Suceava (22)
Raspunsuri - Pagina 4
simina2005 spune:
Am primit un mesaj important de la Crengu!
"Azi la ora 7.10 s-a nascut printesa noastra Rianna, 3880gr, Apgar 10.
Totul a decurs perfect, iar eu ma simt super!"
Ma bucur nespus ca aveti un copil minunat draga Crengu si va doresc tot binele din lume ca sa va puteti bucura in tihna de clipele petrecute in familie!
Emushi felicitari pentru Pediatrie!
O sa fie cei mai frumosi ani la rezidentiat...ai incredere in tine ca vei reusi sa le impaci pe toate a.i. sa iasa totul bine!
Ioana multumesc pt mesajele cu sfaturi...Pot sa le postez si pe blog la mine? Trebuie sa si citez sursa...
Doina, am si eu o fosta colega de facultate care e in scaun in urma unui accident de circulatie...i-am povestit de Dan al tau si vrea sa stie daca sa riste sa se opereze si ea in China...ea e la o Fundatie din Bucuresti unde e un fel de profesoara pt cei pe care tr sa-i invete sa se descurce in aceste conditii de trai atat de dificile...
Poate imi lasi un ID de mess sa va pun in legatura directa.
Alexandrina, ma bucur ca te lupti sa-ti faci un camin placut!
Eu inca nu am cumparat mobila...abia am ajuns acasa de la mare...
Sper sa ajung si eu pe la Vicov si sa vad ca bunicii sunt bine...Inundatiile i-au afectat si pe ei dar noi bucovinenii ne descurcam mereu!
volumul antologic Mirajele vietii a vazut deja lumina tiparului si sper ca prin septembrie sa va pot invita la o lansare de carte aici in Suceava!
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
doinabita spune:
Crenguta, sa va traiasc printesa!!!!iar tie refacere cat mai rapida!!!
Fetelor, o cafeluta serviti:
Doina Bita
xandrutza_76 spune:
Crengu, felicitari, sa va traiasca printesa! Multa sanatate si crestere usoara. Flori pentru tine
Simina, sper ca bunicii tai sunt ok. Felicitari pentru volumul tau!!
Cum a fost la mare?
Doina, va doresc multa, multa sanatate!
Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
eveline spune:
Crengu felicitari! Sa va traiasca iubita, sa fie sanatoasa si fericita si tie refacere usoara. Ma bucur nespus pentru voi, stiu cat ati asteptat acest moment. Asteptam pozute cand vei putea.
Pupici multi!
megbeng spune:
crengu, felicitari!!!! refacere rapida, laptic din belsug, iar printesei sanatate, viata lunga si noroc cat incape!!!
noi am fost 2 sapt in concediu, azi a fost prima zi la servciu, inca sunt nitel debusolata si cu jumate de bagaje nedesfacute, asa ca nu ma mai lungesc la vorba...vreau doar sa o felicit pe emushi pentru rezi! asta da realizare, ma bucur din tot sufletul pentru tine!!!!
meg,dematei(9.02.2007)
doinabita spune:
la toate fetele!!!Eu nu am somn, ceva nu e in regula ...maine am programare la cardiologie.
Doina Bita
ilincalif spune:
crengu, si din partea noastra multi pupici si sa fiti sanatoase ... sa creasca maaaaaare Rianna si sa fie sanatoasa ! iar tie, refacere ultra-maxi-foarte-rapida!
em, ne-am intilnit cu Bu a voastra, imediat dupa episodul-vaccin... cum se simte Mimisor ? piciorusul e ok ?
meg, abia te-ai intors din concediu ? stiu cum e!
dar eu acum negociez niste libere, am o iesire spre sucevita-izvoarele sucevei-moldovita in perioada 8-12 august
ramo, cind ne mai intilnim ? nu mai scoateti nasucul ?
de fapt, asta cu intilnitul e valabila pentru toata lumea,, fetelor cochetelor, pe unde-mi umblati, de nu mai da omul cu secolele nas in nas cu voi
simina, poti posta ce vrei unde vrei, eu sint de parere ca informatiile sint facute tocmai ca sa circule ! cred ca sursa este newsletter-ul Editurii For You, dar voi verifica, sa nu zic prostii!
fug la o sedinta.. pupici tuturor !
doinabita spune:
Buna fetelor!ce ,mai faceti?la noi e foarte cald...
un suculet rece sa ne mai racorim!!!
Doina Bita
roxy spune:
buna fetele din Suceava.Suntem si noi, adica eu cu cei 2 copii ai mei in vacanta la bunici in Suceava .Si nu bine am venit de cateva zile si copilasul meu mic cred ca a facut rosu in gat.Zic cred pentru ca nu am vazut ci doar il vad ca se stramba cand inghite si a varsat ieri dimineata si azi dimineata iar, de mancat nu prea mananca, doar suge.
Ce vreau sa va rog, daca imi puteti recomanda un doctor pediatru unde ma pot duce cu el, nu as vrea sa merg in spital , dar daca nu se poate si nu-i trece nu am ce face, deja e a doua zi.Doctorita pe care o stim si la care mergem de regula cand suntem aici, nu este , cred ca nu a venit din concediu, si pana atunci nu stiu unde sa merg cu baietelul meu.
Multumesc pentru orice sugestie.
roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy