Gravidute si mamici de Cluj-85
Raspunsuri - Pagina 15
kitzy spune:
Poze noi la semnatura cu cele 3 luni ale noastre.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
Ioana13 spune:
PAula asa usor se pot trece copii peste granita? Chiar si in tarile din UE trebe sa ai trecut copilul pe pasaportul tau, ca altfel, teoretic, nu poti trece...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anamica spune:
Hello,
Eu sunt foarte incantata ca am avut 2 nopti minunate, Ana s-a trezit abia pe la 7.30 iar eu ma declar FERICITA, ca am si uitat cum e sa dormi mai mult de 4 ore legate. In rest e vesela, jucausa, pusa pe mers intr-una si pe ridicat in picioruse. Intr-una din aceste ridicari si-a spart buzita de jos, nu tare dar de-ajuns cat sa i se umple barbia de sange in cateva secunde, a plans putin, am sters-o si inapoi la jocuri.
Andreea pana la 6 luni nu-i da nimic in afara de laptic, e alimentatia ideala pt bebelusi. Cartile mai vechi si parintii nostri incepeau nefiresc de devreme cu diversificarea si pt ca in general mamele se intorceau repede la lucru si copii trebuiau sa fie ”pregatiti”.
Anca draga am citit ca voinicul Stefan a cazut, pupam buba
sa treaca repede si poti sa o notezi la ”prima busitura” dintr-o serie cat mai scurta...speram
Paula nasol ca la plecare s-au purtat urat dar cred ca una peste alta a fost ok si va simtiti mai relaxati dupa week-endul unguresc.
Elenuta multa putere sa iti revii!
Si va rog frumos ziceti-mi de cand se pot da ciuperci la copilasi, ca tare m-ar tenta sa-i dau la Ana!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
Diana eu inca nu i-am dat ciuperci..nici nu m-am gindit sa ii dau, adica nu mi-am amintit deloc de ele. Nu stiu ce sa zic, or fi bune, nu or fi.
Ioana mama de 
elenuta23 spune:
ciao fetelor
va multumesc k sunteti alaturi de mine, conteaza mult asta pt moral.
azi dupamasa am fost [pana la cora si inaite sa urcam in masina Dragos se juka cu noi si a inceput sa alerge iar de grabit ce era a tras o tranta si ne-am facut un cucui de toata frumusetea in frunte
anamica, saracuta ana , am patit si noi cu bzita de jos, a dat cu fata de gresie si poc 

ne-am ales cu buzita sparta.acuma incep peripetiile, cate or mai fi , ce sa faci sunt copii si au energie multa iar acum exploreaza tot ce e in jur.
va pupik si va doresc o noapte linistita
poze
varsta lui Dragos
anca.b spune:
Ciao, fetele!
Diana, m-am interesat si eu de ciupercutze. cica e voie dupa 9 luni. deci voi aveti liber la ele.
sa-mi zici daca ii plac Anei. am fost ieri la plimbare si m-am intilnit cu Daniela, fara Letitia...poate ne vedem intr-o dupa-masa la fete, cu totii. daca ai drum da-mi un apel, o anuntam si pe Dana si ne vedem. pupici.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
Elenuta, inspirata de tine, ieri am plecat la gradina botanica, dar la poarta din spate, de pe Pasteur, ca de aia stam noi aproape... si e inchisa dupa ora 5
asa ca am ajuns in oras, daca tot am coborit pina acolo. De poarta aia sintem tare aproape, dar de cealalta... ohooo
Ioana mama de 
geanina-nica spune:
clujencelor-

Am intrat sa va spun ca-s intr-o fuga pregatesc ultimele bagaje,deseara sunt in CLUJ yupiiiiiiiiii,sper sa fie cald.![]()
o sa intru de pe acolo pe net,sa vad intalnirile.
de abia atept.

va pup pe toateeee
Ioana13 spune:
Salut Geany
Unde ai umblat? Iti mai trebe treningu? sa il aduc cind ne intilnim?
Ioana mama de 
Victo spune:
cand, cand e intalnire?
dupa-amiaza..dupa 5 jumate asa...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)