Mamici din Arad...! (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carina si Alexandra!

Calin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani carina si alexandra!multa sanatate si numai impliniri,cristina sa va traiasca!
la multi ani calin!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Fetelor, multumesc pt informatiile legate de gradi! O sa vedem exact unde il inscriem. Ati avut vreuna copilul in grupa la Alina Vuia? Sunt curioasa cum e ca educatoare; mi-a fost colega de clasa in 5-8.
Mai spuneti-mi si mie o data, pe unde se gasesc scutece din alea pt apa si cat costa.
Multumesc!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Anca la Real gasesti scutece de apa sau in Ungaria. Costa in jur de 30 lei lei pachetul, sunt 10-12 in pachet, depinde de marca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

In Arad nu se gasesc niciunde? La Metro oare nu sunt?

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Carina si Alexandra! Sa cresteti mari si sa fiti fericite!
La multi ani Calin!!!
Sa fii sanantos sa-ti cresti puii mari!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumim pentru urari , sa sa-i transmit lui Calin.
Azi facem si 11 ani de la casatorie.

La multi ani Carina si Alexandra!

Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase, sa le aduceti numai bucurii parintilor.

Anca, incearca la Carrfour sa cauti pampers pentru apa, eu am avut de anul trecut din Ungaria.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La multi ani Carina si Alexandra!
La multi ani Calin!
Alina felicitari pentru aniversare!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani!Carina si Alexandra sa cresteti mari aducand numai bucurii parintilor.

Alina sa-ti traiasca sotul, sa fie la fel de " sotul si tatal" ideal si in continuare.

Ada cum te mai simti?Ai fost la medic? Multa sanatate iti doresc.

Anca gasesti scutece pentru apa si la Kaufland de la Huggies si la DM in complex Armonia, ceva marca pentru DM "love" sau asa ceva si la Artima la noi in Alfa parca am vazut.

Gabi , nu fi rea ca au interactionat copii nostri. La un moment dat s-au batut pentru ceva jucarie.Mai spala Tudor vasele?

Taica-meu mi-a luat astazi copii avand in vedere handicapul meu cu spatele si umarul. Sunt numai cu Victor dar a compensat. Cand m-a vazut asa de libera a zis copilu sa profite si am stat numa cu el in brate. Parca avea crampe asa se strangea si se caraia, nu plangea nu stiu ce sa zic , sau a fost numai alintare.

De dupamasa vine si Ana a lui Cami la mine. Va sta pana maine. Ce hai o fi aici! Care mai doreste sunteti bine venite la distractie cu copii multi. Si asa e vreme nasoala si nu putem iesi.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

M-am uitat si eu pe vreme pe Kappa. Intr-adevar pana sambata, cu vineri exceptie, o sa tot ploua. No, asta e , mai stam si prin casa.
Miha, poate venim la tine.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput