Nou stil de viatza (217)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen, am luat muntele la pipait, si s-a ingustat gramada, ce am putut le-am impaturat si gata! dar astea ce au ramas trebuie calcate, insa nu mai am chiar asa multe! am fost la socrii, asa ca n-am facut nimica! si nu, nu-mi place sa calc, urasc calcatul!
sa-ti fie de bine friptura cu mamaligutza! papa si copii mamaliga?

Anky, si mie tare imi plac palariile, si incerc la ele ca nebuna, dar pana acum n-am nici una!

mi-am cautat un plic verde si n-am gasit nici urma prin oras, sper sa imi gasesc in ro!
ma duc sa-l pregatesc si pe Luca de culcare!

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetele...frumoasele.
Raspund din urma:

Tumpi,ai grija de tine pt ca si eu am tot spus,ma doare...ma doare dar nah sunt tânara si trece...mai merge putin...pana nu m-am mai putut misca.Si eu am firisoare de vene sparte pe picioare,arata groaznic dar le ascund cat pot.

Carmen,ma bucur ca a trecut piticul cu bine peste operatie si nu a avut complicatzii.Multi pupici pt mamica frumoasa si puii ei dulci.

Marilena,si la mine s-au mirat doctorii pt ca problemele ce le am eu la coloana nu ar trebui sa le aiba o fata-femeie de 26 de ani dar...mergem inaite cu sau fara dureri.Ma bucur pt tine...ai vazut ca la un moment dat se rezolva orice problema?In bine...in rau... dar trece si viata merge inainte

Vikinga,bafta la slabit in continuare.

Zuzida ma durea si inainte spatele...urmäri de la "epidulara" facuta aiurea la nasterea Deliei.Ce nazdravanii mai face puiul mic?Ups...scuze,cu intarziere "la multi ani fericiti" pt sotzul tau.Si soacra mea e nascuta tot pe 14.

Claudia,cum e vremea la voi?Ati mai iesit la cumparaturi?Si la noi a fost pampersul problema mare la fel ca si vorbitul,a fost f puturoasa dar m-am stresat degeaba,cand a fost sa lase pampersul l-a lasat fara stres si de buna voie si de atunci nu au mai fost nici macar accidente iar de vorbit...ma doare capul!!!

Diana,ce fac golanii tai mici?

Anda,multumesc mult pt reteta de foietaj.Ai grija de tine si nu te obosi prea tare.Fac...bine si nu prea dar trece totul la un moment dat.

Delia,cum te-ai intors in Thailanda...cum ti-a venit pofta de mers la sala.Bravo tie si spor la slabit.

Tzuni,astept sa revina intre noi fata ambitioasa,vesela,nebunatica si pusa mereu pe glume.Noi suntem alaturi de tine.Iti plac supele?Uite pot sa iti trimit si eu o gramada de retete care se fac super rapid,sunt gustoase si poti cand te apuca foamea sa mananci supe diet...asa nu iti mai e nici fomica si mai si slabesti.

Gabifrumoase pozici.V-a placut Viena?

Yubi,ma iei si pe mine la Brasov?

Anky,

Frumoaselor,va pup si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

Ioana, esti o draguta. Da, m-ar interesa retetele tale! Le astept cu drag.

Gabrielama, minunate pozele! Iar tu arati atat de...proaspata, de finutza, de delicata!

ma duc sa ma impusc. Revin mai tarziu.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata, Ioana, matinala, ca de obicei. Ce mancare gatesti azi? Delia ce face, e la gradi?
Pup si o zi linistita.
Si eu ma bucur c-am scapat de operatie, dar mai ales ca respira normal.
In weekend vom merge la Roman si de acolo la Bicaz, e ziua strabunicii - implineste 80 de ani, .

Claudia, nu, baietii nu s-au atins de mancare, sunt ceva de groaza: mananca pepene rosu in disperare. Ieri au mancat vreo 4 kg, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare

Ioana, buna dimineata, vad ca tu esti matinala ca de obicei.

Acum am venit si eu de la sala si am pus un copanel de pui la dezghetat, sa-l fac cu un cartof la cuptor. Mi-e o foameee....
Azi am stat mai mult, aproape 3 ore, una la abs+gymball, aproape 1 ora la si inca una la cardio. Sint lesinata dar sint sigura ca dupa ce maninc ma voi simti mai bine. La prima ora am facut gimnastica cu o minge uriasa, ne-a pus sa stam pe burta pe ea, apoi sa facem podul pe ea si, cireasa de pe tort, sa facem luminarea in timp ce tinem mingea intre picioare. La asta din urma nu prea mi-a mers, am fundul mult prea greu.

Va astept la o vorba cu fructe/ceai/cafea si ce mai vrea fiecare.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Supe "diet"(sunt din cartea celor de la Weight Watschers,daca iti mai aduci aminte am tinut noi aici dieta pe puncte):

Supa de ciuperci(Champignonsuppe):2 cepe,500 gr ciuperci,un litru supa de legume(sau 1 litru apa+ 2 linguri supa de legume instant-vegeta...knorr...)o legatura patrunjel,sare,piper.
Preparare:ciupercile se taie felii,ceapa marunt(cubuletze)-ceapa se caleste intr-o olisoara fara grasime(putina supa de legume am pus eu)se adauga ciupercile se se amesteca de cateva ori,apoi supa,lasi la foc mic 10 minute adaugi sare si piper dupa gust,patrunjelul tocat marunt si gata!!! Asta cica are 0 puncte,adica poti manca cat vrei pt ca practic nu are grasimi si...umple burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Ioana, ne-a placut foarte mult Viena. Eu mai fusesem la Viena - a fost prima tara straina unde am calatorit acum multi-multi ani - dar acum am "aprofundat" locurile. E un oras superb, civilizat, minunat. Duminica am stat toata ziua in zona Prater - si la "calusei", dar cel mai mult in parcurile din zona. Cata civilizatie, cati oameni facand sport... ce locuri pentru copii. Superb! Esti norocoasa sa locuiesti intr-un asemenea loc minunat!

Tzuni, multumesc de complimente. Sunt exact la fel de "delicata" cum ma stii tu...

Delidana, te invidiez pentru orele de sport!

Marturisire: aseara am mancat o gofra cu cioco pe deasupra. Singura consolare e ca era o gofra bio, cu cioco neagra... Dupa care, am adormit bustean la ora 9.20... si azi dimineata la 7 aveam probleme sa ma trezesc.

Pup pe toata lumea si revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Supa de legume africana:o ceapa,un cartof mijlociu,un morcov,un sfert varza alba,300 ml supa de legume(sau apa+2 linguritze instant)2 rosii,100 gr fasole verde rotunda,o lingurita unt de arahide,sare,cayennepfeffer.Ceapa,cartoful,morcovul le tai cubuletze,varza ca si pt salata si le calesti fara grasime,adaugi supa de legumesi lasi la foc mic 25 de minute,adaugi rosiile taiate cubuletze,fasolea si mai fierbi 5 minute.Condimentezi cu sare,unt de arahine(eu nu am pus) si cayennepfeffer si gata supa.
Ps:asta a fost pe gustul meu,in genul la supa de varza doar ca in combinatie cu piperul asta iute e super bunaaa,am mancat ca nehalita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ioana matinala mai esti.Spune cum mai e cu spatele te ajuta cu ceva fizio.

Carmen pai lasa sa manance pepeni ,cica sunt buni pentru rinichi.

Delia 3 ore la sala.Harnicuta mai esti nu gluma.

Claudia si eu am de calcat dar tot le zic pas.

Tzuni unde sa pleci hai treci aici cu noi la un pahar de vorba.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Cea de legume(africana)cica are toata doar 2 puncte.

Supa de rosii:o ceapa,un catel usturoi,o lingurita ulei vegetal,2 lingurite pasta de tomate,100 gr rosii fara piele(conserva),jumate lingurita rozmarin,jumate de paharel vin rosu(eu nu l-am pus),150 ml supa de legume(apa+ o lingurita instant)putin zahar(vârf de lingurita),o lingurita zeama de lamaie,sare,piper,o lingura parmezan.
Ceapa si usturoiul se "piseaza" taie marunt si se calesc in ulei,se adauga pasta de tomate,rosiile si rozmarin,vinul si supa de legume si se lasa 5 minute la fiert amestecând...supa se condimenteaza cu sare si piper,deasupra presari parmezan.
Asta ar avea 2 puncte toata.

Eu m-am ingrasat un kg jumate de cand sunt acasa si nu ma pot misca.Nu m-am apucat sa numar puncte dar mi-am facut meniuri de genul:dimineatza paine graham,neagra sau din aia felii subtiri-uscata cu quark amestecat cu iaurt si contimente...rosii...sau ou fiert,branzica slaba si legume...la pranz am papat supici din astea...mai tarziu pana in 5 tot din retetele din carte ceva...si seara cand ma apucau piticii mancam iar o farfurie-2 de supa.Intre mese cand mi se punea pata pe ceva dulce imi taiam mere,nectarine,caise pe o farfurie si imi potoleam "furia"...si asa am dat jos kg puse in o saptamana.

Mergi la inceput