Puiuti de randunici 2008 !!(57)
Raspunsuri - Pagina 13
gecko spune:
gata...am alimentat bursucul si l-am parcat in patut.
din ciclul...pierdut neuroni multi...si chiar mi-i doresc inapoi...tocmai am descarcat imaginile de pe camera...si la filmarile facute de mine pare-se ca intr-un moment de adanca ratacire am tinut camera intoarsa (ca sa incapa mai bine personajele in cadru)...ce nu am prevazut eu e ca daca pozele le poti roti...filmarea nu se poate roti...asa ca nu ne ramane decat ca peste ani cand vom vrea sa le vizionam...sa intoarcem televizorul pe laterala...
si culmea e ca in momentul filmarii imi spune sotul..."mami vezi ca ne vom uita invers la TV!"...dar nicicum nu am inteles ce vrea sa spuna.
gecko spune:
heyyyy...acum am vazut ca aveam cafeu pregatit de miha...nu stiam de ce sunt eu asa de fresh this morning...saru'mana. ca tot am vrut sa te intreb...la ce biserica ati facut botezul? la aia greco de pe bd unirii?
din ciclu..care e mai tigan dintre noi doi...in mod frecvent mergand sa doftoresc reprezentanti din astfel de comunitati (si fereasca Sfantul ca ce comunitati sunt in baia mare, banui ca miha stie, asta daca nu o fi ca si husbandul meu care pana nu am ajuns eu acolo...habar nu a avut ca exista "cartiere" intregi numa din cartoane) m-au facut "tiganca imputita"...or fi vrut si ei sa se simta presedinti pentru o zi.
ah da...si a mai fost un nene ce m-a facut "prepelita"...nici pana in ziua de azi nu am inteles asemanarea dintre prepelita si mine.
"
si gata....ma duc sa scriu "raportul" lunar despre cresterea si dezvoltarea lui Patrick...ca sa il trimit bunicilor si simpatizantilor nostri, impreuna cu imaginile graitoare...sa ii vad eu cum si-or rasturna ecranele ca sa le vizualizeze.

tuchita spune:
'neata!
pana-mi intra cofeina in sange sunt zombi!
Gecko, azi tot chiul, zi de biblioteca, maine in transee!
Noile achizitii nike au facut cunostinta cu un noroi de bragadiru aseara, ca ne-au invitat niste prieteni pe la ei! Ploaia nu era prevazut in program!
Baietii au jucat tenis de masa, sotul meu iesind invingator, iar noi,fetele, am stat de vorba la terasa!
ma rog, l-am primit si pe Sebaceul printre noi!
Am ajuns acasa la 11 noapte cu Sebaceul dormind in scoica, s-a trezit, l-am alimentat si l-am plantat in pat!
Sunt extrem de bucuroasa ca intru in niste blugi( nu aia de domnisoara, aia din luna a 5-a de sarcina!)
Ieri m-am imbracat cu niste pantaloni negri pe care nu-i luasem de mult( aia de-i placeau Nataliei
) si am constatat ca se cam duceau la vale! Asa ca plina de teama m-am aruncat pe blugi si am topait in sus de fericire ca am putut sa ma inchei!
Bine, sunt garnisiti cu un colacel de sunculita, dar macar sunt blugi!
Bubule, imi pare rau ca nu ti-am raspuns, sper ca ti-a trecut durerea!
aspirina are carbonat de calciu pentru ca e tamponata! carbonatul de calciu e un alcalin care ar proteja stomacul de actiunea acida!
Ariel vad ca n-a mai aprut si ma intreb daca nu e serioasa treaba cu Alexuta, ca era cam mare febra!
Hai ca am terminat
de baut, am o lene si un somn, dar trebuie sa plec!
am uitat sa ma laud ca mi-am luat masina de paine, in sfarsit, dar sunt dezamagita ca n-are in carte decat f putine retete!
PA! Spor la ciripit!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
VioletaH spune:
Neatza! Poftiti la 

si de la mine!!!
Mai intai scriu mesajul si apoi ma duc sa citesc din urma, ca daca fac invers ma apuca somnul prea tare si nu mai vad sa scriu. A nu se intelege ca ma ia somnul de la ce scrieti voi ci de la faptul ca aici e peste ora 1 am ![]()
Asadar azi am fost cu Sean la doctor pentru vaccinurile de 4 luni. A fost ceva mai bine decat data trecuta, i-am dat niste Tylenol pe la 8, la 10.30 dormea dus. Doamne Ajuta! Mi-era teama ca o sa fie marait tare, dar micutzul de el s-a comportat admirabil.
Are 6.400 kg, 42 cm circumferinta capului si un pic peste 67 cm in lungime. Este in percentila 45 pentru greutate si circumferinta craniului (adica 55% din copii au mai mult decat el) si in percentila 90 (!!!) pentru lungime (adica doar 10% din copii sunt mai lungi decat el). Lunganul lu' mama :))
L-a laudat doctorita ca se prezinta foarte bine din toate punctele de vedere. Am fost foarte incantata. Plus ca i-a facut Sean niste demonstratii delicioase de hohote de ras, de acrobatii pe burta si de tzipete de voie buna.
Mi-a spus sa incep diversificarea la 6 luni ca e pacat sa nu-l alaptez exclusiv pana atunci. Asa o sa fac. A mai spus ca nu prea are importanta cu ce incep sa-l diversific (asta am citit si eu de curand intr-un articol al AAP, desi in multe carti se recomanda cereale de orez la inceput). Asa ca fetelor, cand va hotarati sa incepeti diversificarea, faceti cum va dicteaza inima, ca pana la urma tot acolo ajungeti. Atata doar sa nu-i dati lui bebe chestii interzise pana la 1 an (miere, citrice, ciocolata etc).
In legatura cu statul in fundulet, eu i-am cumparat lui Sean scaunel din asta www.bumboshop.com/bumboshopproducts.html" target="_blank">Bumbo. NU stiu daca se gasesc in Ro, dar sunt foarte bune de pus bebe in el pana incepe sa stea singur, fara ajutor. Am intrebat-o pe doctorita daca e OK sa-l tin in scaunul asta la varsta lui (4 luni) si mi-a spus ca pot sa-l tin in fund oricat in scaunul ala, la mine in brate, sprijinit pe perne, atata timp cat il supraveghez si daca incepe sa-i fie incomod sau plange sa-l iau de acolo. A spus ca daca bebe da semne ca vrea sa stea ridicat in fundulet e OK sa-l pui asa, dar sa fie proptit bine. Si conditie esentiala este ca bebe sa-si tina bine capul. Asa ca nu va fie teama sa-l puneti in fundic. Eu si in carucior il tin de mult timp sus (nu chiar ridicat de tot, cam la 45 de grade sau un pic mai sus), nu-l pun pe spate decat daca adoarme.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
CristinaGoji spune:
Neatza si de la noi. Buna
de Miha si Gecko.
Gecko - insanatosire grabnica si sa dea Domnu sa nu-l afecteze pe Patrick.
Mihutza - tu cum mai esti cu raceala?
Tuchi - toceala placuta!
A propos, Gecko, m-am tot minunat si inca ma minunez de greutatea impresionanta a lui Patrick!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
gecko spune:
felicitari tuchi pentru batalia castigata...si las ca vei castiga si razboiul....chit ca eu in momentele cand aveam de invatat basculam la greu mancare...din aia nesanatoasa...chips, ciocolatele, sticksuri...fructe niciodata...si de obicei ma ingrasam sub presiunea examenelor.
si ca mi-am amintit...naty iti vreau incaltarile...eu 37 am fost inainte de gravideala...acum tot 37 sunt plus ceva bataturi, besici si alte b-uri dupa ce imi port pantofii...dar nu ma las...eu nu renunt la incaltaminte nici batuta.
CristinaGoji spune:
Si eu am avut 37
, si acum am 38![]()
![]()
![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
gecko spune:
cristina si eu ma minunez....zici ca s-a intors lumea cu fundu' in sus...cei pe formula...varsa...nu i-au in greutate...pierd in greutate (esti sigura ursuleata ca nu e stricat cantarul?) si astia naturelle se fac cat bursucii.
oricum, eu am renuntat in a le mai spune bunicilor greutatea...ca ceaiul il paste pe sarmanu baiet.
vio felicitari pentru flacau in grafice...ghita muresan scrie pe el...si acolo la america e numa bine...basketball-istii sunt specie bogata asa ca i se arata viitor luminos.
ca ziceati de statul in fund...pai eu ce sa ii fac la al meu daca ii place sa se ridice in picioruse? si daca il tin in brate (pe umar)...el isi infinge picioarele in buricul meu si se ridica la greu...si ce fericire are pe moaca...te pomeni ca asta din pozitia de pe spate...direct la pas o ia...ca vad ca statul pe burta si intoarcerile nici cum nu il intereseaza.
si iar ma intorc la stela...ma uitam la pozele de adriutza cu adrian in al noualea cer stand pe burta...pai al meu arata ca un inecat la mal...si ce sunete chinuite stie sa scoata...da' nu imi fac griji...pana o pleca la facultate ii va place si lui.
clauclau spune:
Neata, si eu la cafeu ca tot noapte grea am avut! De nervi ce aveam pe mine, la 5 dimineata am luat-o langa mine si a dormit atarnata la san pana la 7.15. Macar am motait si eu 2 ore in felul asta. Ea mai dadea drumul la san, cand se frichinea il apuca din nou si tot asa! Offfff, n-or veni si noptile alea de somn si pentru mine!!!!!??? Sa vezi atunci!
Delphin, si la Rebe miroase altfel kk de cand cu diversificarea. Si are si alta consistenta si face acum si la alte ore...Noroc ca s-a obisnuit caci primele zile se vaita de numai cand facea kk, se scremea si se vaicarea. Acum face pe nesimtite, dar vine cate-o aroma de la ea si o iau repede la schimbat.
Alice, am uitat sa-ti raspund. Pana la urma, randunoiul a fumat in cea de-a treia zi de abstinenta. A plecat in Germania si era obosit si nervos pe drum, asa ca a zis sa nu faca vreo boacana ca era un pachet de nervi si agitatie si si-a cumparat tigari. De-atunci n-a mai incercat sa se lase, doar fumeaza mai putin...Deci, tutunul a castigat, bata-l vina!
Mamaruta, superba Raisa si tu la fel.
Naty, inteleg si ce zici tu , uneori intradevar doar se frichine putin si se culca la loc, dar de cele mai multe ori se trezeste si plange. N-am incercat sa o las mai mult sa planga sa vad daca doar scanceste putin si se culca, dar la cum o cunosc, nu cedeaza si nu lasa de la ea! Multe cunostinte imi spun ca de la 6 luni o sa oboseasca la joaca stand in fundulet si o sa doarma si singurica, eu nu mai cred deloc...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Hai ca v-am ajuns din urma...
Gecko
, iti dau cu drag pantofii dar cum propui sa facem?
Venim in Australia?
. In rest...ca de obicei, esti mortala...
Tuchi, spor! 
Hai, mai, Mamaruta, chiar nu vrea tacso sa o dea pe Raisa dupa David? Da' ce, o trimite la manastire, frumusete de fata?! Va seamana la amandoi. Apropo de tabelele tale, Raisa ce greutate mai are?
Apropo de gama Milupa, eu am scris ca pediatrul nostru imi propusese Milumil-ul dupa episodul nefericit cu Nan si eu i-am zis ca nu vreau ca e dulce si am optat pt Humana. Iulia l-a primit bine dar uite ca n-a luat f grozav in greutate. Aptamil papa mai putin ca Humana (banuiesc ca o satura o cantitate mai mica) dar iata ca a luat bine in greutate in prima saptamana de folosire. Raportez insa ca si ea in ultimul timp rarisim plange de foame, isi suge doar degetele mai zgomotos si scanceste eventual. E ce a zis Mimo: ei cresc si nu mai mananca precum disperatii, mai mult decat au nevoie (exemplu: 150 la 2 luni, la Thea), varsa mai putin si-s mai rabdatori, probabil incep sa priceapa ca nu trebuie sa urle in ultimul hal ca sa vina mami sa le dea papica.
Vio, mie aici la kineto unde merg cu Iulia mi-a zis ca e bine sa o tin cat mai mult in fundulet, la 45 de grade sau la mine in brate cu fata spre "lume" si piciorusele incrucisate turceste, chiar daca nu isi tine capul; din punct de vedere al coloanei, a considerat ca Iulia e absolut ok pt stat sprijinita in fund, ori ca varsta corectata ea e mai mica decat multi puisori, deci cu siguranta nu e problema sa-i punem asa. Dar si ea, ca si Ratonelul, se pare ca taaare mult ar vrea sa o ia la plimbare, nu pierde nici un prilej sa-si infiga piciorusele-in burta mea, in cadita de baie cand o spalam, etc si sa o ia la goana.
Si, Vio, ma simt usurata de sfatul de a incepe cu orice diversificarea, in functie de ce-ti spune instinctul. Daca nici noi nu mancam acelasi lucru toti, e clar ca si bebeilor le prieste mai mult una sau alta. Of, va fi taaare interesant sa-i vedem: ce le place, uimirea din ochisori la un gust nou (deja experimentez), ce-i va constipa, ce-i va balona, ce-i va kufuri...![]()
Mai aveam...da' ma lasa neuronul. Revin
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea