Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
citat din mesajul lui vali_delide
Fetele, daca reusim, ne primiti si pe noi in Herastrau, in gasca voastra? Suntem cam departe, dar incercam sa ajungem vineri!

Imi pare rau ca nu ati reusit sa ajungeti Sper ca data viitoare sa ne vedem

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Aralia
quote:
citat din mesajul lui Vasari
Azi am fost la intalnire in Herastrau intr-o companie deosebita. Doamnele din clubul nostru care au venit la intalnire: Lixa, Cristina, Adra, Aralia, Totulii, Felicici &co (copiii) . Am cunoscut mamici, tatici si copii si a fost o dupa-amiaza super! Baloane, jucarii, papa pentru mamici si bbi. Eu nu am avut aparatul foto, dar abia astept sa vad poze! Din pacate Maria a fost foarte galagioasa, s-a vaitat, s-a tanguit si s-a catarat mult pe mami.
Sper sa ne cunoastem toate cat mai curand!

Si noua ne-a placut tare mult si vrem sa repetam experienta cat mai curand!

Subscriu si eu, a fost o intalnire foarte placuta si abia astept sa ne mai vedem. Asa ca propun una din urmatoarele date:
- 25 iulie (vinerea viitoare)
- 1 august (peste 2 sapt, vineri)
- 8 august (peste 3 sapt, vineri)
- 15 august (peste o luna, vineri)
Ia ziceti voi care si cum aveti concedii, ca sa ne potrivim Eu oricum sunt in fiecare vineri in Herastrau, asa ca putem organiza intalniri nu numai in una din datele de mai sus. Daca aveti alte sugestii, sunt bine-venite

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui adyanna
Ce frumos trebuie sa fi fost la intalneala! As fi venit si eu dar am fost la o petrecere ( a se citi obligatie ) aseara si nu aveam cum. A fost, in schimb, prin Herastrau o prietena din parc cu piticul ei si cred ca v-a vazut! Mi-a spus ca era o gasca de mamici cu bebei si carucioare intr-o poienita si m-am gandit ca voi ati fost!
Data viitoare venim si noi!

Va asteptam! Ia zi, voi cand puteti ajunge intr-una (sau mai multe) din zilele de mai sus?

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Poftiti la o si o feliuta de tort.

Miha, tu chiar n-ai mila de noi!
Arata taaaare taaaare bine tortul ala, cred ca o sa-l incerc si eu in curand

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui catus76_ro

Am vazut pozele din Herastrau si mi-au placut tare mult...din pacate mie imi este greu sa ajung acolo fara sa ma duca sotul cu masina ( la orele alea e la munca)
Dar ce parere aveti de o intalnire in Gradina Botanica??? Astept pareri

Suna bine gradina botanica Daca organizam acolo, cine poate ajunge?

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui dany26
ce SUPER a fost intalnirea !!!!!data viitoare venim si noi!!!!!!!!!daca ne primiti

cand va fi o data viitoare???????????

Tocmai ce-am scris! Tu cand poti veni? Gradina Botanica sau Herastrau, ce preferi?

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui eladea2005
Eu sunt tare mandra de mine!!! am slabit 4 kile asta datorita sedintelor de electrostimulare combinate cu cele la termocuveta acu am 53.5 kile!!! ce ziceti de asta? si mai am 5 sedinte de facut!

Felicitari! Auzi la ea, 53 kg!!

Filmulete

Mergi la inceput

Gata, am ajuns si eu la zi cu raspunsurile. Trec la incarcat pozele de la Sighisoara. Pozele de la intalneala din Herastrau le-am pus vineri seara, dar n-am mai apucat sa pun si linkul. Iaca aci

Filmulete

Mergi la inceput

Uaaa, da ce-i asa pustiu in seara asta p-aici?
Am pus pozele de la Sighisoara si Sibiu.. Eu acum ma bag la nani, sper sa apuc maine sa va si povestesc cum a fost

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Inca o data multumesc tuturor pt urari!
Abia acu' ma intorsei de la Pestera ia o pauzarilor(ce-i drept imi doream de multa vreme sa ajung). Al meu barbat nu gasi de ziua mea o alta varianta mai romantica de-atat !

Mergi la inceput