Suceava (22)
Raspunsuri - Pagina 17
emushi spune:
angela, cele de la ansamblu cred ca-s mai "de calitate", "originale", si probabil de asta nu prea le imprumuta...s-ar putea sa gasesti la gradinita, ai vorbit cu educatoarele? sau pe la cunoscuti...noi am dat sfoara in tara pe la prieteni cu copii ceva mai marisori - asa am facut rost pentru serbare...anul trecut; si anul asta facem la fel, sper sa-l mai imprumute! nu era chiar cel mai grozav costum, ca l-am incropit, am luat ia de la cineva, catrinta de la altcineva....dar pentru o ora de serbare, suficient! preturile sunt eeenooorme la costumele "adevarate", nu stiu daca merita de luat unul asa mic...
ilincalif, mersic pentru urari, ce sa zic....mananc portocale toata ziua, ba mai fur si de la miruna cand nu-i atenta....o sa ma fac cat un elefant!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
ilincalif spune:
angela, incearca la tzara, nu se poate sa nu aiba nimeni, in mediul rural toti copiii au costum popular !!!
bafta!!!
plateea spune:
emushi, felicitari!
eee... ce veste frumoasa!
sanatate multa si tie, si lui bebe, si celor din jurul vostru, si... ca sa NU fiu originala, "sarcina ca un fulg!"
33+ cu
eveline spune:
Emushi, felicitari...iaca daca intru mai rar aflu mai tarziu!
Iti doresc sarcina usoara!
simina2005 spune:
„ O carte este un dar pe care
Il poti deschide iar si iar .”
G. KEYLLOR
Autorii din volumul de poezii si cantece pentru copii “Universul Bucuriei” va invita vineri 15 ianuarie 2010, ora 12:30 la Observatorul astronomic al Universitatii “Stefan cel mare” din Suceava pentru a participa la o inedita lansare de carte.
Va multumesc tuturor celor care mi-au fost aproape pe tot parcursul anului, pentru iubire, respect, incurajari, imbratisari, lacrimi, urari !
Pentru anul care vine va doresc liniste in suflet, raspunsuri la intrebari, usi deschise si Oameni alaturi de voi, care sa va fie prieteni si la bine si la greu.
Imi doresc sa fiu mai sensibila fata de cei din jurul meu, imi doresc sa am dragoste multa de daruit, respect si apreciere.
Imi doresc sa pot darui mai mult si sa stiu aprecia mult mai mult ceea ce primesc. Imi doresc sa ascult mai mult decat vorbesc si sa actionez mai mult.
De atatea ori ne este usor sa discutam, sa tragem concluzii, sa judecam si sa teoretizam pe diverse teme si cand vine examenul punerii in aplicare, ramanem cu totii corigenti.
Sper sa reusim toti sa trecem examenul punerii in aplicare …
Tuturor care mi-ati fost alaturi, va urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi, un An Nou cu multe bucurii, si realizari !
La Multi Ani cu intelepciune tuturor !
angela.c spune:
Buna, fetele, mamici si tatici, de fetite sau baieti...
La Multi Ani !
O primavara frumoasa, va doresc !
angela.c spune:
Buna, din nou, mamici si tatici...
A venit primavara !! ...sper :)
As dori sa-mi spuneti ceva impresii despre gradi nr.3 SV "Dumbrava Minunata", poate ati avut acolo copii.
Va multumesc.
eventual pe PM
carmen spune:
Buna sucevencelor,
de foooarte mult timp nu am mai intrat pe DC, din lipsa de timp din pacate. Suntem tot pe aici, nu ne-am mutat nicaieri doar ca ramane putin timp la dispozitie dupa servici si teme si restul trebuirilor gospodaresti. Ma bucur ca vine si la noi caldura.
Emushi cum esti cu sarcina? (am citit putin in urma :))
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.