MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (34)
Raspunsuri - Pagina 19
katiapam spune:
neata
cafeaua e gata ![]()
Ralu-eu mai nou ies in fiecare zi,iau masina merg in giro merg la prietena mea zi de zi mi o duc dupa analize,mai iesim si noi
Giulia a inceput sa se tina singura pe picioare e f incintata si exerseaza in fiecare serara are 1,1/2 h de nr
se ridica si explica pe limba ei atitea si atitea
plus ca gesticuleaza cu minutele
in rest toate bune,maninca cind cum,fructele si rosiile si castraveti si de toate in afara de mincare gatita aia f putina,cred ca de la caldura
in rest ne distram de minune zi de zi amindoua,ne mai iesim si din fire
dar e normal
gagici drum bun si vacanta frumoasa!!!!!
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
Ralu-chestia cu burta
mie dupa nastere o perioada uneori simteam nostalgia de miscarile Giuliei nu de burtan ![]()
dar acum in nici un caz nu vreau
ma simt bine,mi-am revenit bine,mai am un kg in plus cu majoranta 2
depinde de cintar cind imi zice 2 cind 1 booooooo dar in rest ma simt bine
Giulia e tot mai lunga.....de doarme toata lungita ne miram si eu si sotul cit e de lungaaaaa
acum nu mai stiu cit are
felicitari lui Anais am vazut ce bine a crescut e mare deja are 7 kg
a mea cred ca are vreo 10 la vizita de 1 an avea 9,5 si 78 cm acum nu mai stiu
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
bionda spune:
Neata fetele!V-am citit povestile,pozele vi le-am vazut si mi-au placutr ff tare,aveti bebici asa de frumosi!!!!Haideti sa va zic ceva ce m-i s-a parut haios:acum 2 ani a nascut verisoara mea un baietel pe nume Simon,zilele astea am intrat in vb despre sarcina binenteles eu ca de obicei ii puneam o mie de intrebari si trancanind noi trncanind mia zis o chestie care mi-a starnit rasul:"fata stii de ce mi-a fost cel mai tare frica?(ma asteptam sa zica de nastere)ca o sa-mi iasa copilul urat,ca o sa fie cel mai slab si urat copil din salon si cand o sa vina tasu sa-l vada o sa fie dezamagit"Ea fiid putin pistruiata ii era frica sa nu iasa ca ea cu toate ca mie mi se pare tare draguta.
si
evl p
georgyiuly spune:
Buna dimineata fetelor!Incep prin a va spune ca azi noapte n-am reusit sa dorm! Cauza: am facut prima ecografie ieri si cred ca in momentul ala s-a oprit lumea.A fost emotionant sa-l vedem pe bebe, chiar daca are doar 7 sapt.si 6 zile.Curios a fost faptul ca s-a si miscat, dadea din picioruse si manute ( e posibil sau doar ni s-a parut noua????)I-am auzit si inimioara si ....totul este foarte bine.Are 1.5cm si se dezvolta normal pt varsta lui.Ma uit la pozele lui intr-una si nu pot crede ca am un bebe!!!
Ionut, care nu crede pana nu vede cu ochii lui a realizat ca intr-adevar a devenit tatic a inceput deja sa se gandeasca ca are o responsabilitate in plus si a inceput sa se ingrijoreze putin( in sensul bun).
Oricum suntem nespus de bucurosi si abia astept sa nasc, sa-l vad si deja ma gandesc cand ii voi cumpara prima bicicleta! E exagerat??
V-am pupat!
georgiana
Raluk31 spune:
Georgiana,nu e nimic exagerat,sunt dorinte firesti
Si eu imi imaginez cand va merge Anais prima oara...Frumos ai zis "in momentul ala s-a oprit lumea"!
Blondino,bebicii se schimba f mult dupa nastere,m-am minunat de fata mea prin ce transformari a trecut.Asa ca,chiar daca ti se pare o mogaldeata un pic ciudata,sa nu te sperii,trasaturile i se vor destinde si armoniza cu timpul![]()
Katia,mare lucru ca te-ai obisnuit cu masina si ca Giulia e deja maricica si puteti face o multime de lucruri impreuna
Tot vroiam sa te intreb,de unde pana unde nickul tau?Ca vad ca eu iti zic tot asa,nu pe nume![]()
Ma duc sa mai iau artista in ture prin casa,ca a invatat sa-si inghita bocurile din cauza refluxului si cand sa doarma e jale![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
camicreata spune:
Buna dimineata fetelor am tot scris aici dar nu prea am urmarit subiectul dar acum m-am hotarat sa-l urmaresc.Sunt o viitoare mamica foatre fericita ca mai am putin si aduc pe lume ingerasul mult asteptat.O sa astept sa vad despre ce vb. si apoi ma bag si eu in discutie daca imi permiteti.

+29 apoi
Sebastian
cu mult respect
Poze Vacanta
mamii spune:
neatza fetelor|!
Imi pare rau ca nu am avut timp sa mai scriu una alta!
Georgy .... felicitari pentru ecografie!Este superb sa astepti momente deastea sa cumperi bicicleta ...hainute..jucarii..si eu deabea astept o gramada de lucruri :D Sa vina sa imi spuna ca ...ii place de o fetita de la gradinita sau mai shtiu eu ce nimicuri deastea..Felicitari pentru ecografie!Eu mereu stateam cu inima la gura pana ajungeamm la ecografii ....sa il vaddd
sa aud inimioara cum bate...ufff acum il am in carne si oase si uneori ii ascult inimioara este un sentiment ce nu il pot descrie in cuvinte!
Bionda...am sa imi pun iarashi povestea nashterii la semnatura Sper sa te incurajeze!Felicitari pentru baietel sa nu iti fie frica de nastere!Este un moment unic ...si plin de emotii 

Katia esti nesuferita ca ieshi in giro ![]()
dana multa fericire si sanatate alaturi de poznashul tau!Va doresc tot binele din lume!ai un baiat extraordinar
si frumossssss........ sa ma grabesc sa fac o fetita?!:D
eu cam duc dorul la o burticuta in ciuda oboselii....am vazut zilele astea o gramada de bebici mici ...nu am sa uit niciodata momentul in care am nascut si mi l-a pus pe burtica ...era asa cald si pufos si iuuuuuuuuuuuuubbbbbiiiiiiiiii 
deabea astept sa ajung in tara!Sunt obosita ...depresa...nebuna...etc...Vacanta placuta fetelor care pleaca in tara zilele astea
Mami de Alexandru din 13.07.07
bionda spune:
RALUKA:Imi imaginez ca nu-ti lipseste burta cred ca si eu voi fi la fel dupa nastere.In momentul de fata sunt foarte mandra de burtica mea;nici nu mi-am imaginat ca voi fi atat de fericita in perioada sarcinii si ca imi voi arata burtica cu atata mandrie!
KATIA:De abia astept sa se nasca si puiul meu sa il scot la plimbare!Si apropo de mancare sa stii ca nici eu nu prea am pofta de mancare,mananc mai mult sa nu-l tin be bbul meu flamand daca ar fi dupa mine as manca numai fructe si as bea apa intruna.
GIORGIANA:Te inteleg perfect!Asa am reactionat si eu cand mi-am vazut pt prima data bble (nu ca acum nu trec prin aceleasi emotii)Sa stii ca de cand am ramas insarcinata vb numai de sarcina si bbei i-am zapacit pe toti prietenii mei cu subiectul asta, de sot nici nu mai vb,noroc ca e un tip rabdator si imi asculta toate prostiile!

evl p
Raluk31 spune:
Buna dimi la toata lumea!Cine-a mai ramas pe-aici?![]()
Bionda,nu trebuie a te indopi daca nu simti nevoia,bb isi ia ce-i trebuie,oricum mai incolo creste apetitul si nu-ti vine sa crezi cu ce viteza pui pe tine
Cami,esti si pe lista,deci stim de tine
Si nu e nevoie sa ceri permisiunea,discutiile sunt libere
Cum te mai simti?
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais