Puiuti de Randunici 2008!! (56)
Raspunsuri - Pagina 19
somnorica spune:
ok zozela, trimite-l. prin atlasib este ceva mai ieftin. costa 10euro pana in 10kg. asa o sa aiba si al meu sot cu cine sa bea bere, ca de unu singur nu are spor
Robi
Ali_bia spune:
Zoze, somnorica,

sunteti mortaleeee
Ioana 
E tare de tot poza cu berea Zoze
Vazut poze frumoase de Mihap 
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Povestea Nasterii
Simo27 spune:
Vai de mine ce Nora

falcoasa am
!Cuscra,Teodora e o fetita superba ,abia astept sa-i pup falcutele![]()
Zoze,Mihai e baiat mare
,cu sandalute,ce mai!
L-am vazut si pe Luca
,aniversat la 3 luni![]()
Ariel,multa sanatate Alexutei
Cleme ,eu l-am pus in fund de pe la 3 luni jum,nu de alta dar dorea sa stea asa!Lasa ca-si revine Diana,cu papatul
Roxana
,tare dupa ce te-i ghidat sa -i pui numele fetii,mai tare era daca era baiat![]()
Naty,nu ti-a trecut CM???Ca al meu abia a inceput![]()
Clau,imi pare rau de noaptea trecuta....
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Pai mai Zoze, lui Mihai ii place bericioaica inca de pe acum??? Si cafeaua??????
Are cam multe vicii...ai grija!!![]()
Miha, ce prietena de nadejdeare Luca!! E f dulce baietell tau! A fost bun tortul?
Zi si tu ca nu...![]()
Adriuta, ce grasanel e Adrian! Ii dai cereale? Parca i-as mai da si eu lui David, desi dr a zis ca e cam grasun pt ele...
Ariel, sper sa fie ok Alex. Sanatate multa!
Moment prima reactie la supa e ca n-a facut kk in dimineata asta, desi el facea la primul bibe. Ma gandesc ca poate sa fie de la faptul ca si-a decalat programul mancand prima data la 9.00, cand el de obicei manca la 7, 7.30... Astept sa vad ce si cum... Trebuie sa pregatesc legumele de supica...
Naty, unde umbli? Trebuie sa-ti povestesc ceva tare de tot!! Ma duc sa ma 
![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Stelutz, vroiam sa-ti zic de ieri...nu te mai stresa, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare psihica si motorie. Uite, eu nu imi fac griji ca David nu se rostogoleste si nici macar nu incearca... in timp ce multi puiuti mai mici o fac de mult timp... O sa inceapa el cand e pregatit. E normal, nu?? Si uite, Diana are dinti deja!!![]()
Cleme, imi place Diana dintzoasa!!
In legatura cu statul in fund... eu deja il mai tin pe David in fund pe genunchi. NU ca l-as aseza eu asa, eu il pun mai pe spate, dar el se ridica. La inceput imi faceam griji, ca nu e momentul, dar daca el asa vrea inseamna ca poate si el simte ce trebuie sa faca!
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
A,am vazut si pozele Adriutei:F Frumoase
!
Deci,FETELE care Veniti la Barsov:INTALNIREA CEA MARE,VA FI IN 1 -3 AUGUST!!!Cate suntem???Kya,Criss,Olga(poate),Ursule-tu mai vii??? plus Nicoleta si cu mine...![]()
![]()
tare multe,n-am ce comenta!
Cine o poate anunta pe VERA????ca asa a zis,sa o anuntam..eu acum ma apuc de curatenie prin dulapuri,ca e de groaza ce e pe acolo
!si apoi,tb sa pun si pozele de ieri....
Cuscra,imi pare tare rau ca nu puteti veni!Data viitoare
Plec la treaba....
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ursuleata spune:
Simo 18 eu am zis ca in august nu pot ca naste sor-mea
.
Asta e, data viitoare
.
Copilul meu avea 5:600 si acum are 5:450
.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
numeioana spune:
Mai fetelor, David s-a constipat de la supa!!! Sau aproape s-a constipat... A facut acum o galma...niciodata n-a facut asa tare... e de la morcov!! O sa-i pun azi mai putin morcov...
poze
mihatp spune:
multumim de aprecieri, are Luca prietena de nadejde asa e. e ca al doilea copil al familiei, umblam dupa ea ca dupa un copil de 3 ani. si deja se iubesc tare. trebuie sa avem grija unde-l nimereste ca-l linge cum ajunge in dreptul lui. pe picioare ii dam voie ca inca pe alea nu le duce in gura, dar cand va ajunge la ele i se termina "acadeaua". are grija de el, sta langa carucior, vine si ne anunta cand plange enervata usor pe noi de ce nu facem nimic. noaptea doarme la usa lui de trebuie sa am grija pe intuneric sa n-o calc.
tortul NU a fost bun
de aceea am mancat acelasi fel de tort asa> la botezul lui in mai, in iunie am fost nasi si am ales tortul de nasa tot asa ca ne-a placut, iar mireasa de "putin" ce i-a placut a ales tot asa, iar la 3 luni ale lui Luca, a 4-a oara. este ciocolata cu visine, facut de o prietena care are cofetarie si pe aici e cea mai tare. sunt convinsa ca si celelalte sortimente ale ei sunt tot atat de "rele", dar inca nu le-am incercat. data viitoare ma "risc" cu un tort din crema de zahar ars. cred ca la Tuchi i s-a ridicat toate tipurile de par, pana la cele mai mici firisoare. dar ii promit ca sunt singurele exceptii, ca de altfel sunt tare cuminte si incerc sa mananc sanatos. dar nu pot fi perfecta![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
botez
http://good-times.webshots.com/album/563926495kLEHXc
lunita 2
http://community.webshots.com/album/563926510lfnwoE
luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH
numeioana spune:
Aha...ma gandeam eu ca a fost bleah
... Ce bine! Altfel probabil ca mi-ar fu curs balele pe tastatura...![]()
poze