestu fara sa vrei...si tot asa!
fa cumva sa va separati! Cateva nopti o sa fie mai greu pentru tine, dar apoi va veti obisnui!
Roxana, recunosc ca si eu banuiam ca numele de Amira are origine araba!( si sotul tau parca are fata de libanez!)
( sper ca nu te superi!)
Mihatp, sa stii ca se vad ochii albastri ai berbecutului in poze! Iar parul pe mine s-a ridicat de pofta de dulciuri!
Simo, vazut poze de la Cheile Gradistei, ce nu-nteleg e cand te-ai intalnit tu cu Naty!
Ma uitam ca vaca si-mi ziceam" ce seamana copilul asta cu Iulia!" noroc ca m-am uitat in continuare si-am vazut-o pe Naty!
Bubulina, baga aspirina musai! Ce mare si frumos e Stefanul!
Ioana, am ras de n-am mai putut de randunoul tau, "mesterul strica-tot"!
Stela, uitasem sa-ti spun ca Duphalacul face kk pana la gat!
Natalito, sa-nteleg ca te-apuci de studiu?! daca stiam ca te duci pana-n Pantelimon veneam cu tine ca am si eu treaba acolo dar nu stiu cand o sa apuc! pana la sfarsitul lui august musai!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tuchi, ma iau cu tine de mana si ne dam amandoua cu capul de pereti, da?!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna ziua si de la mine !

Iar am dormit MULT, de cand m-am trezit nu stiam pe ce lume sunt . La serviciu am tras cu ochiul, recunosc, dar nu am avut timp sa scriu.

Miha, si eu am leganush Graco, luat de aici:

http://www.babies-world.at//catalog/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=150&osCsid=6efb2a5c47ff1e259c43a73d6fd9bb51

Valentina cred ca l-a luat de aici:

http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4080006&brid=2

de unde nu am vrut eu, ca era mai scump .

Vazut-am toate pozele, dar va lau pe masura ce imi aduc aminte, ca v-am spus ca am dificultati in a ma lumina pe ce lume sunt.

Tuchi, ceva bun a iesit din ziua de azi totusi: ciubotele Nike ! Sa le stapanesti sanatoasa!

Naty, sa fie intr-un ceas bun luarea deciziei de a da examenul . Si ai absoluta dreptate ca e mult mai bine ACUM decat mai tarziu, si nu mai zic motivele, ca-s evidente.

Eu o sa plec afara cu copilul, in ciuda lenii...dar cum suntem singure ( ca d-abia maine seara vine Radu de la Targu Mures, plecat de luni ), trebuie sa aeriseasca cineva si copilul, nuuuuuuuu?!?

A! Mi-am adus aminte ca zicea Ioana ca l-a uitat pe David in carucior: eu ieri, de stresul primariei si al actelor, am iesit din masina, am incuiat-o si am facut doi pasi. Fara copil, care imi iesise COMPLET din minte ca e cu mine. Am facut imediat stanga imprejur, dar a fost simpatic taximetristul care urmarise faza: "lasati, doamna, ca e mica, aveti timp sa va obisnuiti!"

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ofof,tuchi,chiar ca trebuie luata tigaia aia de teflon,sa mai trezim randunoii pe aici..
Olgutz,ce tare!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

olga si ioana, ce tari sunteti cu uitatul copiilor!
trag cu ochiul la tot ce scrieti, scriu si eu din cand in cand..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Io am una...daaa' mi-as lua din aia dubla!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput