Suceava (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

angela draga, multumesc de raspuns, si uite si un pupic pe nasuc Marei....
buna ideea, incerc sa ii induc ideea ca medicamentul e de la nana, dar mare nadejde nu imi pun, pentru ca acest copil minunat si nepretuit este la fel de incapatinat ca tati al ei !!!!!!!
oricum, i-am spus ca daca nu ne trece raceala, nu tu Mooooool, nu tu Kau, nu tu "Karkur", nu outz Kinder, si, cel mai grav, cred ca am dat-o gata cu acest argument, i-am zis ca nu mai vin musafirii simbata si nu definitiv cadouri, ca doar e ziua zamfirucului simbata, indata indata facem trei ani !!!!!!!

in alta ordine de idei, fetele cochetele, unde sinteti ?
pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela.c spune:

ei, pentru putin...
Sigur...la noi asta cu cadoul era ultima solutie !! dupa ce insiram..."n" altele, inclusiv i-am spus intr-o zi ca plec la servici si aduc (a se intelege cumpar)alt copil cuminte,...sau vine noaptea si jucariile pleaca in Tara jucariilor si cand vine dimineata nu stiu unde sa vina - vor rataci drumul pt ca nu vad steluta ei,...sau ca ramane EA singura cu sticluta - drept singura preocupare (ca jucarie,...mancare,...companie,...sete).
Si la incapatanare, trebuie sa recunosc,...ma depaseste pe mine care-s "berbeaca"
Dar e a mea, o iubesc, sufar, iar o iubesc...si ma topesc de dor pana ajung acasa.

Mergi la inceput

angela, trebuie sa rugam pe cineva sa iti treaca pruncul in lista noastra cu mamici, burtici si pitici minunati, ca m-am uitat pe listutza noastra si esti inca trecuta ca gravidutza

meeeeg, tu te ocupai de lista acum o mie de ani ?

pupici tuturor

PS - noua ne e muuuult mai bine, asa ca pina la urma cred ca se lasa cu petrecere simbata. Youpi !!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare si de la noi.
Cam greu pe aici din motive de inchidere de an la servici...cahhh

Ioana, mai nou la noi merge orice medicament (siropel) dat cu seringa de la nurofen...aratat crocodilul undeva sus pe tavan si bagat seringa in gurita si jmmmmmmm...rapid impins direct in gat. Problema e ca faza cu crocodilul nu tine mai mult de doua ori...de preferat a se lua gradina zoologica la rand...

In privinta desfundatului de nas, nicio sansa la noi cu fasuri...plus ca e si alergica la cele gen Olynth, ii da palpitatii....asa ca singura metoda (verificata) e sa pun in apa in care face baie picaturi de ulei esential de pin si de eucalipt luat de la farmacie. Ii curg instantaneu mucii si-i desfunda nasul foarte bine suficient cat sa aiba o noapte linistita....ziua e mai greu, insa se straduie sa sufle cu putere....

Pupici multi si insanatosire grabnica ca sa va bucurati cum trebuie de petrecere!

Mergi la inceput

ev, saru-mina pe obraz, si un pupic Biancai iubita !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

hop si eu, dupa o suta de ani de absenta...
sanatate multa zamfirucului, si pupicei de ziua ei, ca cina stie cand mai intru pe net cu chef de scris...petrecere frumoasa si cadouri muuuulte!
...pentru desfundat nasuri incapatanate, la noi a mers bine o cremuta - Pulmex baby, cred ca se numea, de uns pe piept si gat...ceva mentolat, asa....cumva....mimi era tare incantata ca-i dau cu parfum! plus "cort umed", adicatlea un prosop/cearsaf ud la capatul/marginile patului (eventual pus ca un cort peste patutul mic), creste umiditatea aerului si inmoaie secretiile, asa respira mai usor...
alte sfaturi n-am, ca am parte de una bucata copil care ia cu placere orice scarbosenie de medicament (mai gaseste cate un sirop si ma intreaba daca are voie noroc ca ma intreaba, am securizat tot ce seamana a medicament sa nu cumva sa-i vina idei), pufuri in nas isi pune singura, ser fiziologic cu seringa (cu pipeta imi era frica sa nu se intepe)

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

si pen'ca n-am trecut de mult pe-aici, sa va zic "noutatea":
DE CEEEEE?????
a inceput perioada "DE CE?", deocamdata rasuflu usurata ca nu e chiar exasperanta, adica e cu pauze, sa ma mai odihnesc si sa caut raspunsuri....
perlele se tin lant, nu le mai tin minte, ma uimeste cate bazaconii spune....
chiulim de la gradi cat putem, ca tati si buni sunt usor de "topit"...am zis ca-mi iau o saptamana de concediu sa o duc eu la gradi, ca asa nu se mai poate, tot intr-o vacanta de la Craciun...
eu ma chinui cu naveta, ma topesc de dorul fetei in timpul saptamanii, dorm "din cand in cand" in recuperari (ieri m-am culcat la 16 si m-am trezit direct dimineata la 6.30 sa plec la serviciu, culmea e ca am inchis alarma sa mai dorm un sfert de ora)...asta e, mi-am facut-o cu mana mea!
va pupacesc pe toate, fug ca avenit colega-mea si are nevoie de calculator (scriu de pe comp-ul ei)

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

fetele cochetele, am scapat ieftin si, in afara de siropele cu gust de zmeura-capsuna sau de miere de albine la care nu face nazuri, in rest nu i-am mai dat nik... mi-am mai revenit si eu, desi nu complet...si au inviat toti in jurul nostru, tati, matusica, Buuuu, toata lumea e din ce in ce mai activa

iaca ultimele doua zile mi-am facut curaj si am scos-o la plimbare, norocutzul ei ca m-am simtit eu in stare sa ma las tiriita pe strazi !!!! a fost atit de uimita ca iesim, ca mi-a zis cu ochii plini de mirare CUM, MAMICA MEA, MA SCOTZI TU PE MINE LA PLIMBARE?

miine am ultimul examen din sesiune, asa ca abia astept sa scap si sa ne bucuram de nepretuita noastra sarbatorita

pupici tuturor

em, ai aparut si tu, intr-un tirziu.. am creezut ca ai emigrat in Australia !!!!!!! pupici mimishorului Si noi sintem la faza cu DE CE-urile, uneori e ucigatoare, iar cind uita sa intrebe DE CE, isi aminteste expresia ei preferata : NU VREAUUUUUUUUUUUUUUU !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Buna fetelor!
Si eu pe aici ... suceveanca cu dor mare de micul orashel.
Ce mai face Suceava mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Hey you!! V-atzi inzapezit???
Cum e vremea pe acolo? Cred ca aveti niste zapezi superbe ...
Mie un dooor de Cetate ...

Mergi la inceput