Astept raspunsuri
In primul rand salut toti membrii acestui forum avand in vedere ca este primul mesaj pe care il postez! In al doilea rand am vazut ca sunt foarte multe cazuri de hpv... din pacate si eu sun infectata cu acest virus... am facut si testul de depistare a genotipului este unul dintre cele cancerigene sau cu risc crescut (cum ii spune). In momentul in care am aflat am simtit ca fuge pamantul de sub mine... Semnele duceau inspre ceva in neregula dar nu ma asteptam speram din tot sufletul: Papanicolau mi-a iesit CII/CIII iar la colposcopie (sper ca am scris bine) mi-a scris doctorul col lezional si intre patru ochi mi-a spus ca s-ar putea sa fie... dar nu neaparat... Cu toate astea nu am putut sa accept asa usor: de ce eu? de ce avand in vedere ca nu am avut decat un singur 'partener' care acum este si sotul meu... In fine am trecut peste... Mi-a dat dr-ul tratament cu isoprinosine ( o luna si eu si sotul meu) si cervugit 12 ovule... Care e dilema mea? faptul ca mi-a recomandat sa vin la tratament cu o crema ALDARA care nu se gaseste la noi.... Am cautat pana acum nu am reusit sa dau de ea... dar vreau sa va intreb si pe voi ce stiti de ea? de ce nu se comercializeaza si la noi? ma gandesc sa nu fie ceva in neregula cu ea... Astept cu nerabdare raspunsurile voastre si poate ma si ajutati cum sa o procur... Mai am o verisoarain Italia am zis ca daca e nevoie voi apela la ea... In orice caz dupa ce voi termina cu isoprinosine voi lua si echinaceea ca am auzit ca este foarte buna. Va rog sa imi spuneti daca ati mai trecut prin asa ceva ce ati luat cum ati luat... Si inca ceva? Mi-a spus Dr ca deabea dupa 1 an sa refac testul si sa ma las de fumat (imi e extraordinar de greu). Oricum astept raspunsurile voastre cu sfaturi si sa nu va suparati pe mine ca am creat un topic nou dar nu am stiut unde sa scriu... Sunt si noua...
Va pup si multa sanatate!
PS mi-am adus aminte: mi-a spus ca in cazul in care nu voi reusi sa 'elimin' acest virus din corp nu voi putea naste decat prin cezariana
Raspunsuri
tatiana83 spune:
Buna Tatienutza! din pacate nu te pot ajuta cu sfaturi/raspunsuri in legatura cu cele povestite de tine..insa am vrut sa iti spun a fi curajoasa, puternica....ca sunt alaturi de tine!
Sanatate multa!..sigur te vor ajuta fetele care au mai trecut prin asta.
Poate sa mai ceri si o alta parere...chiar dr ar fi trebuit sa iti spuna de unde sa procuri crema respectiva....
tatienutza23 spune:
chiar am insistat atunci cand mi-a spus ca la noi nu se comercializeaza: da ok dar eu de unde o iau? si raspunsul a fost gasiti....
Multumesc pentru ca esti alaturi de mine si mai astept raspunsuri
roxanaz spune:
bine ai venit pe
aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107500 ai subiectul despre virusul HPV, acolo se discuta deja de 2 capitole despre aceasta problema, vei gasi detalii si despre Aldara.
sanatate multa!
Roxana