Suceava (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

cam pustiu pe-aici, cred ca e din cauza vremii....zapada, da, este...cel putin era ieri cand am fost pe-acasa...
bun venit printre noi, ileanna!
poate se mai invioreaza cumva si topicul nostru, nu stiu de ce am amortit toate (inclusiv eu)
ilincalif, cum a fost la ziua zamfirucului? o poza, ceva.....? pupici de la mimisorul neastamparat!
noi ne-am mutat in sfarsit (maaama de cand asteptam!) la casuta noastra,strangem cureaua sa acoperim cheltuielile (ce bine era la mama cand platea ea intretinerea :))), bucataria e inca aproape goala, adica am luat o masa, frigider si cuptorul cu microunde pe care-l aveam mai demult, "restaurantul" e la parter la buni, care e si bucatareasa, si distribuitor....un fel de catering, asa ; dupa ce ca gateste, mai si urca cateva etaje saraca, cu mancarea-n brate! mimi e incantata de "casuta de ciocolata, adoarme cu mine sau cu cine mai e "de servici" si pe urma doarme singurica in camera ei pana dimineata .
ca veni vorba de dormit...pupici, ca mi-e tare somn...noapte buna

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor, am aparut dupa o lunga absenta, mi-e si rusine; din pacate timpul meu liber e pe cale de disparitie, abia ce am mai scris la topicul Bucuriilor, grupa de varsta a Narcisei...
Noi suntem bine, sanatosi.
Pupam si noi zamfirucul, sa creasca mare, sanatoasa, sa aibe parte doar de bucurii!!
Sper sa reusesc sa intru mai des. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

fetele cochetele

zamfirucul va multumeste pentru urari si va pupaceste, cit despre poze, sint atit de aglomerata la servici incit chiar nu apuc sa le agat pe aici... iar acasa chiar nu mai am chef sa deschid computadorul, dupa ceasuri lungi de stat cu nasul in monitor !!! prefer sa iesim sa ne inghete nasucurile !!!

va doresc un sfirsit de saptamina insorit, si poate ne intersectam priun parcuri sau la "molu" !

pupici, mici dar zgomotosi !

PS - zamfi, intr-un magazin de haine, dupa ce se rinjeste bine in "oghinga" / oglinda, incerc sa o extrag dintre umerase, la care ea : MAMI, MAI LASA-MA, CAUT CEVA SI NU GASESC !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Sa aveti o primavara minunata!

Eu am avut o vreme cand nu am putut sa ma loghez- imi dadea eroare- si-mi rodeam unghiile de ciuda. Nu ca as fi avut tare multe de spus, dar cand nu pot atunci imi trebuie: aveam opinii despre toate.

De-abia astept caldura, sa ne mai dezmortim si noi putin...pana atunci, va trimit cate un martisor.

Noi suntem bine. Am o nebunie de copiii care cresc si ma fac fericita.

Mergi la inceput

fetele cochetele, pupici

invat sa pun link cu poze, asa ca daca nu o sa apara nimic sa stiti ca sint abia la nivel de incepatori. daca imi iese, va trimit o foto cu zamfiruc minunat pozat duminica acuma.

pupici

Mergi la inceput

http://img502.imageshack.us/img502/2976/feb09043.jpg

http://img301.imageshack.us/img301/4913/feb09017.jpg

mai am poze, cu timpul stau mai prost !!!!!!
pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ioana, pupam zamfirucul! Mai asteptam poze, cand ai timp, desigur.
Noi suntem bine, asteptam primavara, mai bine zis vremea frumoasa si calda...
O saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

hai, mai fetelor, ca nu se poate! am crezut ca nu va mai gasesc, tooocmai pe pagina 5???
recunosc ca nici eu nu prea scriu....

ce mai e nou pe la voi? a venit primavara sau vara? ca mimisorul meu e nedumerit, dupa ce am fost duminica la munte si am lasat-o in pantaloni scurti si tricou pana seara (ptiu, daca ma vedea buni... ) a vazut cateva vacute si a insistat sa le conduca acasa, dar "traiau foarte departe" le-a facut cu mana si s-a intors spunand: "la revedere, vacutelor, multa sanatate, si multumesc ca v-am condus!"
in iasi au inflorit pomii, e superb...am luat-o si pe mimi luni si abia mergeam, trebuia sa ne oprim la fiecare copac sa-i spun ce-i ala, de parca as fi stiut (pai, am zis si eu "corcodus", si a pufnit in ras ca o pacalesc, nu se poate asa un nume de copac)
ah, i-am facut o ecografie ca se mai plange de burtica, a plans de n-a mai putut ca n-a vrut sa stea la consultatie, cu toate ca-i explicasem ce se intampla, am convins-o cu greu, si la sfarsit i-am zis sa-si ceara scuze ca a fost mofturoasa, asa ca a zis:
"doamnelor, scuzati ca am fost asa mofturoasa, dar a fost foarte frumos si mai vin si maine sa-mi faceti asa la burtica"

eeeh, am trecut doar sa va salut, dar vad ca ma intind la povestit....
pupici tuturor!
p.s. care vine la ciocnit oua rosii si mancat pascuta? aaa??? mamilili? anybody? ca noi incepem din timp, de saptamana asta

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua si din partea noastra....mai existam si noi pe aici, dar n-avem timp de nika. Si nervi la servici cat incape, ratele s-au marit, salariul a scazut......macar bine ca a venit primavara.
Bianca s-a innoit primavara asta, acu de Sfintele Sarbatori cu un....varsat de vant. Trebuia sa-l faca, mai bine acum cand e micuta decat mai tarziu, am fost avertizati si de la gradinita ca este un caz, deci oarecum ne asteptam, dar bineanteles ca nu pica bine...o boala nu pica bine niciodata. Mi-a mila de ea de nu mai pot, e pliiiiiina de bube, absolut peste tot (si-n ureche, si pe putzuca, si intre buci, si tot scalpul...of). Si ce e mai crunt e ca are o gramada in talpa...si alea o dor si cand sta, nu mai spun ca nu poate sa mearga. We asta am transportat-o in barte prin casa.Cool... Noroc ca au fost cateva zile mai urate si nu a fost de stat afara, dar acum cand e frumos sa vezi ce chin ca vrea sa iasa si nu are voie.
In alta ordine de idei va doresc Paste fericit si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela.c spune:

Buna,
Vreau sa va intreb ceva, sau sa va cer un sfat.
La ce varsta ati dus pt prima data copilul la cresa, camin, gradi ? Unde in Suceava ?
S-au acomodat repede? Vinde#355;i-mi un truc ! Cum i-ati convins?
Ce sau cum sa fac ?
Cred ca un tub de vopsea pt par(desi e f scurt tuns) nu-mi ajunge saptamana asta.

Mergi la inceput