Puiuti de randunici 2008 !!(57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, m-am enervat ca se raceste supa si am trezit-o (), a papat vreo 40 ml, s-a uitat la mine ca la o criminala ca am baut restul in fata ei, apoi cand i-am bagat bibe in gura s-a strambat ca la otrava; pana la urma a halit 140 ml si brusc am simtit sub mana artileria grea si mirositoare ...acum o las sa-si desavarseasca opera, curat la locul de munca si incerc sa-i dau si restul din bibe, daca n-o vrea e bine si asa...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Continuare:

Thea suge. Cine suge? Thea. Intrebare gresita, raspuns corect. Intrebare corecta: ce suge Thea? Raspuns gresit: lapte din bibe. Raspuns corect: umarul lu' ma-sa...

tuchi, mie mi-e dor de Ilinca! Mereu mi-o imaginez imbracata de iarna, din cauza AC-ului!:))))))))))))

naty, dc tu ai convingerea ca Iulia nu are nevoie de suzeta, te rog mult, nu ceda! Doar n-o sa-i dai suzy la varsta la care unii dr. recomanda scoaterea ei! (Dr.Spock)

Maria, cum au fost subiectele la titularizare? Tu ai dat la engleza, nu? Cand se dau rezultatele? Eu am vazut subiectele la franceza si la romana si mi s-au parut destul de accesibile.

Stela, ce mai face Teo?

Rox-Amira, eu zic ca-i bine Amira, la 7kg. Chiar dc a avut 4 kg la nastere, e fata, fetele tre' sa fie mai finutze!:) Cu mancatul...am decis sa nu-i mai dau decat cand o vad ca plange. Mai grav e ca a mea nu plange de foame.....

gecko, ai batut atata drum pt un praf de copt si ai uitat margarina! Ce tare!!:)))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

CAPITOL NOU!

Mergi la inceput