Puiuti de randunici 2008 !!(57)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Alice, nu e bine sa-i amesteci laptele, adica un bibe de-un fel si altul de alt fel, ca se poate deranja la stomacel. Cred ca stiai si din disperare i-ai dat asa...of...dar asa papa in fiecare zi?
Lui Stefan ii place Milumilul, dar si el papa cam 120-130 ml la o masa.
Vad ca nu mi-a raspuns nici o doctoreasa....asa ca am luat un flamexim siinca o pastila, mi-a zis soacra, m-am masat cu voltaren si m-a mai lasat durerea...
Maine dimi iar am masaj dureros, dar il suport! ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Hi, hi...ce m-am distrat si eu cu Ioana, sa uite copilul in carucior si apoi cu Olgutzica! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Bubu, scuza-ma, dar il avem in vizita pe nasul Iuliei, dar ai facut f bine cu Flamexin 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
CristinaGoji spune:
Bubule - ti-am vazut scumpeii! Mie imi pare ca Vladut al tau seamana foarte bine cu Vladut al Balbinei.
Si ce julitura si-a facut la genunchi
. Vladut al meu are amandoi genunchii juliti, iar azi a reusit performanta sa-si sparga buza superioara pe interior! Am crezut ca lesin cand l-am vazut cu gura plina de sange
Alice - imi pare rau ca nora cea scumpa si draga mananca rau...ce-ar fi sa-i maresti intervalul intre mese? Daria mananca la 4 ore jumate cam 150-180 ml, 4 mese pe zi. Noaptea nu mai mananca. Dar gineri'tu tot asa rau manca de ma capia, si tot timpul am fost stresata pe tema asta, dar a supravietuit
si s-a facut ficior mare si fain! Nu te mai stresa te rog eu mult, stiu ca e greu, ca am trecut si eu prin asta, dar acum zau ca nu ma mai stresez. Si acum mananca prost, da-l las in pace, mananca exact cat vrea. Am citit in multe locuri, ca fiecare bebelus stie exact de cata hrana are nevoie si nu mananca mai mult.
mamica stresata si suparici pe nora scumpa.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Ali_bia spune:
Am gasit ceva ce ma impresionat,
Sper ca nu va suparati, poate il ajutam pe micut
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Povestea Nasterii
cleme spune:
Alice de doua zile cel mai mult a mincat 120 ml la o masa, in general a preferat 70-80 ml. Ca sa nu mai zic ca daca nu-i dau eu sa manince ea nu plinge deloc de foame 
http://community.webshots.com/user/cleme74
luny spune:
olgutz sar'mana, asa voi face!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mamaruta- spune:
buna seara!
luny mie dr. mi-a zis sa scot vaccinul din frigider cu o ora inainte sa ajunga la noi acasa. iar de la farmacie mi-a zis jumatate de ora.
mamaruta- spune:
o inscriu si pe raisa in clubul celor care nu mananca. tot la intervale mari de timp..4 ore (desi mananca san care nu e la fel de satios ca formula) si maxim 120 ml. in seara asta 80 ml si s-a culcat
mamaruta- spune:
am descoperit ca fiik-mea nu mai suporta sanul si dintr-o mare lene, s-a invatat cu biberonul. acum nici noaptea nu o mai pot pacali si uite asa ma trezesc la 4 si ma mulg.
i-am luat NAN pt completare. am vrut Aptamil, dar nu m-a lasat pediatra. a zis ca gama milupa e mai dulce si nu va mai accepta laptele meu. ei bine, scuipa NAN-ul de nu se vede,(ce noroc, nu-i asa Naty?ca ma intristasem eu ca am citit ca l-ai pus la coada formulelor ) desi in maternitate NAN i-au dat.
probabil o sa incerc Humana