Puiuti de Randunici 2008!! (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! eu sunt cu c...l in sus rau de tot (faza ceva mai rea decat butoiul). am fost cu alex aseara la bazin, au facut la cel acoperit. si s-a pus pe o bazaiala, ca ei ii este frig, ca o dor picioarele...nu stiam ce se intampla, caci apa era chiar calda!!! cand am plecat spre casa am vazut ca era cam ciudatica. ne-am oprit in parc si o vedeam ca dardaia de nu mai putea. am luat-o pe sus si directia casa. avea febra 39.8 !!! i-am dat algocalmin (singurul care functioneaza la ea, la febra asta) si dupa o ora ii scazuse, apoi la 2 noaptea iar 39, iar algocalmin si vomitat la greu....ufffff! deci, azi fara bazin! tantum verde si nurofen scrie pe ea.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ali

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, aveti niste poze superbe!!! chris e absolut delicios! mihaita e mortal! l-am vazut si pe robi cel dulce! ali, chiar ca falcutze de rontzait! roxana, ochii aia albastri ai alexandrei de ali-bia sunt ochi de botosani!!! numai copiii de botosani au asa ceva:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aoleu, ariel, ce aiurea cu febra asta, multa sanatate Alexutei. sa treaca!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, nici eu nu mai stiu de ce se trezeste, dar cred ca nu de foame. Se frichine pana se scoala , plange si ea singura la loc nu se mai culca. Rar am mai pacalit-o cu ceiut si s-a culcat la loc, dar asta se intampla cam la o trezire pe noapte si ea are cel putin 4-5. Nu stiu ce se intampla, nu mai poate sa doarma legat mai mult de o ora jumate, doua. E tare greu. Si la 5-6 gata, a terminat cu somnul! Sunt chiauna... Ea ar fi trebuit de-acum sa-si regleze somnul de noapte si cand colo....

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Adriuta superbe pozele, sunteti minunati

Ariel, imi pare rau de Alexuta, sper sa se faca bine

Cred ca ma duc sa ma culc ca fata a adormit cat am scris eu, cafeaua dupa...

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata si de la mine!
Am dormit ca o...adica mult, nene! ziceam ca la 9 plec la sala si nici acum n-am plecat! dar sa-mi termin laptele cu cereale si plec.
Copilul meu doarme si acum, ala mic S-a culcat la 10 aseara, s-a trezit la 6 si a papat 120 ml de lapte si s-a culcat la loc!

Adriuta, chiar ca e precoce, sa-ti traiasca! Si ce grasan, nene! Bravo tzitzi de mami!

Gecko, succes la prajiturit! nu gasesti acolo praf de copt? eu nu mai fac nici un dulce, gata, interdictie.
Sa vad cat ma tine, ca nu prea am ambitie...as vrea macar o luna sa tin strict, ca apoi de ziua mea pap si eu tortulet

Naty, ce tare cu filmul! Noi aveam UPC digital si erau si vreo 3 programe de adulti incluse in pachet, bineinteles codate. Acum am bagat RDS si nu mai sunt

Mai am de citit o pagina

Aaa, LMA puilor care fac 3 luni, astia cei mai mici de pe crenguta! Si apoi LMA puilor mai mari de 4 si 5 luni!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, of, nasol cu trezirile...dar tu stii ca or sa vina si alte etape, se va trezi doar o data, apoi deloc, apoi iar incep trezirile...bine, asta depinde de fiecare copil.
Vlad s-a trezit din ora in ora cand ii dadeam san, apoi de la 4 luni doar o data si spre 7 luni deloc. Apoi de la 1 an a inceput iar, plangea in somn, visa, vorbea Eee, toate au trecut...

nu stiu ce mai vroiam sa zic...cred ca s-a trezit Stefanuc@

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Adriuta, chiar ca superbe pozele, sunteti frumosi toti!

Ariel, offf, imi pare rau de febra Alexutei, tine-o pe nurofen azi si cred ca o sa-si revina repede.Pup fata bolnavioara

Fug sa fac piureul de fructe caci acum se trezeste cu gura mare!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

chiar ca m-am binedispus cu pozele vazute: o teo de stela falcoasa si frumoasa (tu ce-i dai sa pape?), un sufletel blond de zoze calare pe tati si un bebe fotogenic de adriutza! niste copii superbi!

LA MULTI ANI PUIUTILOR ANIVERSATI AZI!

multumim tuturor pt felicitari!

naty pe fii-mea o cheama Amira pt ca aveam o profa de muzica in generala care avea o fata cu numele asta si mi-a placut f mult si am zis ca daca o sa fie fata o sa o cheme asa. daca ar fi fost baiat il chema Armin, dupa un oltean simpatic pe care l-am cunoscut intr-o tabara in generala si de care s-a amorezat rau o prietena. deci nu are legatura cu clona.

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput