MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna dimineata!

Cine mai e pe acasa sa servesca ?

Danangie, ma bucur ca e mai bine cu burtica Alessio!

Alex, sedere placuta in Ro!

Roxali, v-ati hotarat , mergeti la munte?

Stafania, ati plecat?
Berarpiri, va distrati la piscina, frumos!

Katia, iar tagi chiulul...

Mamii, ce face Alex, i-a trecut buba dupa cazatura?
Daraban, tu?

Noi pe langa casa, incepem sa facem liste, pe 8 august mergem in Ro sa stea si bimbo putin cu bunicii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

VA UREZ LA TOATE FETELE SI VACANTE PLACUTE SI MULTA SANATATE.Noi miine dimineata la 7,45 plecam in Romania ,si cu ocazia asta vroiam sa va salut si sa va urez tot binele din lume atit voua cit si copilasilor vostri. ptr fiecare.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare

Pana la urma ramane forumul pustiu,toata lumea pleaca

Mikuta,drum bun si vacanta placuta,cu ocazia asta v-am mai vazut un pic in poze!

Andreea,am uitat sa mentionez ca am vazut si pozicile voastre,va sta minunat impreuna.Piscina asta e ca un strand?Nu ti-e teama ca raceste Ambra?

Katia,esti ok?

Noi am inceput oareshcum diversificarea..adica o lingurita de crema de orez in laptele de dimi timp de 5 zile,iar de azi porumb cu tapioca..chiar i-a placut!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetelor, sunt tare bucuuroasa sa vad ca sunt si cateva mamici din Italia pe forum.Poate asa mai aflu si eu cateva lucruri de la voi( avand in vedere ca sunteti deja mame multe dintre voi).Eu mamica, cu ajutorul celui de Sus, o sa devin in martie si avand in vedere ca sunt la prima sarcina nu prea stiu incotro sa o apuc!Sunt in schimb optimista si sper ca bebe sa fie bine.Va pup si sper sa mai ramana careva pe forul in august sa-mi tina companie.Pupici

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ciao fetelor
Raluca- sint ok
nu mai stau in casa prea mult acum,ies mereu imi las sotul la servici apoi il iau in pauza de masa,ne plimbam mult,merg la pietena mea saracuta imediat intra in luna 8 ...mai are.....
cealalta prietena de care va ziceam ca s-a trezit gravi in 5 luni(poate va amintiti)a nacut pe 20 si 3,500 kg exact ca Giulia numai luna e iulie o cheama Federica,imi place numele
cred ca pina in septembrie o sa fie cam slaba miscare pe aici
Micio-vad ca si voi plecati,superrrrr
Mikuta-drum bun si sedere placuta
Berarpiri-frumoase pozele,ce bine ca-i plac fructele Ambrei
asa si Giulia
acum iar e in perioada ca nu are pofta,maninca f putin......
Ralu-cum mai e Anais?
Alex-un gind bun si din partea mea
Danangie-ma bucur ca e mai bine Alessio
am mai scris sa-ti raspund la intrebarea cu preotul dar era cind se largea latea si dispareau paginile asta din cauza lor daca au mai avut si fetele probleme
eu zic ca ai nimerit pe uno stronzo,nu are ce comenta la nume fiecare e liber sa-si numeasca copilul cum vrea si cum ii place
vacanta placuta tuturor!!!!

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Mirela, drum bun si vacanta frumoasa! Ma bucur ca ai scris!

Georgiana, bine ai venit...sarcina usoara! Unde stai in It?

Katia, tot in plimbari o tii...iti permiti, esti Sa-i traiasca bebelina prietenei tale...imi amintesc cand povesteai ce socati au fost De Giulia ce mai povestesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Georgiana-bine ai venit printre noi
sper ca te vei simti bine!!!
unde stai in it?
de cit timp esti aici?
scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare ca de nu iti intra intirziat
Oana-a mea face nazuri la mincare iar.
doar lapte apa suc si fructe,abia o fac sa manince
o sa treaca si faza asta
in rest e cuminte n-am treaba

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia, e bine ca te plimbi,asa nu te plicti Anais se simte binisor,mersi de intrebare,mananca cu pofta,doarme destul de bine,se lamenteaza destul de putin zilele astea,slava Domnului.

Si eu imi amintesc de prietena ta care s-a trezit gravida in 5 luni,ce chestie,vezi,se intampla asa cum e scrisSa-i traiasca fetita!

Georgiana,bine ai venit,asa si trebuie sa fii,optimista.Ai sa vezi ca totul va fi bine.Eu am nascut in martie a.c.

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

raluca multumim!Da,piscina e ca un strand.Eu iti spun sincer ca nu o feresc pe Ambra,in sensul ca daca ea a vrut in apa,si nu a plans,am lasat-o.Cand am pus-o la mare doar cu piciorusele in apa,a plans,ca era mai rece ca la piscina.Nu iti povestesc sotiorul ce s-a mai stresat,ca ii era frica sa nu raceasca.Sper sa nu greseasca instinctul meu,pana acum nu s-a intamplat.La Ambra i se vad tare dintisorii de sus,dar nu ii simt cu degetul;ce-i drept,nici nu ma prea lasa sa ma uit.Oricum Anais dintisorii lui Anais au inceput repede sa iasa.

katiapam chiar ca avem noroc ca mananca fructe.Cateodata imi cere mar din cosul cu fructe.I-l dau la mana si nu mai am treaba cu ea pana se satura.Sa speram ca o tine putin pe Giulia perioada,si incepe iar sa manance bine.

georgiana bine ai venit!Sarcina usoara in continuare!

mikuta vacanta placuta!

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetelor!

Bine ai venit Georgiana...mai spunene ceva despre tine...cateva tot vom mai fi prin august

Mikuta sper sa aveti parte de o vacanta placuta

Berarpiri ii place la balaceala...amea in piscina nu sta mult in fundulet...are treaba...in mare n-am bagat de frica sa nu se imbolnaveaca innainte de concediu...ce lantisoara ai duamna la picior

Danagie pai cand e una cand e alta cu pitici...asta asa de incurajare...presimt a aerul din Ro ii va fac multttttt bine.

Micio e greu de convins sotul...dar cine poarta pantaloni in casa...ii e frica ca se imbolnaveste pitica...ca nu va gasi doctori,drum lung etc...plec inspre Trentino...nu stiu unde ajung...ma mai uit pe net

Simonicuta ai fost prin Trentino??

pup toate fetele...poate revin pe seara

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput