Nou stil de viatza (217)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Carmen,"la multi ani bunicii"...si a mea bate la 80 si de fiecare data cand vb cu ea plange ca vrea sa traiasca sa ne mai vada o data dupa care poate sa moara si uite ca de 5 ani de cand am nascut-o pe Deli tot traieste dragutza si se bucura sa ne vada de la un an la altul.Sigur o sa aveti un sf de saptamana frumos.
Nu gatesc nimic interesant,tot din cartea WW ceva o supica pt pranz si seara si pe la 5 un meniu slab caloric.Ai mei nu mananca acasa asa ca fara tentazii si grasimi.

Delia,m-am interesat de sala si cand incep sa ma misc normal am sa ma inscriu pt ca pe langa fitness si aerobic au si programe de gimnastica pt intarirea musculaturii spatelui(ceea ce am eu nevoie).Si eu calaresc mingea aia imensa zilnic.

Gabi,ai dreptate este f frumoasa Viena si civilizata(mai putin in cartierele unde sunt multi turci si sārbi mai tuciurii).Intotdeauna ai ceva de vazut si niciodata nu te plictisesti aici.Si noi mergem cu pitica des in Prater dar si la gradina zoologica e superb.
Zāmbesc acum cand imi aduc aminte de varu-meu care a iesit anul asta prima data din tara si cand l-am intrebat:Si...cum a fost?Prima reactie a lui a fost...wooow cata curatenie,ordine si disciplina.

Mari,acum am inceput un nou tratament si pe moment ma simt de zici ca m-a calcat trenul,dar m-a atentionat fizioterapeuta ca o sa ma doara pt ca imi activeaza toti muschii(lenesi care acum dorm si lasa toata greutatea pe coloana).Ma simt de parca sunt o leguma,n-am putere,ma doare tot si cand respir,imi amortesc mainile si ametzesc(la mine problema mai mare e sus,la ceafa si intre umeri)dar dupa cateva sedinte trebuie sa fie mai bine.

Tzunelu' daca ti se par interesante retetele,"io" iti mai scriu cand ma intorc de la tratament.

V-am pupacit si am fugit la terapie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
citat din mesajul lui anky
quote:
citat din mesajul lui gusta
Anky am vazut linkul,multumesc.M-am gandit la o rochita si cred ca o sa o iau din romania,voal sigur nu am sa am si nici palarie am sa imi pun in par niste clame(visez sa imi m-ai creasca) de incaltat nu stiu si un buchet mai mult numai stiu .Marilena si Mara Augusta
....inelele, si mirele de mina sa semnati hirtiile.Ah...si o floare din buchetul miresei la reverul mirelui,chef,voie buna si o zi frumoasa cu mult soare si caldura in inimile voastre Daca vrei,te mai poti inspira de www.debruidssuite.nl/bruidsmode/collectie.php?pageNr=6&collectionId=3" target="_blank">aici in legatura cu rochia.Moamaa...ce mai imi plac mie combinatiile cu palarie Anca , Bianca si Cris
Ja Ja palarii! Ce chic sunt! Si mie imi plac!Uite cum o vad eu pe Gusta mireasa: www.apart-fashion.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Apart-ApartDe-Site/de_DE/-/EUR/AP_DisplayProductInformation-Start sid=nvBV-7g_Dca5-_BCMzlIOe1vIKv8_7Yl-YnePKjZt2Hi8pGuKfnePKjZHMpCiQ==?ls=0&showdefault=true&CategoryName=sh6325546&dynPageSize=12&ProductPage=0&isMorePage=false&ProductID=Le5_AAABeSIAAAEbI65NPAIp&BundlePage=2&ListSize=12" target="_blank">aiciVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da foarte frumoasa tinuta cu palarie, si neaparat cu niste tocuri.

Ioana, mingea o calaresti acasa de una singura sau faci cursuri? Sincera sa fie, eu cind m-am asezat pe ea si am vazut-o cum se inmoaie sub mine.... ma si vedeam cazind in nas ca o placinta.

Ma duc sa-mi fac bagajele.

Revin...

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ioana, multumesc de retete, suna tare...delicios

Gabrielama, io am retinut o poza in care aratai FABULOS. Erai la o nunta....aveai parul aranjat de Cristi Pascu, erai frumos machiata....ce mai, o doamna de nota ZECE. Poate ne-o mai arati o data

Delidana, daca eram eu acolo cu tine, spargeam cel putin doua mingi de-alea. Si nu c-as fi fortzoasa, dar slanina apasa...

Mephala, ce papi bun si interzis azi?

Vikingo, vreau poze de la nunta ta! Am zis!

Gusta, sa nu uiti sa-ti iei si un dessous mishto pt noaptea nuntii.... Alb, daca mai esti fata mare! Si uite, iti sugerez si o piesa pt un striptis pe cinste in noaptea aia! Sa-l dai pe olandez pe spate si sa-si dea seama ce-a ratat ca nu te-a luat de nevasta mai demult! Iaca si www.youtube.com/watch?v=T0z2TWkwD6M" target="_blank"> MELODIA DE STRIPTIS

Tumpi, esti ok?

Mi-e dor de Mik si de Nastad!

Zuzilici, tanti care mi-a ghicit sta in SUA. In Ro a fost doar la emisiune. Eu am prins-o in culise, pret de vreo 5 min. Dar are un site, unde poate afli si daca iti ghiceste on-line: www.everydaycarma.com

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gusta, uite mai jos o sugestie de:

TINUTA PT NOAPTEA NUNTII

Mergi la inceput

M-am intors rablagitä rau dar ma bag imediat in pat la nani.

Delia,nuuu fac sigura acasa exercitzii ca la cat de aeriana sunt eu sigur ma rup toata,fac cu tanti la terapie.

Tzunelu,ma repet...ce-mi place cand esti vesela si pusa pe glume .Mai scriu retete poate te ajuta si daca in timpul zilei mananci normal dar seara nu intri in frigider ci mananci o supica sa-ti potoleasca foamea si tot e bine.

Mergi la inceput

Salata fitness(normal e pt patru persoane,tu poti sa pui jumate din cantitati):200 gr brocolli,o conopida mica,200gr varza,un ardei gras rosu,unul verde,150gr champignon,o salata din aia rosie creatza,2 gulii,o legatura morcovi,100gr fasole pastai lata(verde),un pahar lapte acru,150 gr iaurt(ceva cu putine grasimi)sare,piper,zeama de la juma' de lamaie si cateva picaturi de indulcitor lichid.
Brocolli,conopida,fasolea,morcovii,guliile le tai bucatzele si le bagi in apa fierbinte pt 5 minute dupa care le lasi intr-o sita sa se scurga apa,le amesteci cu ardeiul gras taiat felii,ciuperci,salata,faci un dresing din lapte acru,iaurt,sare,piper,zeama de lamaie si indulcitor si torni peste legume.

Mergi la inceput

Tv-snack:4 morcovi,o gulie,"betze" din alea verzi de telina,un ardei gras rosu,unul verde,unul galben,sare,piper.Le tai fāsii si poti face urmatoarele sosuri:1.quark,boia,sare,piper amestecate.
2.Marar tocat marunt,sare,piper,iaurt,zeama de lamaie.
3.Branza crema(quark,philadelphia....)praf de curry,sare,piper,putin otzet.

Legume in sos alb:500 gr broccoli,3 linguri sos de soja,4 cepe,6 rosii,250 gr ciuperci,o lingurita ulei vegetal,2 catei usturoi,125 ml supa de legume(apa+ o lingurita instant),125 ml lapte(0,1% grasime)si 250 gr iaurt(la fel degresat),sare,piper.Broccoli desfaci in buchetzele,pui in apa fiarta cu o lingura sos de soja si lasi 5 minute.Ceapa,rosile si ciupercile le tai in 4.Ceapa o calesti in ulei( o lingurita),adaugi ciupercile,rosile si broccoli si mai lasi 5 minute la calit,cele 2 linguri sos de soia,usturoiul pisat,iaurt,lapte,piper,sare amesteci si torni peste legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

quote:
citat din mesajul lui Tzuni

Gusta, uite mai jos o sugestie de:

TINUTA PT NOAPTEA NUNTII

Tzuni pai daca ma imbrac asa sigur se lasa cu probleme.Plus ca se pare ca ai mei vor veni .Da idee e bagata la cap si sincer ma uimesti ca ai gusturi la fel ca olandezu cae m-a rugat sa mai renunt la negru si sa port un pic de ros.

Vik pai daca zici si tu palarie deja incep sa ma gandesc.

Azi am facut curat mai am aici de aspirat dar nu ma mai pot misca si sa fac de mancare si pe seara sa caut ce trebuie sa scriu pe invitati.Am fost aseara la sala dar nu era nimeni asa ca mai incercam si in seara asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ziua buna,
Imi e dor de voi.......
Poate intru mai pe seara.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput