Mamici norocoase de sept-oct 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 7
alexa si mami spune:
quote:
citat din mesajul lui monica_dicut
maryb este cateva zile plecata la mare.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 60 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
ce tuta sunt, da ne-a zis ca merge la o nunta... deh, neuronu'...
alexa simami
alexa si mami spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
Alina nu pun poze pe net ca imi place sa ma pastrez incognito(am motivele mele) dar daca vrei ne intalnim si ma vedeti live!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s!
31+LUCA
yes baby, yes, azi vin in buc nici macar in contul nostru secret?:(
alexa simami
tzitziri spune:
Multumim de felicitariAndy_galro si Angelyna....
Babytza,tot David?Intri in randul meu, Nushei si Sanzianei? (alt David nu imi mai vine acum in minte)
28+
bebe David
claudinna spune:
Alina, bafta si tie la eco!!
Teomaria, iti tin pumnii stransi tare tare!!! Sa fie bine!!
nu mai stiu daca ti-am scris sau a fost in mesajul pe care l-am pierdut, dar, 300, ia-ti mama concediu!!!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
32+ Florin Razvan
tzitziri spune:
Mama mama ce mai scrieti...
Mami de Alexa, succes azi si sa te intorci cu vesti bune...altfel nu are cum
Joy, felicitari pentru noul prefix.
Mie tot mi se pare ca in loc sa se linisteasca lucrurile cu cat se inainteaza in sarcina , mai repede se agita mai ales cand vorbiti de bagaj de spital...
28+
bebe David
andy.p spune:
baby boy bine-ai venit!primele 12 mesaje sunt moderate asa ca scrie-le cat mai repede ca sa putem vorbi in timp real.
30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
_irina_ spune:
Dyanira eu nu am facut deloc nici un fel de cumparaturi. M-am uitat la patuturi si mi-au placut unele din Euro. As vrea sa iau ceva mai putin colorat, sincer nu sunt o mare admiratoare a culorii roz, si nu as vrea sa fie totul roz in camera copilului. As vrea sa se obisnuiasca cu toate culorile.
Camasi si sutiene nu am vazut, dar nici nu am cautat. Astept sa vad intai la ce dimensiuni se opresc sanii mei din crescut.
si eu am depus tot 10 kg si burtica e mica si mi se pare ca sunt numai sunci. Ma uit cateodata si ma intreb unde o sta inghesuita asta mica?
Lauretta foarte draguta si burtica si mamica si fetita.
30+ - Andreea
300 spune:
Neatza again!
Muuh multumesc pemtru lamuriri. Copila mea pare sanatoasa si pana acum nu am avut probleme in sarcina deci probabil ca merg pe ce mi-am propus, asta in cazul in care nu ma duc la mama la Valcea. Totusi nu cred ca fac asta, aia de cativa ani au innebunit cu totul, am auzit numai lucruri rele despre sectia lor de nou-nascuti. In comparatie cu ei, Elias sau orice spitald in Bucuresti e lux si superprofi.
laura mamica de andy, si eu. Si aici a plouat acum dimineata dinc e-am vazut, si continua. E super bine, numa ca eu rtebuie sa merg azi dupa amiaza la first bebe la modulul II de curs. Si as avea ceva de mers pe jos de la metrou pana la ei, vreo 10 minute.
tzitziri, monica, cu cheful de munca va inteleg perfect. Dar azi sunt hotarata sa prestez munca de calitate, m-m cam saturat de neuron gravid, vreau puterea mea de munca inapoi pana nu ma simt o mare leguma! Nu vreau sa stau in casa :((
claudinna daca vezi ceva interesant in contractele alea pentru recoltare celule stem posteaza si la noi. Trebuie neaprat sa incep sa ma documentez serios, am inceput prin a-mi muta calc. langa pat, acum ca sor-mea e in vacanta mi l-am reinsusit. Am un monitor plat de 15 pe care il tin in brate si citesc ca prin carti. Cu concediul mai vad eu, azi ca nu e cald mi-arevenit pofta de munca. Dar am si intarziat o ora la serviciu
27+ fara nume
monica_dicut spune:
Apropos musette, chiar am vorbit si cu alinush saptamana trecuta si zicea ca ar vrea sa ne vedem. Ce ziceti? O punem de o intalnire???
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 60 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
denisa.g spune:
Buna ziua si de la mine!
In primul rand multa sanatate si asteptam vesti bune de la Anca!! Sa fie bine si sa fiti amandoua sanatoase!
Teomaria multa sanatate si sa ajungi cu sarcina la termen – sa nu se grabeasca bebe sa vina
Monica – tot 10 kg am luat si eu dar ne reveim noi la final. Bafta la cumparaturi.
Alina, claudina – Bafta la doctor!! Sa veniti cu vesti bune. Alina – felicitari pt semnatura.
Joy21- felicitari pentru semnatura - la mai mare!!
Nu am vazut inca pozele voastre. Va rog imi da si mie cineva parola de la contul comun??
31 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica