Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.34
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
LilianaFi ma bucur nespus de mult ca am vorbit ieri la telefon cu tine!
Ma bucur si ca mi-ai dat vesti bune despre tine si i-ti tin pumnii stransi de tot si ma rog sa reusesti!! Ai sa vezi ca va fi bine de data asta, mai ales ca ai descoperit cauza opririi din evolutie a sarcinilor. Multa bafta maine la embrio transfer!!
Abia astept sa te trec la proaspete gravidute pe prima pagina peste doua spatamani!
Eu sunt bine fetelor, ma simt mai bine. Am avut o noapte de cosmar, dar a trecut, mai sangerez putin, ma mai doare spatele insa suportabil acum. Voi merge peste 10 zile la control la Tutu sa fiu sigura ca s-a eliminat tot si ca nu am probleme.
Eu deja mi-am facut programari pentru septembrie, am schimbat si medicul, pentru ca proful m-a tratat ca pe un obiect tocmai cand aveam mai mare nevoie de o vorba buna. Mi-a facut finutza mea draga o programare la dr. Dracea in septembrie, foarte greu a obtinut-o, pentru ca nu avea liber decat prin noiembrie. Si mai vreau sa fac si eu analizele pe care le-a facut LilianFi pentru a afla cauza opririi sarcinii mele din evolutie. Toti medicii recomanda aceste analize abia dupa trei sarcini pierdute, eu insa nu vreau sa astept sa mai pierd nici macar una. Le fac si vad cum stau, ca sa fiu linistita pe viitor. Va multumesc inca o data ca va ganditi la mine si ma incurajati cum puteti mai bine! VA MULTUMESC !
cu drag Ioana
lilianaFi spune:
Mada ce draguta esti...sper ca galeria sa fie meritata...

Magdita chiar pe val
...si sper ca listuta pt rugaciuni sa isi spuna cuvintul

Ylari 
Aerlilian Ioana

Lucia cra mia...uff nu ne-am intilnit 
Numai bine tuturor...

aerlilian spune:
Ioana,suntem cu tine,ne gandim la tine,suferim si ne bucuram cu tine!Sa fie asa cum iti doresti,asa cum meriti!Poate cand te mai linistesti putin,ne povestesti cum te-a abandonat profu...Chiar sunt curioasa...
lucialu spune:
Lilisor intru pe mess imediat.Ioana si Lilisor si toate fetele...
Asta ti-am dat Ioana sa pui pe prima pagina de mult si ai pus,dar dijaba 

.Cititi va rog
macar ca punct de plecare:http://www.search-engine.ro/cache.php?id=370486 aveti rabdare ca se deschide.Imi place mai mult cum apare editata asa,dar este acelasi lucru cu tot de pe prima pagina http://www.presspro-gineco.ro/article--Etiopatogenie-Patologia_imunologica_a_implantarii_oului--611.html
plus definitia asta tot de pe situl respectiv asta Infertilitatea la femeile cu sindrom antifosfolipidic
--------------------------------------------------------------------------------
Infertilitatea la femeile cu sindrom antifosfolipidic E. Urleteanu, G. Bacalbasa, Iulia Urleteanu Dupa "Pregnancy loss in the antiphospholipid-antibody syndrome - a possible trombogenic mechanism" - J.H. Rand &co. The New England Journal of Medicine, july 17, 1997. DEFINITIE: Sindromul antifosfolipidic denumeste un sindrom autoimun de hipercoagulabilitate caracterizat prin: 1. tromboze vasculare recurente (venoase si/sau arteriale); 2. avorturi spontane; 3. trombocitopenie, asociate cu prezenta unui nivel crescut de anticorpi antifosfolipidici. Consensul international despre criteriile preliminare pentru clasificarea sindromului antifosfolipidic (Sapporo)* CRITERII CLINICE: 1. Tromboza vasculara - Unul sau mai multe episoade clinice de tromboza arteriala, venoasa sau pe vase mici care apar la nivelul oricarui tesut sau organ. 2. Complicatii ale sarcinii - Una sau mai multe morti inexplicabile ale fatului normal morfologic la >10 saptamani de gestatie; - Una sau mai multe nasteri premature ale unui nou-nascut normal morfologic la
as mai vrea sa pot spune inca o chestie(imi sta pe creier de cateva zile si mai am un pic si explodez ca tac),dar nu doresc sa creez spaime inutile.Cu atat mai mult ca nu sunt medic/din domeniu.Nu stiu daca ar fi beneficiul mai mare decat stresul. Mi-ar fi placut sa ma pot consulta cu cineva din domeniu.Poate candva...
Ideea este ca trebuie avuta foarte mare grija cu coagularea asta si tensiunea in sarcina.
Si daca veti citi totusi sus veti vedea ca poate avea legatura cu endometrioza pomenita in context ca si cu alte boli autoimune de altfel sau nu neaparat.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Lucialu esti o minune!
Sunt foarte bune articolele. Si eu citeam tot mai mult despre acest sindrom antifosfolipidic si chiar vreau sa-mi fac analizele necesare. Si cand te gandesti ca o banala aspirina de 75 mg. ar preveni o eventuala catastrofa, in cazul in care ai acest sindrom? Eu una recomand tuturor femeilor care doresc sa ramana insarcinate, sa faca aceasta analiza. Nu cred ca trebuie sa asteptam o sarcina oprita in evolutie pentru a incepe investigatiile. Dar asa e omul: "pina nu se da cu capul de tavan, nu vede podeaua!"
Aerlilian iubita, ce sa mai spun de dr. Marinescu, ca nu vreau sa creez polemici pe aici. M-a tratat ca pe un obiect, asta e! Poate e plictisit de atatea FIV-uri, poate...ce sa mai zic!! Eu eram pe masa aceea oribila si tremuram de emotie pentru puiul meu si speram intr-o minune. Insa ma gandeam ca daca temerile mele se adeveresc si nu e bine, poate totusi i-mi spune ca unui om care e situatia. Insa proful a inceput sa dicteze: endometrul de 16.8, sarcina de 6.2 mm, alunecare de placenta deasupra orificiului intern...si alte masuratori. Mi-a zis ca sarcina a coborat putin si sa fac repede un beta HCG si atat. Am iesit bulversata de acolo, pentru ca nu mi-a spus nici ca totul e pierdut, dar nici ca sarcina ar fi bine pentru ca nu a scris nimic de inimioara. M-a pasat repede asistentelor, mi-a zis ca ma vor suna ele si-mi vor spune ce sa fac. Bineinteles ca am repetat beta HCG-ul in spital si ca a trebuit sa sun tot eu sa aflu ce valoare a iesit. Iar la telefon nu mi-au spus nici sa opresc tratamentul, nici ca sarcina se va elimina, iar in caz ca nu se va elimina sa vin la chiuretaj, nimic. A...a zis doar...mai veniti si joi sa mai repetam un beta HCG, ca poate...poate...mai e o sansa. Comentati voi...ca eu nu mai am cuvinte...si stiti ce mari sperante i-mi pusesem in dr.
Asta e, viata merge inainte si cu putin noroc vom reusi si noi candva!
cu drag Ioana
carmencar spune:
Fetelor vreau a va anunt ca dupa 10 ani de incercari in care nu am rama nici o data am facut laparo cu Tutu acum 4 luni i atazi 1 augut am aflat ca unt inarcinata
avand mentruatia mai rau ca trenul mi a intarziat 4 zile i nu intelegeam de ce mai ale ca luna ata am fot in renovari i de pretat am pretat foarte putin, dar cred ca m a ajutat i apa arata din grecia. Deci unt prima graviduta care dechide lita in augut i vreau a veniti cat mai multe dupa mine ca a nu fiu ingura i nu uitati e prinde atunci cand nu te atepti
unducthable spune:
Carmen , sarcina usoara si pana la capat, 9 luni de sanatate , si sa ai bebe sanatos in brate.
IOANA , am citit tot , cum am mai spus , Dumnezeu sa te ajute .
Liliana sa te ajute Dumnezeu si pe tine, FIV reusit iti doresc , bine ca ai gasit neregula.
am plecat si eu , la revedere , diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
lilianaFi spune:
Salve m-am intors dezamagita de la ET:am transferat 3 embrioni :unul de cat.B si 2 de cat.C....deci nu cine stie ce...asta e...vom vedea daca...![]()
Numai bine tuturor....
fireyes spune:
Liliana, asa mari emotii am pentru tine!!! dar sunt convinsa ca acum lucrurile or sa mearga corect si o sa fie f bine!
Ioana, iti doresc sa se incheie aici toate relele care ti-au fost sortite si intr-adevar, norocul sa fie acum de partea ta, ca tare s-a mai lasat asteptat!
Carmen, BAFTA multa si felicitari!!!
Eu vreau sa va zic ca am incercat sa urmez tratamentul pt tiroida, insa mi-a fost rau de la el (dureri de cap puternice non stop, ameteli, dereglari de cm, uneori stari de voma...), practic, de vreo 3 zile nu mai stiam ce e cu mine, parca aveam tot capul in ceata si fiecare miscare ma termina... asa ca am luat legatura cu dr din austria si mi-a zis sa intrerup... o sa vad mai departe ce si cum.
insa vreau sa va zic ceva: la medicamentele mai deosebite, sa cititi intotdeauna prospectul in engleza (sau alta limba). la prospectul in romana nu era trecut nici un efect advers din astea, iar la prospectul strain erau toate cele pe care le-am experimentat eu si multe alte informatii utile!
nu mai zic ca in austria am trimis ieri dupa-masa un mail, ca stiam ca dr meu e in concediu si aseara aveam raspuns de la dr in persoana!!!
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png