Aspirante optimiste > 20 (331)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaelacg spune:
anca, help.....
tu ai acasa de la maria saprosan? unguent?
l-am sunat pe dr. meu la bucuresti si i-am zis ca asta de-aici mi-a dat unguent cu hidrocortizon, iar el mi-a zis sa iau saprosan sa aplic o singura data.
stiu ca se foloseste la bb mici, pt ce il folosesti?
eu si bb mic mic mic
ancadragoman spune:
quote:
citat din mesajul lui andra_b
Anidaz, cum Dumnezeu nu isi poate da seama ce ii acolo?
Eu sper sa fie folicul... dar atunci de cate ori ovulezi?
Si daca e deja sarcina si si folicul, si se fecundeaza si acum?
Chiar ca ii complicat, sper sa fie sarcina si in rest sa fie totul ok!!!
Ale
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/KCGfp3.png
eu cred ca daca e sarcina nu mai poate fii folincul si endometru se ingroasa intr-adevar la sarcina.
Cat era?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
silvi8 spune:
saluti!
fetelor, claudela, hapyella, monna, laura...va multumesc din suflet ptr urari!

ptr toate fetele sa se ia!
anidaz, sa stii ca daca as avea o putere la toate fetele care isi doresc copilasi le/as da si nu la cele care ii abandoneaza sau mai rau...da asa e lumea si viata
oricum cred ca la tine e deja bb acolo
o zi minunata sa aveti!
silvi
4 + http://community.webshots.com/user/flovivi
ancadragoman spune:
quote:
citat din mesajul lui mihaelacg
anca, help.....
tu ai acasa de la maria saprosan? unguent?
l-am sunat pe dr. meu la bucuresti si i-am zis ca asta de-aici mi-a dat unguent cu hidrocortizon, iar el mi-a zis sa iau saprosan sa aplic o singura data.
stiu ca se foloseste la bb mici, pt ce il folosesti?
eu si bb mic mic mic
nu i-am dat niciodata cu saprosan unguent.Ptr ce iti trebuie ca nu am citit din urma?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
mihaelacg spune:
am facut urticarie pe un picior am cateva bubite de la ceva mancare, si a zis dr. sa ma dau cu saprosan o singura data, a zis ceva ca-i produs de bb, insa am citit acum si e si sanosan, oare ce o fi zis, am inteles eu aiurea?
a zis ca tb sa-mi usuce.
a zis ca tb sa-mi dau cu ceva, ca poate face rau la bb, insa daca e doar un puseu, si da inapoi, e f bine.
stiti voi alt remediu ff naturis? pe dinafara ma descurc eu cu bubitele astea, 4 la numar care au diametrul de un 4 mm, si mai am 3 care is f putin sesisabile
ma gandesc in interior sa nu mi se intample ceva, in organism
am zis sa beau multa apa, sa ma "curat"
eu si bb mic mic mic
ancadragoman spune:
eu pe maria o dau pe bubite cu fenistil gel sau cu bepanthene si acum cred ca te poti da si tu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
alinutza23 spune:
quote:
citat din mesajul lui mihaelacg
am facut urticarie pe un picior am cateva bubite de la ceva mancare, si a zis dr. sa ma dau cu saprosan o singura data, a zis ceva ca-i produs de bb, insa am citit acum si e si sanosan, oare ce o fi zis, am inteles eu aiurea?
a zis ca tb sa-mi usuce.
a zis ca tb sa-mi dau cu ceva, ca poate face rau la bb, insa daca e doar un puseu, si da inapoi, e f bine.
stiti voi alt remediu ff naturis? pe dinafara ma descurc eu cu bubitele astea, 4 la numar care au diametrul de un 4 mm, si mai am 3 care is f putin sesisabile
ma gandesc in interior sa nu mi se intample ceva, in organism
am zis sa beau multa apa, sa ma "curat"
eu si bb mic mic mic
ai intrebat de naturiste. si eu am avut o iritatie tot de la mancare si mi-a luat o prietena un unguent de la Himalaya Drug, este numai pe baza de plante. Mie mi-a fost f bun. Si am inteles ca se gaseste si in farmacii, nu numai la plafar. Da o fuga pana la farmacie si intreaba, sigur daca e draguta farmacista, o sa te ajute.
http://tt.lilypie.com/A9Cxp3.png
GOD is a DJ
cami_antonia spune:
anidaz si eu cred la fel...ai bebe....ai grija de tyine mare de tot sa nu racesti cum am patit eu la inceput.....
mananca ce vrei ....
si sa ne mai tii la curent cu simptomele...
10+
Camelia
anidaz spune:
Fetelor va simt atat de aproape incat si pentru a va face o bucurie imi doresc sa fie de data aceasta bebe,

Babytza,esti o dulce ca ai intrat sa ma incurajezi,multumesc din suflet,
Anca endometrul este de 11,8mm.Am inteles ca bun,
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele