Mamici din Arad...! (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Apropo, pe unde umbla Ioana ,Dianasi Nico? n-am citit nimic in ultima vreme despre ele si mi-e dor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristina, condoleante!
Clau, ce sa zic...puneti-va pe treaba ca nu e de gluma. Copilu' e hotarat, nu ca voi.
Moni, mai un pic si plecati. pe Diana sa se faca bine sa pleci linistita.
Ildi, facem galerie in continuare!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Care ce mai ziceti? Nico, Fausta, Ducky, Cristiana70 ? Nici o veste? Ca Diana stim toate ca vara nu funtioneaza pe forum.
Carmen, superman al meu e destul de plangacios. Ne cam dispera faza asta, speram ca e trecatoare. Din orice se smiorcaie parca. Iulia nu era asa, nici acum nu e.
Mai trebuie sa mergem la notar sa-mi dea Teo declaratie, sa-mi scot eu cazier, sa ne facem asigurari...si suntem gata de plecat! Yuuupiiiii!!! Inca 7 zile.
Alina, cum e la Tinca?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am descoperit ca pot sa scriu pe forum de pe calculatorul colegului meu, amcum cand el nu este, asa ca de aia scriu la ora asta.

Cristina, condoleante!
Tin pumnii pentru cand mergi nla medic.

Moni, imi pare tare rau pentru Diana, sper sa-i treaca repede.
Eu pentru afte folosesc Corsodil.

Carmen, eu cand slabesc slabesc de pe burta si de pe solduri mai intai, dar si cand ma ingras tot acolo pun. Azi chiar a zis un coleg ca atunci cand am venit aici stateau mai bine pe mine pantalonii care-i am azi pe mine . Adevarul e ca am tot luat 40 de pe LR da acum mai putin si cad de pe mine.
Cum se mai inteleg fratiorii???

Clau, e mortal Raul. Ce mai asteptati, are cine avea grija de copii?!

Ada, ai grija sa nu te imbolnavesti pe cand mergi in concediu.

Alina, noi din 1 pana in 8 septembrie mergem in concediu. Vom sarbatori acolo atat ziua lui Bogdi, cat si a tatalui prietenei mele cele mai bune care e tot in 5 septembrie.

Mergi la inceput

Flavia, cand plecati in concediu? Bogdanelu mititelu dragutelu ce mai face?

Ada si Moni, mai putin si plecati in concediu,,,deja va invidiez Noi, adica io si Clau am ajuns la concluzia ca e cam putin 7 zile de concediu

ioiiiiiii ce bine am lenevit in concediul asta....tot la ora 11 m-am trezit dimineata

ps: am o problema cu emoticoanele si sunt curioasa daca aveti si voi aceeasi problema. cand incerc sa pun un emoticon din lista imi dispare ultimul rand scris, dar daca le pun manual nu...voi nu patiti la fel?

Mergi la inceput

Mersi de urari fetele,sper sa isi revina Diana pana sambata.
CLAU e de la ei

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

deci si tu ai problema asta?

Mergi la inceput

Si eu si la altii am auzit ... e de la forum,sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Hello! Ne pregatim si noi incet de plecare, mai avem 3 zile. Sper sa isi revina vremea si sa fie ok.
Flavia, i/am luat pana la urma la Alex slipi din aia dubli de la Teba. Am fost azi la Kaufland si nu am vazut scutece din alea pt apa. Poate au la Carrefour,daca ajungeti pe acolo.
Carmen, nu stiu ce am avut azi/noapte ca tot cu tine am visat.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput