sf gheorghe delta

sf gheorghe delta | Autor: alina_gh

Link direct la acest mesaj

astept sfaturi si sugestii despre sf gheorghe -delta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am fost acum multi ani si informatiile pe care ti le pot da sunt depasite. Am stat la gazda ( acum sunt multe pensiuni pe care le poti gasi pe site-ul Antrec-ului sau chiar la agentii de turism) dupa cum poti gasi la fata locului foarte multi oameni care ofera camere, in diferite conditii de cazare. Gasesti si magazine alimentare si restaurante pentru diverse pofte pe care le poti avea, dar iti recomand sa apelezi la un regim pescaresc "all inclusive". N-o sa regreti. Noi am nimerit o bucatareasa excelenta, ne gatea pranzul si cina, de fiecare data altceva si totul numai din peste, pe alese. Chiar veneau pescarii cu o copaie de peste sa ne alegem. Mancam pana nu mai puteam respira, iar partea buna a fost ca nici nu ne-am ingrasat pentru ca era o mancare usoara, si faceam destula miscare in fiecare zi pana la plaja. Cam 15-20' de mers pe jos pana la Marea Neagra. Pescarii din grup aveau de unde alege, deoareca Sf. Gheorghe e inconjurat pe 3 parti de apa, Dunare, mare si un canal navigabil pentru barci medii. Asta este motivul pentru care aerul este atat de curat...nu merg decat tractoare si barci. Exista o discoteca (fara manele, dar la vremea respectiva nu erau asa in voga) dupa cum nu se fura in zona. Oamenii isi lasau casele deschise, porti, geamuri si se minunau de noi cand le-am cerut cheile de la casa sa inchidem cand plecam. Acum nu cred ca mai e asa, tocmai din cauza afluentei de turisti, de toate felurile. Exista alimentare cu apa in comuna, exista trotuare pe strazile principale, dar pe strada e un nisip foarte fin. Apa marii e curata, dar dulce , respectiv...nu prea te tine la suprafata, iar in zona de varsare a Dunarii chiar sunt curenti periculosi. Dar e spectaculos. Aerul, linistea si mancarea fac toti banii, tot ce strica e drumul pana acolo. Sunt 2 variante de transport: una mai ieftina si lenta si una mai rapida si scumpa, dar minimum e de 3-4 ore cu Sageata. Mare grija la mediu, in primul rand chiar e pacat de Delta, iar in al doilea rand se amendeaza si o samanta aruncata in apa. Am vazut pe cineva amendat pentru o coaja de pepene, care e biodegradabil totusi si respectivul s-a gandit ca il mananca vreun peste ceva .

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gh spune:

sa speram ca nu s-au schimbat prea multe de acum doi ani, sunt incantata de ce mi-ai povestit. nu am aflat nimic despre tantari , serpi.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

uau, ce fain suna
chiar si (sau mai ales ) chestia cu amenda imi place

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

eu am amintiri f frumoase de acolo , am fost de vreo 8 ori cand eram copil .... dar povestile mele chiar sunt depasite !! dar ce iti pot spune cu mana pe inima : mergi, nu vei regreta !!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

O sa ramai surprinsa! Si eu eram speriata cu tantarii, asa ca am plecat pregatita cu o geanta de spraiuri si creme de tantari si pastile de ucis tantarii. Acolo dau navala tantarii numai cand incepe sa apuna soarele, sunt intradevar "roiul ucigas" si "greu de ucis 1, 2, 3 si 4 la un loc" dar atacul lor dureaza doar vreo ora, maxim 1 si jumatate. Apoi nu stiu unde dispar, dar dispareau pur si simplu. Cand ieseam la terasa ne ungeam profesionist cu tot ce aveam in dotare si cand ne bagam la culcare bagam pastilele in priza. Nu am avut nicio piscatura!
Cat despre serpi... s-ar putea sa-i vezi daca esti pasionata de pescuit..dar cum eu nu eram, nu am avut onoarea. Am fost o singura data pe canal, cu baietii care pescuiau, dar ne-am plictisit rau asa ca dupa aceea ne imparteam, ei cu undita si noi la plaja la mare, unde am vazut in schimb broaste de apa dulce

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput