Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
Aralia spune:
quote:
citat din mesajul lui Sorina7
Buna dragelor,
mai intai LMA sarbatoritilor / sarbatoritelor, sa creasca mari si sanatosi !
noi raportam un baiat mare student, reusit cu f bine la bac, inscris si deja admis la fac. si o bebelina nazdravana, cu personalitate, foarte activa, care asteapta dintisori, dar inca nu apar.
cu papa avem perioade: cand vrem cu lapte, cand nu vrem, cand papam bine legume, cand nu, cand vrem fructe, cand nu....deci ea e sefa clar !
pupici tuturor !
Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)
Felicitari pentru Andrei! si rabdare cu Andreea!

Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
Aralia spune:
quote:
citat din mesajul lui logam
Ia uitati aici ce stiu eu sa fac! http://good-times.webshots.com/video/3012875410103487165IulVuQ
Luminita,de
Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
Supeeeer!

Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
Vasari spune:
Multumim, Adra, la restul nu avem pretentii, macar cateva fructe sa pape. Acum ca am reusit asta de dimineata am plusat acum cu cateva boabe de strugure. Am curatat de coaja si de samburi si i-am dat. I-au placut, mai ales ca am lasat-o sa se catare pe mobila intre timp.
Cristina, eu ii dau acum cereale cu biscuiti de la Milupa (au si lapte), Mihuta mi-a zis ca sunt foarte bune, iar inainte i-am dat Milupa 7 cereale cu lapte. Si astea au fost delicioase. Cele fara lapte nu-i plac deloc, indiferent de combinatie.
As cauta niste biscuiti sau piscoturi sa nu mai folosesc cereale. Stie cineva unde se gasesc? La farmacie nu am vazut si nici prin hypermarketurile prin care am fost.
Felicitari, Sorina!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
logam spune:

si noi toti bebeii si mamicile!
Pai daca de ridicat nu se ridica, de facut tai tai nu face si nici doua doua, abia ce sta mai bine in fundulet, macar face buru buru
, manca-o-ar mama s-o manance!
Luminita,
de
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
cristi07 spune:
quote:
citat din mesajul lui Vasari
Multumim, Adra, la restul nu avem pretentii, macar cateva fructe sa pape. Acum ca am reusit asta de dimineata am plusat acum cu cateva boabe de strugure. Am curatat de coaja si de samburi si i-am dat. I-au placut, mai ales ca am lasat-o sa se catare pe mobila intre timp.
Cristina, eu ii dau acum cereale cu biscuiti de la Milupa (au si lapte), Mihuta mi-a zis ca sunt foarte bune, iar inainte i-am dat Milupa 7 cereale cu lapte. Si astea au fost delicioase. Cele fara lapte nu-i plac deloc, indiferent de combinatie.
As cauta niste biscuiti sau piscoturi sa nu mai folosesc cereale. Stie cineva unde se gasesc? La farmacie nu am vazut si nici prin hypermarketurile prin care am fost.
Felicitari, Sorina!
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
alina, am luat ieri de la carrefour biscuiti hero (ulker) si nestle..de onicei sunt mai "ascunsi" in raft...asta daca vrei sa ii dai biscuiti speciali de bbei
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
logam spune:
Am pus ceva poze noi incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2354262760103487165YAsoEB
sper sa va placa![]()
Luminita,
de
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
logam spune:
Ca vorbiti de biscuiti, eu nu am gasit speciali pentru bebei, asa ca ii dau piscoturi cu gluten. Si asa de mult ii plaaac...Acuma ca a facut 8 luni nu imi mai fac griji cu glutenul
Luminita,
de
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
adra_bell spune:
Luminita si eu i-am dat tot cu gluten, pe acelasi principiu, ca are deja 8 luni.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
valik79 spune:
Multumim frumos pentru urari si facem cinste
si
pentru cafea cred ca e cam tarziu dar pentru cine mai serveste maidam si
pentru Sophia,sa fie sanatoasa si voioasa si cu pofta da mancare.
Eu intru foarte rar si reusesc cu greu sa citesc din urma, noroc ca in ultima saptamana a fost cam slaba miscarea pe aici si am reusit si eu sa recuperez.
As avea multe de spus dar nu stiu daca reusesc.
Vasari spune:
Cristina, nu vreau sa-i dau fara gluten, dar poate nu au aceeasi compozitie si consistenta ca cei normali. O sa incerc, sa vada si okiul meu diferenta.
Primul orice
_