Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.34

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

carmen, cat de fericiti trebuie sa fiti dupa atatia ani!
DD te-a ascultat si cand te asteptai mai putin s-a intamplat minunea.
Sarcina usoara si frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

felicitari carmen...multumim de povestioara...este f f f f emotionanta si frumoasa!

yo...poop la voi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Carmen superba povestea!Multumim mult ca te-ai gandit si la noi si ne-ai impartasit-o!Sa dea DD sa aveti parte numai de lucruri frumoase si impliniri de acum incolo!Sarcina usoara si frumoasa!Iti dau dreptate in tot,dar intepe sa ma puie pe ganduri faza cu Gretia...s-au mutat berzele acolo?sau ce Doamne iarta-ma o fi?ca nu pritep niti sa ma taiu.

Fetele va doresc WE frumos in continuare.Am facut neste cheftele merobolante si marinite....si acum imi pica ochii in guraCaldura asta te termina pisiceste si moraliceste si fiziceste...si mai am treabaRecomand noul trand in casa:prosop ud facut turban si piele goala accesorizata cu neste chilotei cat sa nu dea zburatoarea din aripe

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Inca o graviduta!! FELICITARI CARMEN !!! Sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!! Multumim si pentru poveste, o s-o trec pe prima pagina imendiat! FELICITARI INCA O DATA!!!
Monica9 nu ma las iubita!
LilianaFi felicitari pentru embrionasi iubita! Ai grija de ei, sa le canti si sa le vorbesti ca ei te aud! Nu te mai gandi la calificativele lor, ei sunt puiutii tai si trebuie sa-i iubesti si sa-i mangai! Ma mananca palma sa mai trec inca o graviduta si presimt ca tu vei fi aceea. S-a prins de atatea ori, se va prinde si de data asta si va fi pentru noua luni acum, iubita. Sa ai incredere ca vei reusi!! Eu i-ti tin pumnii strans de tot si ma gandesc la tine!!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Noi astazi am facut spermograma si ne-am cam desumflat...26 mil/ml, volum 3,6ml, mobilitate A=5,B=30,C=30,D=25,Totala 75%,progresiva 35%, forme tipice 43%,forme atipice 57%.Dr.Matei a zis ca pot ramane gravi cu aceasta spermograma,desi a zis ca e astenozoospermie moderata.Nu i-a dat sa ia decat zinc cu seleniu...Nici nu stiu ce sa mai zic.
Lucia ,tu vrei sa-ti bagi in boale una bucata sot.Ca sa vada bine omul ca ai slabit,abordezi tinute sexi,ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Ioanatug i ti multumec mult deja mi au dat lacrimile cand m am vazut pe prima pagina, aa unt eu mai entimentala multumec inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aerlilian iubita, nu vreau sa te sperii, dar sa stii ca foarte greu poti ramane graviduta cu o astfel de spermograma. Sotul meu are 24 de mil. si deaceea facem FIV, dar a fost si mai rau, cu 5 mil. si noi faceam inseminari cu carul, insa fara rezultat. Incercati cu inseminari iubita, pentru ca se ramane mai greu cu acest diagnostic, sincer i-ti spun! Si vreau sa-ti mai fac o sugestie: repetati spermograma si la Giulesti, pentru ca si noua ne-a iesit mereu slaba la dr. Matei. E mai bine sa faceti spermograma in doua locuri diferite si abia dupa aceea sa luati o decizie.
Carmencar e normal sa fii sensibila, mai ales acum! Felicitari inca o data!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ioana,sunt destul de speriata,oricum!Si mi-e tare frica...Nu imi pot imagina de ce a iesit asa...Anul trecut cand am facut-o la Filantropia,a iesit beton:123mil.Habar nu am ce sa fac...Dr.Matei a zis ca nu e cazul sa ia nimic altceva in afara de zinc cu seleniu si vit.C.Si ma gandeam ca luna asta sa faca acest tratament,iar joi cand ma duc la Tutu sa-l intrebam ce avem de facut.Plus ca Matei a zis sa faca si o eco la Iosub,pt linistea noastra,sa vada cum e dupa operatia de varicocel din 2000.Ma incurajez spunandu-mi ca era foarte stresat de moment,ca oricum la Matei prea putine spermograme ies generoase,ca probabil numarul real este un pic mai mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Buna dimineata!
Lucia Mada Magdita Diana

Aerlilian iubita nu fii trista,problema barbatilor se rezola mai usor,sint convinsa ca in curind vei fi graviduta,asa cum am fost de BOO,te pup si numai bine

Ioana draga de tine...esti tare draguta...eu prea multe lucruri nu sper de data asta,deja in dimi asta m-am trezit fara dureri de sani,deci....oricum data viitoare merg sigur in austria,unde se da tratamente intii pt imbunatatirea calitatii ovocitelor(am senzatia ca ale mele deja au imbatrinit,alta explicatie nu am pt asa embrionasi)si apoi se incepe inhibare etc...tu nu te-ai gindit sa faci afara...vad mai mukte sanse de reusita...sa auzim numai de bine

Carmen felicitari,sa te bucuri inca 8 luni de burtica cu bebele mult asteptat
Cristinuta13

...eu asa m-am plictisit acasa...azi z 2 de la ET m-am trezit si de dimi am facut curat prin casa...oricum nu mai simt nici un simptom...

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fete dragi,

Nu am mai intrat de multisor din motive de lipsa de timp si de una bucata sot bolnavior si una bucata pitica plangacioasa pt ca ne-a iesit primul dintisor

deci ce citesc eu aici...

Lilianamulta bafta sa se prinda embrionasii, te pup si tin pumnii pt tine

Ioana imi pare bine ca ai trecut la atac pt toamna, ai schimbat medicul, ai schimbat si norocul, o sa reusesti ca ai tecut prin prea multe incercari

Aerlilian vara nu prea se fac spermograme, caldura afecteaza gigeii, eu zic sa o repetati in toamna, sunt o groaza de factori care influenteaza calitatea spermei, pe langa zinc de fapt mai bun e bio-sel-zinc poate lua tribulus asa recomanda tutu si de asemenea Maca e buna pt mobilitate. Eu zic ca poti sa ramai cu valorile astea, eu am ramas prima oara cu astenozoospermie usoara si a doua oara cu oligoastenozoospermie, deci mai rau. pup

Lucialu, Mada, Magdita, Boo, Ralu si toate fetele dragi va pup

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput