Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

salutare mamicutelor

ma inscriu si eu in clubul vostru cu un bebe - baietel Ioan Teodor, nascut prematur pe 29 mai, la ora 8.55, de 1610 gr

sper sa am timp de discutii, avand in vedere ca mai am o printesa de 2 ani si o luna, care imi ocupa mai mult timp acum decat bb2, e un pic gelosa

cred ca sunt baietelul nr 45, acusica ajungem fetitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich ce superb e baietelul tau! cred ca ti-am mai spus...imi pare rau ca iar a facut show noaptea... dar trece trece.
anamea, bine ai venit! sa-ti traiasca minunile...supr pozica cu amandoi pe picioare

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

multumesc, uite asa ii dau eu papa lui Teo cand Ana nu doarme ma mir ca ai vazut-o ca e o vraiste in albumul meu, uffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

helloooo!!!!!!!

subscriu noaptea pe care a avuto lorich!!deci ce o fi cu ei habar nu am!!!cat ca eu nu am dormit deloc!!!acu a atipit, sa vedem cat o tine!!!!

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare mamici si bebici

In primul rand, LA MULTI ANI bebelushilor de 3 lunishaore, Bogdan Silviu, minunea Getutzei si Tudor-Dumitru, puiul Dordiei. Sa traiti si sa fiti sanatosi, bebicilor, alaturi de parintii vostri iubitori

In rest... nu prea avem ce sa raportam,, suntem cuminti, azi am uitat ca am bebe Am putut sterge praful prin toata casa, bucataria e luna si a mai ramas baia ... dar nu mai am chef Maine imi vin socrii in vizita - yuupiii !!! Or sa stea o luna, asa de tare ma bucur - gata spalat de vase, o sa am papica buuuuuuuuna si fara cel mai mic efort, o sa fie bebe plimbat de 2 ori pe zi, dimineata cu soacra si dupa amiaza cu mine :) si ... O SA DOOOORM pana la 1 dupa ce o sa il pasez pe bebe la mama lui Bobo :)

Noi avem botezul pe 6 septembrie, pe 23 august voi pleca cu socrii mei acasa, la Bucuresti, si stau pana pe 13 septembrei ! De-abia astept ! Chiar, fetelor, nu se organizeaza nimic prin septembrie?? Vreo intalnire, ca tare mi-ar placea sa va cunosc si eu !! Pe aici suntem mai singurei, stam intr-o zona superba, zici ca esti in filme, avem un parc cat o padure, e aer curat, minunat pentru Robertzel... insa nu prea sunt oameni pe aici Pana ajung in parc nu vad tzipenie de om... iar in parc nu sunt copii, sunt oameni care plimba catzei si ff rar mai vad copilashi cu parinti. Si cand va vad pe voi cum va tot intalniti, ba organizat, ba spontan... asa va invidiez hihi :) pe Esme nu am apucat sa o vad inca :( Din pacate nu stam in acelasi oras, iar in weekend-uri am tot avut una alta de facut :(

Va doresc zile linistite - imi pare rau sa aud de bebitzii care se chinuie inca si care le chinuie si pe mamici :( Of ... haideti, inca putin, inca putin Va pupam

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

quote:
citat din mesajul lui mishutza

BUna seara fetelor,as avea o intrebare pt voi,cele care ati nascut prin cezarina.Cumanta mea are o bebica mica de 8 zile,ieri i-au scos firele de la cezariana,si habar nu are cand poate face dus.Deci,la cate zile de la operatie,si la cate zile de cand v-au scos firele ati avut voie sa faceti dus?Ea a uitat sa intrebe,si nimeni nu i-a spus.
Sa va traiasca bebelusii frumusei(am vazut pozele voastre)
merci

Intrebarea asta i-am pus-o eu doctorului care mi-a facut cezariana, cand am fost la el sa-mi scoata firele, si mi-a spus ca pot sa fac dus fara nici o problema dar sa ocolesc zona operatiei. Multa sanatate cumnatei si bebelusului, si recuperare rapida.

Mamica fericita a lui Victor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Abia acum a adormit. Pap macaroanele si o sa ma alatur lui. Nici nu stiu cum de mai fonctionez.

Laura

Simonix cum sa nu ne vedem in septembrie? mai ales ca vom i cu bebei voinici si cuminti (deh, pot sa sper, nu?)

Ana bine ai venit la Mladite!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

eu am intrebat cand poti face dus si mi s-a raspuns ca la 2 zile dupa ce iti sunt scoase firele, deci................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Bine ai venit Anamea, sa-ti traiasca micutii.
Fetelor, noi, cele cu cezariana, cam la cat timp ne putem apuca de exercitii? Si oare la cat timp dupa nastere, uterul revine la marimea lui initiala? Eu, desi pe timpul sarcinii am luat 20 kg si dupa nastere am ramas cu vreo 8 kg, nu pot spune ca am burta, ci se vede clar ca de vina este doar uterul care mai trebuie sa se retraga. Oricum nu ma grabesc cu exercitiile, ca la cat ma odihnesc numai de asta nu am chef, dar oricum e bine de stiut, poate cine stie ce plictiseala m-apuca vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
citat din mesajul lui Ramona80

Bine ai venit Anamea, sa-ti traiasca micutii.
Fetelor, noi, cele cu cezariana, cam la cat timp ne putem apuca de exercitii? Si oare la cat timp dupa nastere, uterul revine la marimea lui initiala? Eu, desi pe timpul sarcinii am luat 20 kg si dupa nastere am ramas cu vreo 8 kg, nu pot spune ca am burta, ci se vede clar ca de vina este doar uterul care mai trebuie sa se retraga. Oricum nu ma grabesc cu exercitiile, ca la cat ma odihnesc numai de asta nu am chef, dar oricum e bine de stiut, poate cine stie ce plictiseala m-apuca vreodata.

Ramo, mie la controlul de 6 sapt dupa sarcina mi-a facut eco la uter si mi s-a spus ca a revenit la normal- avea 7 cm!!
Exercitii mi-a dat voie sa fac dupa 6 sapt, dar abdomene dupa 3 luni de la nastere....

Vai, ce bebelusi mari!!! La multi ani bebelusilor de 3 luni si de 1 luna!! Sa cresteti mari, frumosi si ascultatori!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/BotezBaitaSaraMaria

Mergi la inceput