Suceava (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

buna fetelor!!!!!!!!!!!!!!

In primul rand vreau sa-mi cer scuze ca nu am mai scris aici, rusine sa-mi fie.

Noi suntem bine, fetita este cumintica si papa laptic de la mami. Va multumesc pentru urari .
Speram sa ne intram in normal si sa iesim in parc cat mai repede. De ar fi vreme buna ca sa pot scoate mufitza la plimbare.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Crengu tare as vrea sa va vad dar la mine nu se incarca pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

crengu, nici la mine nu a avut succes incercarea de vizualizare a pozelor !

fetele cochetele, nu i-a mai raspuns nimeni lui roxy.... poate nici nu mai e nevoie, dar oricum.... eu cu mare drag i-as fi raspuns, insa noi nu cunoastem absolut nici un pediatru, multumim Domnului, dar nu ne-a fost nici o nevoie, in afara vizitelor la medicul de familie pentru vaccinarile obligatorii sau pentru tentativele esuate de cintarire/masurare a maimutzului

m-am intors de la salbaticie cu un infim chef de treaba, dar nu am incotro, mai trag un pic pina in septembrie si atunci vad eu cum imi pun la cale o iesire in decor

am vrut sa va pun niste pozici proaspete cu zamfirucul, dar nu ma duce capul in acest moment, ma bate soarele in cap... mai incerc o data, totusi

http://www.photobox.co.uk/my/album?album_id=59868445

pupici mici si zgomotosi, tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

fetele cochete, daca sinteti interesate, simbata si duminica, la Cetate, in cadrul Festivalului medieval, intre 11-11,50 Teatrul Vasilache cu Fata babei si a mosului

super poze, crengu.... fain caruciorul si superb pruncul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani tuturor celor care isi aniverseaza azi onomastica!

Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Crengu, am vazut-o pe mica Rianna, e asa de frumusica!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa! La ce doctor ai fost?
Ioana, am vazut Zamfirucul, tare frumoasa e, ii sta bine cu palariuta.
Eu ma topesc de atata caldura, chiar mi-a fost rau din aceasta cauza, am stat ca planta si am bolit. Mergem inainte
Week-end placut!

Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna fetelor,
Nu am intrat sa citesc de mai bine de o luna si au fost o gramada de noutati:
Crengufelicitari pentru Rianna, e tare frumoasa. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si iti fie usor sa o cresti.
Emushi felicitari pentru rezidentiat, pentru ce perioada va trebui sa te muti in Bucuresti?
Doina sanatate baitilor tai si tie.
Eveline am trecut pe langa casuta ta, e frumos la voi, sa va fie de bine mutatul.

De doua saptamani ne-am adus si noi fetele acasa de la oradea. Au stat 6 saptamani acolo. De o luna se lucreaza la etaj (sper sa terminam saptamana asta in mare) si e cam naspa ca e cam balamuc in casa. Vineri ne vin niste prieteni din Anglia in vizita pentru 1 saptmana si stam in dubii pe unde sa ii ducem: manastirile le-au vazut deci PAS; ne-am duce la Lacu Rosu, Praid, Sighisoara. Mai vedem noi.
V-am pupat.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Carmen, multumim mult!!!si voua multa sanatate!!!!
Si eu intru si citesc in fiecare zi, chiar daca nu scriu.Voi ce mai faceti?la noi ne luptam cu caldurile...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

doina, ma bucur sa vad ca mai scrii pe aici!

si eu ca si tine..citesc zilnic, nu apuc sa raspund.

pup!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Superdulce bebelina ta mica Crengu, sa va traiasca! Wow si ce de-a par are...eu tot timpul ma uimesc deoarece Bia n-a avut par pana spre un anisor.
Carmen multumim si cu prima ocazie pe care o ai de a trece pe acolo te rog sa intri.

Mergi la inceput