date despre dr alexandru thirey,ortoped

date despre dr alexandru thirey,ortoped | Autor: madybulancea

Link direct la acest mesaj

buna ziua...as dori sa stiu niste date despre doc alexandru thiery ortoped de la clinica recover...eu sunt din braila si aici i s-a pus diagnosticul de platfus baietelului meu de 1 an si 2 luni..intr-adevar se vede ca merge destul de ciudat si as vrea sa vin la control la buc!si am gasit recomandari f bune pt acest medic si am sunat si a ramas ca ma vor suna dansii k sa imi spuna exact cand ma voi duce!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Despre dr propriu zis nu-ti pot spune multe, ieri insa am fost la prima sedinta de recuperare cu fetita mea, prematura, care are niste probleme. De ea se ocupa sotia dr-ului. Clinica e beton sub toate aspectele iar cu dr am avut ocazia sa dau cu ochii la sfarsit, cand fata mea, obosita de proceduri, se pusese pe un plans sfasietor. El i-a zis 2-3 vorbe f dragut si a potolit-o ca prin farmec.
Atat datele pe care le am despre clinica lor cat si ce am vazut cu ochii mei ma fac sa ti-l recomand.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Baietelul meu a fost implicat intr-un accident auto in urma caruia s-a ales cu o fractura de clavicula. Dupa ce am consultat 2 doctori de la spital de stat care ne-au expediat dupa cca un minut in care s-au uitat pe radiografii si ne-au trimis la gipsier, am ajus la dr. Alexandru Thierry, la Recover, la recomandarea unui doctor de la un spital de ortopedie pentru adulti.
Noi am fost extrem de multumiti: doctorul ne-a spus ca tratamentul aplicat copilului de colegii lui a fost corect si le-a luat apararea pentru faptul ca nu au stat sa ne explice cum stau lucrurile intr-o asemenea fractura, care e considerata banala in ortopedie, motivand ca de obicei in spitalele de urgenta dr nu au timp de discutii. Dar fractura e banala pt dr, pentru noi nu a fost.
In fine, am apreciat atitudinea doctorului, ne-a explicat cu lux de amanunte ce si cum se intampla intr-o asemenea situatie si tot el ne-a trimis la o gipsiera ca sa ii schimbe bandajul copilului la cca 3-4 zile ( dr ceilalti nu ne spusesera ca se poate si copilul, dupa o saptamana avea sub bandajul Dessault pielea deja oparita).
Una peste alta si el il recomand pe acest doctor. Mi-a facut o impresie ff buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu am o prietena care a fost la el si fost super-multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

multumesc!miercurea viitoare ne-au programat!am niste emotii...

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Amandoi sunt niste oameni si medici extraordinari. Ii recomand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

excelent medic!un om deosebit....

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Si eu il recomand cu caldura pe medicul Thiery si pe sotia lui, amandoi lucreaza impreuna (ea e fizioterapeut). Clinica e f buna si au aparate f bune de recuperare, iar el este un dragut, deloc genul de doctor plictisit de spital.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana73 spune:

Alexandru (1 an si 10 luni), baietelul meu, s-a nascut cu torticolis. Am mers cu el la recuperare cam 1 an si acum e ok.

Mi-a placut mult mai ales de Simona Thiery (sotia dr. Thiery), care este ff buna la kinetoterapie, mai ales cu copiii mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toniri4 spune:

Elena, fetita mea, s-a nascut cu talus valgus si am fost la cabinetul dr. Thiery pt a o consulta si pt. a-i face kinetoterapie.
I s-a recomandat masaj timp de 6 sapt si sa poarta atelute (atelutele sint din bandaj elastic). Acum e bine. Piciorusul i s-a indreptat.

Mi-a placut mult cum sint tratati pacientii la cabinetul dr. Thiery si cum se comporta el ca medic. Mi s-au parut profesionisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Am cautat ceva date despre clinica, ma gandeam ca au o pagina pe net, ceva, dar nu am gasit...M-ati convins, e bun dr, dar as vrea niste tarife, va rog, si pentru consultatii, si gimnastica de recuperare( sau un link)...Va multumesc mult!

Mergi la inceput