Gravidute si mamici de Cluj-85
Raspunsuri - Pagina 4
Gabriela77 spune:
[size=2]LA MULTI ANI, DAVID
Ciao fete[font=Andale Mono]le, revenim si noi cu vesti. Suntem la DEva de aproape 2 saptamani, o minivacanta cu soare, relaxare, balaceala si bronzat. Ne pregatim de concediau, in 2 august plecam.
Despre Sara, face progrese uimitoare in fiecare zi, imita tot, umbla peste tot in 4 labe, spune tot felul de lucruri, vrea sa umble, ce mai...e mortala.
Voi sunteti bine? Ati fost in vacanta sau va pregatiti?
Va pup cu drag si sper sa mai revin!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
magdutza24 spune:
la multi ani David si Nico
multumim Adriana de felicitari
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
anca.b spune:
LA MULTI ANI DAVID!!!!
LA MULTI ANI NICO SI MAGDA!!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
RAMONELLA spune:
La multi ani David!!!Sa cresti mare si sa fi sanatos!!!
La multi ani Nico si Magda!!!Sa fiti fericite si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
anamica spune:
La Multi Ani David, sa ai o viata frumoasa si sa fii sanatos!
La Multi Ani fericitelor mamici Nico si Magda, sa va bucurati de minunile voastre!
Gabriela ne bucuram sa auzim vesti bune despre voi
Adriana concediu placut va doresc si cat mai odihnitor iar Alexia sa creasca mare-mare in cele 2 saptamani!
Ramo nu stiu femeie, ca tanti a mea e batranica, si desi face bine se intampla adesea sa nu poata veni ca se simte rau, asa ca si eu caut pe cineva mai in putere!
Eu am fost la Vasileasca astazi asa la un control si ne-a spus ca mergem ff bine pt cele 10 luni, gleznele sunt ok, papuceii folositi ok, dar ca trebuie sa marim cantitatea de Vigantol la 3 picaturi. No asta este... probabil pt ca eu ii dau vigantolul cu lingurita si ramane pe lingurita aproape jumatate...
O zi de vis,
Diana si Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Ioana, da, o sa incerc..cand o sa fie timp...
Diana, incearca sa-i dai direct in gurita, eu asa am invatat-o pe Alexia, deschide gura si da capul pe spate de cum vede sticluta de vigantol. Eu acum ii dau 1 picatura, asa mi-a zis dr ca se da pe timp de vara.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Victo spune:
hellooooooooooooo!!!
am revenit..cu forte..mai putin proaspete..:)
vad ca e motiv de petrecere si chefuiala pe aici, as aca urez si eu "La multi ani!" in primul rand lui David, ca e mai micut ..si apoi mamicilor, Nico si Magda..sanatate multa si petrecere frumoasa!
noi stam frumos in zgomot de tiruri, excavatoare si alte minuni de masinarii in preafrumosul cartier Buna-ziua..mi-a mai trecut oleaca mica depresie ce ma cuprinsese..ca n-am de ales, nu de alta..
visez acum ca vom avea o casuta draguta cu teren si liniste..bine..nu-s in ce secol va fi asta..dar na..nu costa nimic..;)
bebita e cumintel, s-a pus pe dormit, finally, are si el un coltisor..mananca binisor, dar nu e umflatel..zice si el apa, pa, ba..face tai-tai toata ziua cum il iei in brate..
mai revenim...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
anca.b spune:
Adriana, drum bun sa aveti si odihna placuta!
Diana, zici ca e bolnavioara tanti? Chiar voiam sa o abordez si eu pt la toamna...hmmmm...oare nici sora ei nu e disponibila?
Ma bucur ca sinteti bine cu piciorutele. ai mers la Recuperare sau la cabinet la Vasilescu? si mie m-a zis ca va trebui sa-i dau trei picaturi din septembrie. sincer, la inceput ii dadeam si eu cu lingurita pt ca ma dispera sticluta aia din care picura f greu si bebe nu sta cu gura deschisa atit de mult. mi-am cumparat pipeta de sticla de la farmacie si o folosesc pe aia. poate incerci si tu.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI!!!! DAVID http://felicitari.ele.ro/Te_pupam_--i2906.html
LA MULTI ANI !!! MAGDA SI NICOhttp://felicitari.ele.ro/Zi_inaltatoare_--i3057.html
poze
varsta lui Dragos