Puiuti de randunici 2008 !!(57)
Raspunsuri - Pagina 4
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui Simo27
Cheile Gradistei
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Foarte frumoooooos.......
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Povestea Nasterii
cleme spune:
Frumos Simo la Cheile Gradistei, noi mergem un pic mai sus la Moeciu si anul trecut am aterizat la Fundata... ce misto a fost! Pina ajung acolo poti admira dintisorii Dianei in poze presimt eu ca in curind se vor inmulti.
Bubu frumos foc Stefan si Ioana eu nu am rindunoi asa dar il am pe tata aceeasi specie asa ca stiu cum e
http://community.webshots.com/user/cleme74
clauclau spune:
Simo, tare frumos e la Cheile Gradistei! Anul trecut cand eram in primul trimestru de sarcina am fost si noi si am mancat la acel restaurant. Apropo, se mananca super acolo, e minunat! Mancarea e la fel de buna, nu? Abia astept sa mai ajung si eu acolo!
Ioana, nop, al meu are 2 maini drepte, stie sa faca absolut orice in casa. Si super bine!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mihatp spune:
vazut poze de simo, iar sunt verde la plimbarea voastra. numa' eu am lipsa randunoi din cauza de serviciu?! las' ca pelaca auditul si apoi ne plimbam si noi. ora la care ajunge de o vreme e intre 10 si 3 noaptea.
oana m-ati terminat cu pozitia picioarelor!
ioana a fost un chin sa rad fara sonor ca-l am in carucior dormind langa mine. ai fost tare, iar fazele cu clanta si cu pixul m-au pus pe spate. sa raman fara aer.
eram ca tine cand am inceput sa ies cu randunoiul din dotare, pana si masina de pe vremea aia (dacia) o puteam repara cat sa ajung acasa sa nu raman in drum. dar de cand cu el, care e pe dos fata de al tau, parca m-am handicapat. si nu-mi place nici asa.
maria, sper sa nu fi fost degeaba, sa fie cum iti doresti
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
botez
http://good-times.webshots.com/album/563926495kLEHXc
lunita 2
http://community.webshots.com/album/563926510lfnwoE
luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH
numeioana spune:
Am fost si noi la Cheile Gradistei...
Oaaaaa, m-a imbolnavit prajitura aiaaaaaa... Ce pozeeeee
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Miha, deci sa fiu multumita ca e asa, ca pot eu sa-mi pun in valoare calitatile!!
Si ca sa va mai spun una... Aseara cand plangea David ca din gura de sarpe cica sa ii dau lui punga de lapte s-o arunce, ca sigur e laptele stricat
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Mai,vad ca aproape toate ati fost la Cheile Gradistei!Da,Clau,se mananca fffff bine,mancare e gustoasa rau de tot,cred ca am pus la loc cele 3 kg! nu mai indraznesc sa ma urc pe cantar deocamdata!si am luat si niste cozonac de la Mama Cozonacilor
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
Salutari:2 vesti bune - a facut Teo un big big kk de dimineata,cat pt 3 zile,imediat ce i-am dat juma de doza de Duphalac.Acum nu stiu daca de la Duphalac a facut,fiindca abia i-l dadusem,sau era momentul sa faca!?Cert e ca m-a fericit si s-a murdarit pana la ceafa,fara exagerari,si a trebuit s-o duc direct in cada plina cu apa.A doua veste e ca n-a mai iesit inf.urinara.Si a 3 a ca tare bine fu treaba aseara
Multzam pt aprecierile legate de fii-mea.Si,da,Naty,nu prea mai sunt ochii verzi.Mai nou,e leita tasu,sau mai bine,socrameu,bruneti toti-si falcoasa tot ca socrameu.
Moamaa,ce de peripetii in spitalele romanesti printre rromani..
Ali,pana la 3 a tinut treaba????
Vai,Adriuta,ce pove tu aici?Ce baiat mare si istet are mama!!Si e un delicios..si ce mai seamana cu mami!!ici voua.
Am vazut si eu un delicios blondin de Zoze,leit mamik lui.
tuchi,chiar ca "Devil in disguise",cine ar zice? Dar numa cateodata,ce-i drept,dar de-ajuns sa ma capieze.somnorica
gecko si cel mai frumos.
clau,ofof,ce nasol si de tine cu frichinelile Rebecai.Cu prinsul sanului e tare faza.I-a mirosit a mancare!
Ariel,imi pare rau de Alexutza.Sper ca e bine acum!
Roxana,acum papam doar tzatzi.Am vazut o dulce Amira!
Am vazut puiutz dulce foc de mihatp!
Cuscra.Norata vrea sa se potriveasca mai bine cu barbasu!!Si,oricum,noi ne-om vedea cand vom veni pe la Bv,fiindca sigur vom veni anul asta!
Ioana.asa e,ma,m-am calmat cu apucatul jucariilor de catre Teo.E adevarat ca nu sunt chiar reguli clare privind etapele de crestere la bbi.Uite,Teo,ar vrea sa stea in fund si eu o mai pun pe picioarele mele in fundulet ca tare-i place.Of,ce nasol cu constiparea!
toata lumea
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Ce bine seamana "fratii Bubu"! . Si ce ochi frumosi au... Culmea e ca Stefanut pare mai grasut decat Vlad
Eu am bantuit prin oras incercand sa iau taurul de coarne si sa-mi rezolv problema cu examenul...cu putin noroc si cu invatat musai, il voi putea da in octombrie odata cu Tuchi.... Sunt victima unor greseli mari birocratice, fiindca trebuia sa dau de 2 ani examenul asta -in fine, detaliile nu conteaza, e o poveste absurda si nedreapta pt care am varsat multe lacrimi iar acum mi se cam rupe. Mi se face parul maciuca la gandul sa ma apuc de invatat, dar logica imi spune ca odata cu cresterea Iuliei va fi tot mai greu, asa ca e de profitat acum, daca se va putea...
Mentionez ca mi-am facut veacul, Ariel, prin splendidul tau cartier...n-am luat masina de frica sa nu ma ratacesc, ma bazam ca e tramvai...nu era tramvai...am mers pe jos de sper sa fi dat jos macar 500 grame...In fine!
Ariel, am vorbit cu tipa de la Aneline, livreaza pana vineri dar nu mai au pe stoc Humana 1 asa ca daca imi da Kya ok iti dau cutia mea.
Iulia a fost lasata cu cumnata mea care m-a sunat disperata cand o apucase foamea ca racnea cumplit, pana la urma s-a descurcat sa-i faca bibe si a ras mofturoasa mea 180 ml in cateva minute. Ahaaa, deci se poate carevasazica...O mai chem, sa-i dea ea daca mie imi face atatea mutre Numai ca nu anticipasem ca stau atat de mult si am ratat supica. Decat sa i-o dau la alta ora mai bine fac azi pauza si-i dau maine, prefer sa aiba un program cat de cat fix.
Cat despre carne, si mie mi-a zis pediatrul tot de la 5 luni (corectate) sa-i dau...dar pana la ea, mai am destule de experimentat! Pt ca daca ii vor placea cerealele si le va tolera si va lua bine in greutate, voi sta minim o luna numai cu piure de legume si cereale.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Bubule,m-ai dat gata cu sportul intensiv!!Vleau si eu...Tu chiar vrei sa ne-o iei inainte?!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"