Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
Vasari spune:
quote:
citat din mesajul lui mihuta
salutare
v-am admirat (cu invidie) pozele de la intalneala...
eu am lipsit ca am petrecut saptamana trecuta mai mult pe la Monteoru la aer curat. In plus suntem in plina criza de anxietatea separarii, asa ca si cand ma intorc cu spatele incep sa curga lacrimile. Asta sau 4 dintisori care isi fac cu greu loc pe langa cei 4 existenti deja...
mami de Sophia
Buna! Ne era dor de tine!
Azi am luat ciupercutele de kefir. Sa vedem ce reusesc.Si noi suntem la fel, cum ma departez un pas cum vine la mine si mi se urca pe picior sau ma impinge cu caputul sa o iau in brate. Nu mai am scapare. Azi am coborat 10 min sa-i cumpar niste hainute si m-a sunat Bogdan a vin repede ca plange si nu reuseste sa o linisteasca. Asta o fi apogeul sau doar inceputul? Dar mi-e asa draga acum...
Mihuta, eu zic sa combati Herastraul cu niste poze de la Monteoru!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mihuta spune:
vreau sa va atentionez in legatura cu carticelele pentru copii. Sophia a reusit sa rupa un colt dintr-o pagina din carticica Miffy (desi harti era destul de tare) si s-a inecat foarte rau cu ea. Noroc ca eram langa ea si am ridicat-o repede pe picioare si i-am bagat un deget pe gat. Nu mai indraznesc sa ii dau nici o carticica altfel decat cartonata.
mami de Sophia
mihuta spune:
Alina, felicitari pentru dintisori ! Chiar vroiam sa intreb de ciupercute. Cum stati cu mancarea ? Noi papam fructe si iaurt (de casa) foarte bine, restul ca de obicei, razboi al vointelor in care pierd in mod constant.
Si la noi dragostea e la maxim...
mami de Sophia
Vasari spune:
Si noi am patit-o cu diverse hartiute, unele chiar mai groase decat foile din Miffy, dar am reusit sa i le scot inainte sa le inghita. Am avut 2 incidente. Imi pare rau, cred ca a fost groaznic... Cum ai tinut-o ca sa ii scoti hartiuta?
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Vasari spune:
Cu mancarea am revenit la normal, cele doua-trei varfuri de lingurita, dar cu pofta.
Am avut cam o saptamana in care a refuzat tot, probabil din cauza dintisorilor. O sa mai incerc maine cu iaurt simplu, a vrut pana acum doar shake cu banane. ;))
Azi a papat chiar bine, o treime de banana, bucatale, si la pranz jumatate de borcanel de legume de la Hipp, are o combinatie preferata.
Primul orice
_
Aralia spune:
quote:
citat din mesajul lui lixaquote:
citat din mesajul lui Araliaquote:
citat din mesajul lui Vasari
Azi am fost la intalnire in Herastrau intr-o companie deosebita. Doamnele din clubul nostru care au venit la intalnire: Lixa, Cristina, Adra, Aralia, Totulii, Felicici &co (copiii). Am cunoscut mamici, tatici si copii si a fost o dupa-amiaza super! Baloane, jucarii, papa pentru mamici si bbi. Eu nu am avut aparatul foto, dar abia astept sa vad poze! Din pacate Maria a fost foarte galagioasa, s-a vaitat, s-a tanguit si s-a catarat mult pe mami.
Sper sa ne cunoastem toate cat mai curand!
Si noua ne-a placut tare mult si vrem sa repetam experienta cat mai curand!
Subscriu si eu, a fost o intalnire foarte placuta si abia astept sa ne mai vedem. Asa ca propun una din urmatoarele date:
- 25 iulie (vinerea viitoare)
- 1 august (peste 2 sapt, vineri)
- 8 august (peste 3 sapt, vineri)
- 15 august (peste o luna, vineri)
Ia ziceti voi care si cum aveti concedii, ca sa ne potrivim Eu oricum sunt in fiecare vineri in Herastrau, asa ca putem organiza intalniri nu numai in una din datele de mai sus. Daca aveti alte sugestii, sunt bine-venite
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
Noi avem toata luna august concediu, asa ca noi ne inscriem la 25 iulie si apoi mai vedem..
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
logam spune:
Buna dimineata!
La multi ani pentru bebeii Sophia de Mihuta si Andrei de valik79 si pentru mamica Grate
Am vazut ca nu a facut nimeni cinste, asa ca poftiti la 

Va pupicesc!
Luminita,
de
Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
adra_bell spune:
Buna!
La multi ani Sophia si Andrei! 
La multi Grate! 
Eu ma inscriu pentru una din vinerile alea, inca nu stiu pentru care, indiferent daca este la Gradina Botanica sau in Herastrau.
Mihuta, eu nu-i dau deloc Evei hartie in mana ca o papa. Iar cartile cu Miffy sunt chiar periculoase ca au colturile alea tari si eu mi-am luat un colt d-ala in nas.
Ieri i-am dat Evei un biscuite de la Nestle si rodea foarte fericita la el, dar eu eram scaldata in adrenalina, sa nu se inece. I-am dat si iaurt, simplu nu prea i-a placut, dar cu biscuite a fost chiar yummmy.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Sorina7 spune:
Buna dragelor,
mai intai LMA sarbatoritilor / sarbatoritelor, sa creasca mari si sanatosi !
noi raportam un baiat mare student, reusit cu f bine la bac, inscris si deja admis la fac. si o bebelina nazdravana, cu personalitate, foarte activa, care asteapta dintisori, dar inca nu apar.
cu papa avem perioade: cand vrem cu lapte, cand nu vrem, cand papam bine legume, cand nu, cand vrem fructe, cand nu....deci ea e sefa clar !
pupici tuturor !