Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani:

Ana Alexandra
Miruna Ioana

Raul - ce mai face graviduta noastra?
Andrei Radu
Bogdan alexandru
David

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi eu i-am facut ardei umplut cu carne de vita si a mancat un ardei marisor odata.
Piscoturi de la Nestle Maria mananca de la 6 luni si acum este experta la ele ,nici nu se murdareste

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neatza!
La noi a venit politia la 2,30 noaptea ca uitasem deschisa o usa la masina, dar cu alarma pusa! :)
Anca, foarte tare Maria cu biscuitii. :))
Aralia, si eu stiam la fel, ca se asimileaza cel mai bine fierul din laptele matern, dar dupa 8 luni nu mai e suficient.
Pussi, ce inseamna sa mai ai timp... Curatenie in biblioteca. Stiu ca e greu fara tuste, dar cine mai visa la biblioteci. :))

I-am mai dat acum un biscuite Mariei (are zahar, ou, de toate)...

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui Vasari

Neatza!
La noi a venit politia la 2,30 noaptea ca uitasem deschisa o usa la masina, dar cu alarma pusa! :)
Aralia, si eu stiam la fel, ca se asimileaza cel mai bine fierul din laptele matern, dar dupa 8 luni nu mai e suficient.
Pussi, ce inseamna sa mai ai timp... Curatenie in biblioteca. Stiu ca e greu fara tuste, dar cine mai visa la biblioteci. :))

Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

deci aseara ai avut parte de "action" cu politia la usa
buuun biscuitele...

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
citat din mesajul lui Vasari

Neatza!

Primul orice
_

+GLUTEN

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Da, actiune pe toate fronturile. :))

Am vorbit aseara cu Adina si va transmite multe salutari si pupici la puisori!

Pediatra Adinei a zis ca fara gluten si produse lactate (indiferent de la ce animal) in primulan de viata ca nu intotdeauna sunt asa usor de depistat aceste intolerante, si daca exista (nedepistate) inhiba dezvoltarea bb-ilor. Pentru ca ei in primul an se dezvolta cel mai mult, invata cel mai mult si de aia e asa de importanta aceasta preventie.

Primul orice
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui mihuta

Aralia, de la 8 luni nu ii mai ajunge fierul din lapte. Ideal are fi sa pape carnita dar nu serveste.

Asta nu stiam...daca Alexia mea papa carnita bine mai trebuie sa-i dau fier? Eu ii dau de la Hausmann 2,5 ml/zi.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui pussi

buna dimineata,
maine merg la Tuste

sa va zic ce si cum luam noi:
-calciu, 3ml/zi.. 10 zile/luna
- fier, nu le mai dau, am avut perioade si cu 10 picaturi/zi. Acum l-am scos ca nu arata a fi anemice, dar o sa verific talpitele cand ajung la ele
- vigantol, 3 picaturi/zi, fontanela inca mare, desi sunt expuse zilnic la soare
- biscuiti, cei de la Nestle pe care ii mananca singure 1 sau 2/zi! Le mai dau la masa de fructe 2 zile/sapt. dar amestecati cu branzica..in varianta asta imi mananca si 400 gr./masa

Mihuta pt. pofta de mancare la noi a functionat foarte bine Polyvital 10 picaturi/zi! daca dai antibiotic obligatoriu si iaurt .... noi papam iaurtul Humana cu mare succes...
vasari nici eu n-am pediatra mai buna, mi-a zis sa le pun pe olita! Si cum am deja cate doua seturi de olite primite le-am pus, dar in ambele le intra fundicul cu totul, asa ca s-a convins si mama mea ca e prea devreme si nu ma mai bate la cap cu asta! Cu painea, le mai dau uneori cate o coaja sa molfaie pe ea! Elenei tare ii place... cu sunca de Praga, m-ai lasat masca
ancutaD eu gatesc pt. toata familia, pun sare mai putina si cine mai vrea dintre cei mari sa-si puna ulterior in farfuria proprie!

as incerca sa le dau umplutura de la ardei umpluti(eu oricum nu gatesc cu prajeli)... ati incercat?

a trecut cineva pe formula 3 de lapte?.. am mai intrebat! si voi nimic

a! si nu en mai place cartoful.... ne-am saturat de el!

va pupic ca merg la frezat, apoi fac ordine in biblioteca!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Eu n-am trecut inca la Humana 3, dar zilele astea vreau sa fac comanda de lapte si ma gandesc daca sa trec sau nu. Tu ai trecut?
Si umplutura de la ardei cred ca poti sa dai daca e carne tocata in casa si nu e de porc.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
citat din mesajul lui ancadragoman

Gata sunt la zi.
Si cum tot ma laudam eu ca nu o pun in premergator de 2 zile merge fata mea cu el de nu are nicio treaba,am luat ptr ca a ramas cu mama acasa si o rupe de spate daca eram eu era altceva.
Noi cu mancarea stam f bine,manaca orice ,ieri a mancat tocanita de legume la cuptor cu curcan si oricum in ultimul timp ii dau din mancarea gatita ptr noi dar ii scot inainte de a pune sare
Va pup si o zi buna

poze si filmulete

povestea nasterii

anca, parerea mea e ca nu strica sa ai un premergator in casa, asa.. pentru cazuri speciale.. si eu am luat, desi Eric inca nu umbla, dar s-a miscat totusi putin cu el si parea foarte mirat...si incantat!

eu am hotarat ca n-o sa-l las sa stea mult in premergator si cred ca juma de ora pe zi nu-i strica... in plus si noi aveam cand eram mici si pentru asta n-am patit nimic, suntem bine, sanatosi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

m-a infofolit mamii...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
citat din mesajul lui cristi07

La multi ani:

Ana Alexandra
Miruna Ioana

Raul - ce mai face graviduta noastra?
Andrei Radu
Bogdan alexandru
David

Poze Radu

LA MULTI ANI SI DE LA NOI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

m-a infofolit mamii...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput