date despre dr alexandru thirey,ortoped

buna ziua...as dori sa stiu niste date despre doc alexandru thiery ortoped de la clinica recover...eu sunt din braila si aici i s-a pus diagnosticul de platfus baietelului meu de 1 an si 2 luni..intr-adevar se vede ca merge destul de ciudat si as vrea sa vin la control la buc!si am gasit recomandari f bune pt acest medic si am sunat si a ramas ca ma vor suna dansii k sa imi spuna exact cand ma voi duce!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Raspunsuri

natynic spune:
Despre dr propriu zis nu-ti pot spune multe, ieri insa am fost la prima sedinta de recuperare cu fetita mea, prematura, care are niste probleme. De ea se ocupa sotia dr-ului. Clinica e beton sub toate aspectele iar cu dr am avut ocazia sa dau cu ochii la sfarsit, cand fata mea, obosita de proceduri, se pusese pe un plans sfasietor. El i-a zis 2-3 vorbe f dragut si a potolit-o ca prin farmec.
Atat datele pe care le am despre clinica lor cat si ce am vazut cu ochii mei ma fac sa ti-l recomand.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

eunice78 spune:
Baietelul meu a fost implicat intr-un accident auto in urma caruia s-a ales cu o fractura de clavicula. Dupa ce am consultat 2 doctori de la spital de stat care ne-au expediat dupa cca un minut in care s-au uitat pe radiografii si ne-au trimis la gipsier, am ajus la dr. Alexandru Thierry, la Recover, la recomandarea unui doctor de la un spital de ortopedie pentru adulti.
Noi am fost extrem de multumiti: doctorul ne-a spus ca tratamentul aplicat copilului de colegii lui a fost corect si le-a luat apararea pentru faptul ca nu au stat sa ne explice cum stau lucrurile intr-o asemenea fractura, care e considerata banala in ortopedie, motivand ca de obicei in spitalele de urgenta dr nu au timp de discutii. Dar fractura e banala pt dr, pentru noi nu a fost.
In fine, am apreciat atitudinea doctorului, ne-a explicat cu lux de amanunte ce si cum se intampla intr-o asemenea situatie si tot el ne-a trimis la o gipsiera ca sa ii schimbe bandajul copilului la cca 3-4 zile ( dr ceilalti nu ne spusesera ca se poate si copilul, dupa o saptamana avea sub bandajul Dessault pielea deja oparita).
Una peste alta si el il recomand pe acest doctor. Mi-a facut o impresie ff buna.

madybulancea spune:
multumesc!miercurea viitoare ne-au programat!am niste emotii...
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan

kid2003 spune:
Si eu il recomand cu caldura pe medicul Thiery si pe sotia lui, amandoi lucreaza impreuna (ea e fizioterapeut). Clinica e f buna si au aparate f bune de recuperare, iar el este un dragut, deloc genul de doctor plictisit de spital.
bb2

Adriana73 spune:
Alexandru (1 an si 10 luni), baietelul meu, s-a nascut cu torticolis. Am mers cu el la recuperare cam 1 an si acum e ok.
Mi-a placut mult mai ales de Simona Thiery (sotia dr. Thiery), care este ff buna la kinetoterapie, mai ales cu copiii mici.

toniri4 spune:
Elena, fetita mea, s-a nascut cu talus valgus si am fost la cabinetul dr. Thiery pt a o consulta si pt. a-i face kinetoterapie.
I s-a recomandat masaj timp de 6 sapt si sa poarta atelute (atelutele sint din bandaj elastic). Acum e bine. Piciorusul i s-a indreptat.
Mi-a placut mult cum sint tratati pacientii la cabinetul dr. Thiery si cum se comporta el ca medic. Mi s-au parut profesionisti.

diuna spune:
Am cautat ceva date despre clinica, ma gandeam ca au o pagina pe net, ceva, dar nu am gasit...M-ati convins, e bun dr, dar as vrea niste tarife, va rog, si pentru consultatii, si gimnastica de recuperare( sau un link)...Va multumesc mult!