De unde cumpar pungi de hartie

De unde cumpar pungi de hartie | Autor: mcm

Link direct la acest mesaj

M-ar interesa sa cumpar niste pungi de hartie in care sa pastrez plantele medicinale. Ma gandesc la pungile acelea din hartie natur in care ni se ambalau cumparaturile pe vremuri. Am gasit ceva pe net dar sunt firme producatoare care vand en-gros tot catre firme. Ati vazut pe undeva asa ceva?

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nu ai nici o "pila" la vre-un magazin care vinde cafea vrac? Sau la vreo "alimentara"?

Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rossiela spune:

poti sa le faci tu, si le faci cat vrei de mari, un dreptunghi din hartie, lipit pe latura mare si pe cea mica si hata a iesit punga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Eu am vazut la Metro pungi asa cam 20 la folie, la raionul de papetarie-pungi de cadouri. Avea si din alea cu o mica "ferestruica" din folie, buna pentru plante medicinale, vezi ce ai in ea fara sa o deschizi de fiecare data...nu mai stiu pretul,sorry.

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Multumesc pentru raspunsuri, o sa caut la Metro. Ma gandeam si la varianta cu pungile de cadouri sau sa le confectionez eu pana la urma.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput
Mergi la inceput