Aspirante optimiste > 20 (331)
Raspunsuri - Pagina 9
silvi8 spune:
fetelor, mihaela, bee, ancadragoman, andra...va multumesc ptr urari...da aveti dreptate tre sa sarbatorim cu toate ca mie inca nu-mi vine sa cred...tre sa ajung la medicul de familie, cred ca luni sa vad ce zice.
pana atunci merge totusi 

o sarbatoreala mica!
silvi
http://community.webshots.com/user/flovivi
klaudiaG spune:
quote:
citat din mesajul lui silvi8
neta fetele!
am sa copii si aici mesajul pe care l-am scris la tulcencele mele dragi:
neata fetele mele dragi!
astazi este o zi deosebita...sunt extrem de emotionata, nu-mi vine sa cred dar dimineata am facut un test intrucat mi-a intarziat o zi si ...au aparut f repede 2 liniute! acum cand scriu mai am putin si imi dau lacrimile. ideea e ca presimteam cu toate ca nu am nici un simptom, ma simt f bine si doar f rar simt niste intepaturi f vagi in burtica...
deocamdata nu stie nimeni, nici macar flo ptr ca nu vreau sa-i spun la telefon. dupa cum v-am mai spus el a vrut bb initial adica el a hotarat ca din ianuarie sa renuntam la pastile ptr ca in martie 2009 vrea bb, si il va chema robert.
nu-mi vine sa cred ca daca va vrea DD in martie chiar vom avea un bb...sper sa fie si baiat sa ii indeplinesc dorinta sotului.
asadar sunteti primele care aflati! stiu ca o sa va bucurati ptr mine...
va imbratisez pe toate
P.S. sper sa traiti toate cat mai repede aceasta bucurie...cu toate ca deja m-a luat o frica si chiar daca credeam ca sunt bine informata acum vreau sa stiu si mai multe...da cred ca e normal
silvi
Neatza Silvi

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klaudiaG spune:

la toate fetele.
Pai pana la urma se pare ca asta chiar e un capitol bun.................chiar foarte bun.................
Sa dea DD sa ne implinim toate visul cat mai curand
Anidazcand mai faci un test??

Maria_K spune:
buna fetele! 
mi-a soptit o pasarica ca anidaz
s-ar putea sa se mute cu juma de norma si la mine ![]()
si mai sunt si mihaela si silvi 
eu sunt la faza de rau dimineata si pana pe la 13-14 sunt cam lesinata dupa acrituri.
Maria
7+
vine bb!
Pozele noastre
silvi8 spune:
klaudia, multumesc!
maria, eu ma mut la tine cat de curand da nu mi-am facut inca curaj...nu imi vine inca sa cred...
silvi
klaudiaG spune:
Mai fetelor eu ori am luat-o razna ori am luat-o razna.
Nu mai inteleg nimik ............Dupa ce ca am senzatia ca deja am ovulat de 2 ori luna asta. Ieri am avut si o secretie (fara dureri jos) la fel ca cea de la ovulatie si ceva dureri de spate.
V-ati confruntat cu asa ceva imi puteti da si mie un sfat?????????
Doctorita mea trebuie s anasca in curand si nu prea mai am cum sa dau de ea pan in Octombrie...........![]()
ancadragoman spune:
quote:
citat din mesajul lui klaudiaG
Nu mai inteleg nimik ............Dupa ce ca am senzatia ca deja am ovulat de 2 ori luna asta. Ieri am avut si o secretie (fara dureri jos) la fel ca cea de la ovulatie si ceva dureri de spate.
Doctorita mea trebuie s anasca in curand si nu prea mai am cum sa dau de ea pan in Octombrie...........
in curand....
ce culoare era?Alb-galbuie?
daca este asa sa stii ca eu asa am avut toata sarcina
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
ancadragoman spune:
quote:
citat din mesajul lui Maria_K
buna fetele!
mi-a soptit o pasarica ca anidazs-ar putea sa se mute cu juma de norma si la mine
si mai sunt si mihaela si silvi
eu sunt la faza de rau dimineata si pana pe la 13-14 sunt cam lesinata dupa acrituri.
Maria7+
vine bb!
Pozele noastre
dupa urmeaza sarat
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
klaudiaG spune:
quote:
citat din mesajul lui ancadragomanquote:
citat din mesajul lui klaudiaG
Doctorita mea trebuie s anasca in curand si nu prea mai am cum sa dau de ea pan in Octombrie...........
ce culoare era?Alb-galbuie?
daca este asa sa stii ca eu asa am avut toata sarcina
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Anca

.Initial a fost de un alb foarte curat........dar dupa 15-20 min a devenit un pic mai galbuie si parca mai groasa decat de obicei.
klaudiaG spune:
Anca...............si am uitat.............de vreo ora am inceput sa am niste mici dureri si jos, dar nu ca si cum ar trebui sa-mi vina............parca mai mult asa "o jena". Nu sunt foarte sigura cum sa explic...........Eu de regula cand trebuie sa-mi vina am dureri foarte nashpa (ar fi pregonizat abia pe 22)