MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata!Ma bucur pt cele care au ajuns cu bn in Ro,ce as mai pleca si eu pt ca am vreo trei nunti dar nu pot, deci va invidiez!Referitor la kg in plus sa stiti ca eu nu am pofta de mancare,mananc f sanatos si cat se poate de degresat dar in schimb m-am ingrasat 10kg in 21 sapt.Oare am lichid mult sau pur si simplu m-am ingrasat?Si cand ma gandesc ca sunt abia la jumatatea drumului!!!

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Si noi tot pe la Romanica! Am ajuns vineri in Buc la socrela , iar ieri la Bz la mama...Eduard se comporta destul de bine, alearga toata ziua , este vesel, nu planage cand trebuie sa doarma in alta parte asa cum as fi crezut...
Va pup, sper sa reusesc sa mai intru cand doarme seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oana..Ma bucur de vesti,vacanta placuta in continuare!

Fetele,v-am pupat,maine-mi iau zborul si din Romanica slabe sanse sa va mai scriu!

Urez de pe acum aniversare fericita lui Aleksander, sa fii sanatos,puiule,si sa ai noroc!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

raluca drum bun!Vacanta placuta si sa ne ,,auzim" cu bine!

Fetelor gravidute nu va faceti probleme cu kg,ca daca e sa le puneti nu se poate evita.Oricum dupa nastere se pierd multe(eu am dat jos 10 doar nascand)si apoi,incet,incet va reveniti.

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pe fuga fetelor va salut...daca ma lasa pitica mai bag si ceva pozici.
Deci,m-am intors de la munte,Trentino si plec la mare.A fost f misto,am facut multe trasee,am papat numai ce era ptr dieta...hi,hi nici gand...am ramas fff impresionata de maretia peisajelor a apeninilor si de ce sant in stare italieni sa faca ptr turisti...adica cum reusesc sa te stoarca de bani.
Pitici ia mai iesit un dintisor ,deci al 7 lea,sta mai mult in picioare decat dea busilea...deja e tigancoasa ca a prins o culoare ff faina de la munte...doamne cati romani sant la munci stagionare.

[red]UN CALDUROS lA MULTI ANI LUI ALE(DANA)!

Alex anticipat ii doresc baiatului tau la cati mai multi anisori si multa sanatate!

incerc sa recuperez si mai revin

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Buna fetelorDe cateva luni mam mutat in Italia sunt gravida in20 de saptamani si am o groaza de intrebari:ce trebuie sa contina bagajul de spital?cum se fac nasterile aici?e cineva din San Remo?Am nevoie de putin ajutor!Sanatate multa!

evl p

Bine ai venit Bionda si sper ca te descurci cu limba...ca sa stiu cum sa-ti scriu despre bagaj.

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Neata tuturor!
Roxali: intr-adevar eu m-am dus la consultoriu pt ca asa m-au sfatuit celelalte mamici pe care le cunosc din oras.Prefer sa ma duc acolo daca bebe este bine si nu sunt probleme.Gresesc? Crezi ca as face mai bine daca m-ar vedea un doctor in particular?
Drept sa-ti spun de 4 ani de cand sunt aici nu am avut nici o problema cu sanatatea asa ca nu prea ma descurc cu medicii.Inca nu m-am dus nici la medicul de familie, ar trebui? E cam antipatica si vb numai prostii.
Echo o fac azi dupa amiaza asa ca vesti va dau maine dimineata, oricum va multumesc ca va interesati asa mult!

Nici eu n-am avut probleme de sanatate,ptr primul baiat am fost la privat,iar ptr printesa m-am dus la consultoriu,dar nu prea recomand ptr ca analizele nu ti le citesc prea la timp...sant mai nepasatori...oricum ptr a doua garvidanta am facut amnio

Astept sfaturile voastre
pupici
8

georgiana

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana7mi

hop si eu pe aici. Sunt in sfarsit in concediu, dar sunt tare obosita. Acum am si oaspeti (o cumnata cu 2 copii).

Astazi am facut o mica petrecere pt. ziua lui Ale. Am facut tort in forma de 2, soricei [:D. Ale a primit multe cadouri si s-a distrat de minine cand a suflat in lumanari.

Ale

ai lasat o felie si ptr noi ...l-ai facut tu??in forma de soricei

poze

Mergi la inceput

Mami, deci nu te lasi si ii mai faci o surioara...ma bucur ca va mai ganditi la inca un copil...mai bine mai devreme...nu ca mine la batranete

Fetelor mai lasati prejudecatile,burtile si altele...gura lumi sloboda fiecare face cum poate si cum crede cai mai bine...de ex eu in biserica n-am facut ca nu aveam bani ,iar mai tarziu n-am mai facut deloc

Care santet slabanoage va mai dau de la mine...ca nu reusesc sa scap deloc de kg in plus...numai 15

Raluk greu am reusit si eu sa dorm pe burta.

Berarpiri ma bucur ca ati ajuns cu bine...sa ne spui cum te-ai distrat la nunta...ti-ai gasit rochita ??

poze

Mergi la inceput

Micio distratie placuta in Romanica

poate intru mai pe seara ...ca am impresia ca vb singura.

poze

Mergi la inceput