Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 7
Raspunsuri - Pagina 11
elilov3 spune:
neata fetele
si cornuri pt toata lumea
laura ioana am vazut pozicile cu thea si nu ma pot abtine sa nu spunca e o scumpa
acuma merg sa citesc povestea nasterii ei
pentru o printesa
cat priveste acitv pana la 1 aug am fost in concediu...acuma obligatoriu in activ pt ca am stat din 22 martie pana pe 16 iul numai in medicale...deci
..oricum mai trag chiulu ![]()
25+
Dimitrie
elilov3 spune:
laura ioana am citit poveste este emotionanta
nu stiu ce sa imamplat inaintea lui theo dar sa te bucuri de acest dar al lui dumnezeu...e chiar o minune 

25+
Dimitrie
Laura Ioana spune:
Elilov
multumim pt aprecieri. Da, Thea e o minune pentru mine, chiar nu credeam ca voi reusi sa am un copil, totul parea impotriva mea
] Dupa o multime de esecuri si 6 ani de incercari, a aparut Thea, pe care o iubesc ca pe ochii din cap!
Cat despre faptulc a esti in activitate, am fost convinsa ca despre asta e vorba. M-am gandit eu ca ai fost in CM si de asta acum tre sa mergi la scoala. Intrebarea mea e: asa de proasta e si dir ta incat sa te puna sa vii la scoala desi nu ai nimic de facut in vacanta? Adica nu poti semna condica pe 1 sapt, in avans, si gata?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Michelle81 spune:
Bluueyes-am intrat scurt special pentru tine pentru ca stiu ca mai ai foarte foarte putin pana la marele moment!draga mea iti doresc din tot sufletul sa ai o nastere cat mai usoara si un bebik grasunel!!Stiu ca ai emotii foarte mari dar ai o sa treaca in momentul in care iti tii puiutul in brate!Tu mi-ai fost alaturi MEREU m-ai incurajat intotdeauna si vreau sa iti multumesc inca o data!esti o fata minunata si cu siguranta o mamica extraordinara pentru baietelul tau scump!NASTERE USOARA draga mea

18+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png
szivarvany spune:
Si io, si io ... sa pun "pampoanele"
pt Blueeyes si bb !
Sa ai o nastere usoara, refacere rapida si mult laptic, iar bb sa fie sanatos, papacios, necolicios si somnoros ! Doamne ajuta !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
elilov3 spune:
lauraioana
pentru tine draga mea ...cat despre dire e ok dire, dar ce te faci cu dir...ca el comanada...am vb cu dire si da sms daca trebuie sa apar la scolica...ihihi acuma joi mai merg la scolica tot e bine decat zi de zi
blueyes 

si eu si eu fac galerie 

25+
Dimitrie
Laura Ioana spune:

Hai, Mirelus!
Hai, Mirelus! 

Doamne ajuta sa nasti cat mai usor, sa te refaci repede si sa ai laptic bun bunut pentru dulcelul de bebe David!
Elilov
asa-i mai bine, dar se putea rezolva si o data pe sapt
(in general asa se face, la noi la scoala nu se mai poate ca-i
directoarea - la noi toti 3 dir sunt femei
).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
L5845 spune:
![]()

MIRELA,nastere usoara si laptic mult la bebic!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
miha74 spune:
dragele mele,
scuze pentru tacere...dar am fost motivata. Am avut ceva probleme cu bb Matei, si a trebuit sa alerg ca nebuna pe la mai multi medici unii mai incompetenti decat altii...dar asta este. sa zicem ca ne-am linistit, avem ceva probleme motorii, chiar un retard, dar cu dragoste si credinta speram sa le depasim. Facem kinetoterapie de doua ori pe saptamana si evoluam bine.
altfel suntem bine, Matei este un mancacios, mai avem putin si facem 7 luni, si la ultimul control aveam 8 kg si 68 cm![]()
copila Laura este de la foarte bine in sus, foarte fericita cu fratiorul ei pe care il iubeste farte mult.
Vom pleca toti 3 la mare luni, si sunt un pic stresata, intrucat Laura nu va sta cu noi pentru ca face parte dintr-o trupa de dans si participa la un festival la Costinesti, iar eu cu Matei...tot la Costinesti.
am citit un pic din urma, am vazut ca v-ati intalnit. cum a fost? mi-ar fi placut sa va cunosc si eu
ninia- iti doresc tot binele din lume, sa fii fericita!urmeaza proiectul bb?
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
vreau si eu pe listuta cu bb Matei in plasament simplu (deocamdata
)
pupici si o zi excelenta
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)